Wil je betere resultaten boeken door slim te communiceren?

Nicol Tadema
Bewaar als favoriet

Nicol Tadema

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Of er nu leidinggevenden, ondernemers óf professionals vanuit sales, HR, marcom of recruitment in de zaal zitten: iedereen heeft een doel. Als specialist in gedragsbeïnvloeding neemt Nicol het publiek mee in hoe deze doelen sneller en vaker worden bereikt met de inzet van beïnvloedingstechnieken. Dit doet zij op een inspirerende, humoristische en praktische manier.

Freek Pompert, freelance copywriter & content specialist

"Wat een ijzersterke sessie. Zonder overdrijven een uur aan Nicol's lippen gehangen. Ik stroom weer over van inspiratie en ideetjes."

Nicol Tadema

Nicol Tadema is spreker, trainer en auteur in Nederland en België als het gaat om het beïnvloeden met taal. Ook is zij Cialdini Certified Coach en gecertificeerd Ethical Influence Practioner. Haar laatste boek ‘De 7 magische woorden’ scoorde al binnen 1 week een plek in de top 25 van Managementboek. Nicols kennis over neurocopywriting en beïnvloeding brengt ze praktisch over. Het resultaat? Jouw publiek weet na afloop hoe de gedeelde tips en technieken zelf in de praktijk kunnen worden toegepast om succes te boeken.

Bewust het onbewuste brein beïnvloeden

Met de juiste aanvliegroute kan je invloed uitoefenen op het gedrag van de doelgroep. Of het nu gaat om bijvoorbeeld:

  • Het vasthouden van de aandacht van leerlingen
  • (Les)doelen die moeten worden behaald
  • Vaker een akkoord op een offerte
  • Wegnemen van weerstand bij collega’s
  • Meer sollicitaties van goede kandidaten op vacatures

En het is makkelijker dan veel mensen denken. Weet jij bijvoorbeeld dat als een leerling, klant óf collega publiekelijk een belofte doet, de kans op resultaat vervijfvoudigt? Voeg jij 1 zin toe aan je salespitch? Dan is er 4 keer meer kans op succes. En wist je dat als je 1 letter toevoegt aan een enkele zin, de opbrengst al snel 35% hoger is? Laat je 1 leesteken achterwege, dan neemt de omzet toe.

Maar welke zin, welke letter en welk leesteken maakt het verschil? Zet Nicol Tadema op jouw podium en zij deelt ‘krachtige krachtpatsers’ ofwel kleine acties met grote gevolgen. Na haar sessie verlaat jouw publiek de zaal met de gedachte: ‘zo simpel? Had ik dit maar eerder geweten’.

Mogelijke lezingen Nicol Tadema

  • Meer resultaat met alledaagse woorden: beïnvloed het onbewuste brein met tekst.
  • Beïnvloed het resultaat: volgens de 7 beïnvloedingsprincipes van dr. Robert Cialdini.
  • Liever 3 goede sollicitanten dan 50 middelmatige? Oefen invloed uit op de kwaliteit én kwantiteit van sollicitanten met de beste vacaturetekst.

Zijn jullie op zoek naar een workshop? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Achtergrond Nicol Tadema

Na een loopbaan als marketing manager richtte Nicol Tadema in 2011 haar eigen bureau op. Dit bureau groeide al snel uit tot het grootste tekstbureau van Nederland met 100% specialisatie in arbeidsmarktteksten. In 2022 verkocht Nicol het bureau om zich als spreker, trainer en auteur volledig te focussen op het (bij) sturen van het gedrag door het kiezen van de juiste woorden.

Ook heeft ze 4 boeken geschreven. Waaronder 3 boeken over het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie: de vacaturetekst.

Beluister hier haar podcast bij De Ondernemer (November ’23) over verkiezingsslogans.

Nicol Tadema inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Wie wil scoren met woorden, kiest voor Nicol Tadema.  Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Jaap van de Coevering, bestuurslid bij Recruiters United

"Nicol had de hoogste score van alle sessies tijdens ons event. Die score was het resultaat van haar inhoudelijk uitstekende verhaal dat ook nog eens echt goed was afgestemd op onze doelgroep. Verder vielen haar uitmuntende voorbereiding en de strak vormgegeven slides op."

Edwin van der Sande, manager marketing en recruitment bij Technical Valley

" Heerlijk om een inspiratiesessie te doen met deze bevlogen vakidioot. Jouw interesse gaat verder dan jouw eigen vakgebied. Dat zorgt voor een aanstekelijk enthousiasme. Je geeft inzichten in tekst, taal en conversieschrijven en zorgt bij mij voor een drang om te verbeteren. "

Sara Akhtar, expert Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, Maasstad Ziekenhuis

" Met alle feedback en praktische tips die we tijdens én na de sessie hebben ontvangen, zijn we direct aan de slag gegaan. We merken nu al een enorm verschil in onze werkwijze en resultaat! "

Aukje Oostendorp, PR & Content Executive bij Renewi

" Magische woorden, het was dé leukste sessie die ik op Content Conference 2022 heb bijgewoond. Leuk en met veel enthousiasme gepresenteerd. En daar komt geen maar achter. "

Beschikbaarheid en informatie

Nicol Tadema

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid