Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sanne van Paassen
Bewaar als favoriet

Sanne van Paassen

Ambitieus, energiek, gedreven en sportief. Dat is Sanne van Paassen. Als mental coach brengt zij ondernemers letterlijk en figuurlijk in beweging! Haar talks worden als een echte energieBOOST ervaren.

Small steps

"Sanne van Paassen was ook erg goed als spreker. Ze nam echt de tijd voor de voorbereiding en gaf tijdens haar lezing veel energie en inpsiratie. Sanne is ook erg prettig in de omgang en voelt de zaal goed aan."

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen is motivator, inspirator, mental coach, boerendochter en oud-topsporter (voormalig wielrenster en veldrijdster). Ze houdt zich ook bezig met hoe ambitieuze professionals vol energie topprestaties kunnen leveren. Zij laat anderen ervaren hoe ook zij beter naar hun lichaam kunnen luisteren en hun eigen energieniveau verhogen.

Sanne mengt haar jarenlange ervaring als topsporter, het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden en haar ervaring als ondernemer met verhalen en sprekende voorbeelden. Zij houdt van concrete tips, is nuchter en brengt het publiek letterlijk in beweging.

Onderwerpen lezingen

  • Omgaan met tegenslagen
  • Vol energie topprestaties leveren
  • Klimmen door te dalen
  • Persoonlijk leiderschap
  • Leven, dat is pas topsport!
  • Focus in werk en leven

Achtergrond Sanne van Paassen

Tijdens haar sportcarrière ervaarde Sanne van Paassen aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond zij het ook heel normaal dat ze in de periode dat ze het Wereldbekerklassement Veldrijden won, haar masterdiploma haalde. Ze had het gevoel dat ze alles aankon. Ze wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat zij zwaar geblesseerd raakte, dit was een van de heftigste periodes uit haar leven.

In 2016 stopte Sanne haar sportcarrière om vol overgave haar maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ze achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest Sanne zowel op zakelijk, sociaal, als op sportief vlak alle ballen in de lucht houden. Sanne leerde zichzelf op andere vlakken kennen, ontdekte haar ‘flow’ en voordat ze het wist had ze een manier gevonden waarop ze zowel haar maatschappelijke als sportieve dromen kon najagen. Wauw, wat een levenslessen.

Heb je interesse in een lezing van Sanne van Paassen?

Het resultaat van Sanne haar bijdrage is dat het publiek een energie-BOOST krijgt en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging komt.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Sanne van Paassen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid