Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Afke van de Wouw
Bewaar als favoriet

Afke van de Wouw

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Indien je vragen hebt over presteren, sportpsychologie, coaching, visualisatie, motivatie, omgaan met druk en tegenslag, dan ben je bij Afke aan het juiste adres. Maar ook gezondheidsthema’s als stress, overtraining, burn-out, herstel en blessures behoren tot haar expertise. En als je meer wilt weten over persoonlijke ontwikkeling, zoals zelfkennis, zelfregulatie en zelfvertrouwen, kun je ook bij Afke terecht.

Afke van de Wouw

Van jongs af aan is Afke van de Wouw geïnteresseerd in mensen en hun beweegredenen. Daarom koos ze voor de studie Fysiotherapie en werkte ze als zodanig bij voetbal- en hockeyteams. Door haar vervolgstudie aan de VU werd ze bewegingswetenschapper en sportpsycholoog. Ze ziet sportpsychologie niet zozeer als pleister op de wonden, maar meer als onderdeel van de prestatie. Ook dat onderdeel dient een sporter te trainen om tot topprestaties te komen. Ze spreekt daarom ook liever over ‘Performance Coaching’.

In de kern houdt Afke zich bezig met presteren en revalideren vanuit een holistische visie. Omdat ze uit de sportwereld komt, zet ze de metafoor ‘sport’ regelmatig in en maakt ze in haar presentaties en/of workshops veel gebruik van praktische sportvoorbeelden.

Mogelijke thema’s voor een lezing of workshop:

  • Performance coaching
  • Sport
  • Holistische therapie/visie
  • Bewegingswetenschappen
  • Gezondheid: stress, overtraining, burn-out, (blessure)herstel
  • Persoonlijke ontwikkeling: omgaan met druk en stress, zelfvertrouwen

Achtergrond

Bij Vitesse, FC Utrecht, FC Twente en VVV-Venlo begeleidde Afke van de Wouw de coaches, teams en spelers. Maar ook in andere takken van sport is Afke van de Wouw actief. Daarnaast heeft ze gewerkt voor sportorganisaties zoals NOC*NSF en NLcoach. Samen met Yara van Gendt verzorgt ze op de KNVB campus in Zeist projecten in de sport, gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

Afke is ook schrijfster van het boek Leren Presteren voor trainers en coaches. Eind 2021 komt het boek Leren revalideren dat ze samen met Yara van Gendt heeft geschreven voor geblesseerde sporters. Daarnaast heeft ze haar praktijk in Utrecht waar ze sporters, coaches en andere presteerders begeleidt. Educatieve werkzaamheden doet ze bij diverse trainersopleidingen van sportbonden, (sport)medische opleidingen en universiteiten.

Interesse in een lezing van Afke van de Wouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Afke van de Wouw

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid