Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hidde de Vries
Bewaar als favoriet

Hidde de Vries

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Hidde de Vries is veelgevraagd spreker op het gebied van wellbeing en slimmer werken. Hij is columnist voor RTL Nieuws en auteur van de bestseller ‘Work Smart Play Smart’. Tijdens zijn presentaties vertaalt hij aangrijpende verhalen en wetenschappelijke onderzoeken in praktische tips en handvatten om meer voor elkaar te krijgen.

Hidde de Vries

Het leven is een rollercoaster. We worden steeds meer geconfronteerd met uitdagingen als toenemende werkdruk, meer stress en minder veerkracht. Het is nu belangrijker dan ooit hoe je effectief omgaat met de digitalisering van het leven, een hogere mentale wilskracht ontwikkeld en effectiever samenwerkt. Hidde de Vries leert je hoe je dit doet.

Onderwerpen waar Hidde de Vries over spreekt

De definitieve invulling wordt in samenspraak bepaalt.

  • Slimmer werken / productiviteit
  • Focus & flow
  • Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijk leiderschap

Uitgelichte lezing: Het Recharge Effect
Tijdens deze keynote gaat Hidde in op het leiden van een energieker leven. Hij neemt je mee in de impact van het slimmer werken en onderbouwt dit met verschillende maatschappelijke modellen. Hij vertaalt cijfers uit de gezondheidszorg naar praktische inzichten en tips die de deelnemers direct na de sessie kunnen toepassen. Een down-to-earth visie op het verhogen van je energie, samenwerken, veerkrachtiger worden en effectiever worden in de dingen die er echt toe doen.

Achtergrond Hidde de Vries

Hidde is de oprichter van The Recharge Company. Hiervoor heeft hij bij Google gewerkt waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de wellbeing initiatieven voor het leiderschapsteam van Europa. Ook is Hidde columnist op het gebied van wellbeing en persoonlijke ontwikkeling voor RTL en Eva Jinek.

Ook is Hidde auteur van de boeken ‘Recharge in 7 dagen’ (2015) en ‘Work Smart Play Smart’ (2021). Zijn tweede boek heeft 30 dagen op nr. 1 in managementboek gestaan.

Hidde de Vries boeken voor een lezing of workshop?

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Hidde de Vries

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid