Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Arjan Elbers
Bewaar als favoriet

Arjan Elbers

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

‘Strategic Recruitment Challenger’ Arjan Elbers daagt als veelgevraagd spreker graag de status quo uit. Hij praat in een hoog energie-level over de arbeidsmarkt, het mbo als de gouden generatie/mbo recruitment, creatieve recruitment marketing en recruitmentstrategie voor de toekomst.

Ingrid Bosch, Manager Recruitment KPN

" Meet Arjan Elbers: Inspirerende spreker, geen poeha. Als op-en-top recruitment guru, zet hij vanuit zijn hart de mbo-wereld op z’n kop met Guruz! "

Arjan Elbers

Arjan Elbers is een echte expert op het gebied van arbeidsmarkt, het mbo als de gouden generatie en recruitmentstrategie voor de toekomst. Mede door zijn kennis en hoog energielevel weet hij het publiek telkens weer te inspireren en motiveren. Hij is altijd zeer goed voorbereid met actuele kennis van zaken, scherp op de inhoud, bijzonder inspirerend en een gezonde dosis humor. Als veelgevraagd spreker in Nederland en België daagt hij graag de status quo uit.

Mogelijke thema’s lezing Arjan Elbers

 • Recruitmentstrategie voor de toekomst – Wat brengt 2024/2025 voor de arbeidsmarkt, HRM en recruitment en hoe speel je daarop in?
 • Generatiefrustratie, van Boomer tot Gen-Z – Hoe werf (en manage) je als werkgever nu vier compleet verschillende generaties?
  Wat vinden ze belangrijk en hoe kun jij ze beïnvloeden om voor jou te kiezen?
 • Arbeidsmarkt – Hoe lost Nederland het vette probleem van de krappe arbeidsmarkt op?
 • Recruitmentmarketing – Hoe kunnen organisaties en bedrijven zich onderscheiden op de arbeidsmarkt?
 • Het Recruitment Fundament – Welke factoren heb je nodig om succesvol regie op recruitment te kunnen voeren (strategie en concreet toepasbaar).
 • Anders kijken naar Arbeid – Leer kijken naar de totale capaciteit van arbeid binnen je organisatie en vergeet de “standaard” vaste vacature even (strategie).
 • Werving van MBO als Gouden doelgroep – Iedereen zoekt ze, maar hoe beweegt de mbo-er en wat zoeken ze bij jou als werkgever (strategie en concreet toepasbaar).
 • Guerilla Recruitment Marketing – Maak kennis met heftige, leuke (recruitment) marketing campagnes (inspiratie en fun).
 • Verover de arbeidsmarkt, word een Recruitment Unicorn (Exclusief bij deSpreker.nl) – Een lezing waarin we de kern van de arbeidsmarkt, alternatieve perspectieven op arbeid en Het Recruitment Fundament samenvatten.

Achtergrond Arjan Elbers

Elbers werkte ruim 10 jaar in (inter)nationaal corporate- en bureau recruitment, voordat hij in 2009 zelfstandig ondernemer werd.

 • Hij is trotse oprichter en mbo-talent Magician van de non-profit Stichting Guruz sinds 2022. Met zijn stichting Guruz maakt Arjan Elbers het Nederlandse mbo beter en helpt het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Dit doet hij door het ontwikkelen van briljante online gastcolleges voor het mbo-onderwijs.
 • Verder is hij voorzitter van Recruiters United, het grootste onafhankelijke recruitmentplatform in Nederland.
 • Bestuurder bij Kiqit, het online kennisplatform voor >4.500 recruitment professionals.
 • Mede-eigenaar & recruitmentstrateeg van Getnoticed. Deze club bouwt recruitment- en ‘werken bij’-websites voor organisaties (waaronder T-Mobile, Ahold Delhaize en ABNAmro).
 • Adviseur bij Purple Squirrel Effect, een vernieuwend recruitmentproces dat gebruikt maakt van de juiste employee value proposition (EVP), datagedreven recruitment en visueel indrukwekkende 360-graden omgevingen voor sollicitanten.
 • Hij deelt zijn kennis als auteur bij Het Recruitment Fundament, is blogger op Frankwatching en is producer van het RTL-Z programma ‘How to get noticed’.
 • En hij is auteur van het boek ‘Recruitment Unicorns – Powerboek voor een messcherpe recruitment agenda’. Zo’n vijftig experts op het gebied van de arbeidsmarkt, employer-branding en recruitment delen in dit boek hun kennis, ervaring en advies.

Hij is verder auteur van de boeken  Het Recruitment Fundament en Saffraan & Sjalot.

Samengevat: Strategic Recruitment Challenger & Ontzettende Vakidioot (hij kan verder ook echt helemaal niets).

Arjan Elbers boeken voor een lezing?

Heb je vragen over de lezing van Arjan of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Harm van Wichen, Directeur Job Personeelsmakelaar

"Arjan Elbers is één van die weinige sprekers waar je absoluut naar wil luisteren. Zeer goed voorbereid met actuele kennis van zaken, scherp op de inhoud, bijzonder inspirerend en een gezonde dosis humor."

Jan van Dijk, CEO The Rental Group

"We hebben met onze directie en management een buitengewoon interessante lezing gehad van Arjan Elbers over de arbeidsmarkt en recruitment. Kwalitatief van erg hoog niveau. Arjan weet als geen ander recruitmentinhoud op deze enthousiaste manier over te brengen."

Beschikbaarheid en informatie

Arjan Elbers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid