Onno Innemee
Onno Innemee is als spreker divers inzetbaar. In overleg met de opdrachtgever speelt Onno een nieuwe medewerker, een buurtbewoner, hoogleraar of bijvoorbeeld een directeur van een adviesbureau. De persoon die hij speelt is volkomen geloofwaardig en zet het publiek volledig op het verkeerde been. Daarbij spreekt hij in de meeste gevallen met een spraakgebrek waardoor de toeschouwers met schaamte de eerste minuten aanschouwen.

Al snel volgt een bevrijdende lach en die lach is de hoofdmoot van zijn speech. Onno kan met veel verschillende onderwerpen uit de voeten en maakt zijn lezing gedeeltelijk op maat. Hij maakte speeches voor diverse branches, zorgsector, overheid, bibliotheken, de zorg- of bijvoorbeeld vastgoedsector.

Persoonlijke achtergrond Onno Innemee
Hij studeerde Informatica in Leiden. Nadat hij een paar jaar zelfstandig werkte in de ICT, werd hij vanaf 1992 fulltime cabaretier. Door zijn jaren lange theaterervaring weet hij als geen andere spreker, een zaal mensen in te schatten. Tijdens een persoonlijk voorgesprek voelt hij vlekkeloos aan wat de toon van de speech moet zijn. Hij was een van de vaste cabaretiers van het VARA-radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ en was hij enige tijd voor en achter de schermen werkzaam bij de TV-variant ‘Kopspijkers’.

Onno Innemee inhuren of boeken voor een lezing met humor?
Neem vrijblijvend contact op met deze fakespreker via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Onno Innemee (Fakespreker) SKU UPC Model

Heel veel lof voor het fantastische optreden tijdens onze Power Talk. Het is niet gelogen als ik zeg dat er tranen over mijn wangen liepen van het lac

Jul 07, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: PaperlinX 

Heel veel lof voor het fantastische optreden tijdens onze Power Talk. Het is niet gelogen als ik zeg dat er tranen over mijn wangen liepen van het lachen. Wat is hij goed! Overigens heb ik niemand gezien in de zaal die niet gebulderd heeft van het lachen.
Toen hij begon zag je de deelnemers elkaar een beetje ongemakkelijk aankijken. Er was zelfs iemand uit het publiek die ietwat bezorgd aan Onno vroeg of hij misschien iets kon doen om hem op zijn gemak te laten voelen (waarschijnlijk in de hoop dat de stotter minder zou worden)! Het antwoord van Onno was briljant: Ggggg-gg-ggg-gggg-geduld. Niet lang daarna begon het publiek door te krijgen dat het misschien allemaal niet zo heel serieus was, met veel hilariteit tot gevolg.

Echt een absolute aanrader, mede omdat Onno zo goed in zijn rol blijft en zijn grappen zeer verrassend zijn. De stotter is een extra leuke aanvulling daarop! Dank voor zijn bijdrage aan iets wat wel de meest succesvolle Sappi Power Talk ooit wordt genoemd. We zullen er nog lang over napraten.
Wendy Duivestein, Management Assistente PaperlinX


Restaurant, Hotel & Spa Savarin heeft inmiddels enkele malen het optreden van Onno ingehuurd. Keer op keer succes verzekerd. Wanneer Onno begint als d

Jul 07, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Savarin 

Restaurant, Hotel & Spa Savarin heeft inmiddels enkele malen het optreden van Onno ingehuurd. Keer op keer succes verzekerd. Wanneer Onno begint als de stotterende hoogleraar kantelberg, is de hele zaal stil en denkt wat is dit voor vreselijke amateur, deze man kan niet eens praten. Al gauw tijdens zijn optreden komt de ware aap uit de mouw en is lachsalvo gegarandeerd. Dat is precies wat wij onze gasten willen geven. Wij zijn fan van Onno!
Patrick van Zuiden, Restaurant, Hotel & Spa Savarin


CVV Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid :Via deze mail willen wij je nogmaals bedanken voor de leuke en goede bijdrage die je gegeve

Jul 07, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: CVV 

CVV Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid :
Via deze mail willen wij je nogmaals bedanken voor de leuke en goede bijdrage die je gegeven hebt op onze landelijke bijeenkomst. Er kwamen veel leuke reacties binnen en als feedback kregen wij terug dat men energiek de workshoprondes inging.
Kortom, leuk om met je te hebben samengewerkt!
Quote uit verslagje:
De laatste plenaire spreker, Ron Dijkstra, zette alle deelnemers op het verkeerde been door als fakespeecher een hele andere kijk te geven op veiligheidsaspecten. Dit zorgde voor veel hilariteit en een open mind bij de start van de workshops.


5.0 5.0 3 3 Heel veel lof voor het fantastische optreden tijdens onze Power Talk. Het is niet gelogen als ik zeg dat er tranen over mijn wangen liepen van het lachen. Wat is hij goed! Overigen Onno Innemee (Fakespreker)