Op zoek naar een expert op het gebied van artificial intelligence en leren?

Jeroen Krouwels_Alyssa van Heyst Photography
Bewaar als favoriet

Jeroen Krouwels

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Tijdens zijn keynote over ‘A.I. als game changer in het leerlandschap’ neemt kennisondernemer en L&D-professional Jeroen je mee in wat er gebeurt wanneer Artificial Intelligence de wereld van vakkennis, onderwijs, corporate L&D compleet verandert. Én hoe we daar effectief mee om kunnen gaan.

Joyce de Ruijter

"Jeroen is een zeer getalenteerde spreker. Hij combineert zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van leren, onderwijs en technologie met de huidige tijd én de toekomst en is daardoor relevant voor iedere doelgroep. Jeroen heeft een duidelijke visie en een verhaal dat iedereen gehoord moet hebben. Fijn om naar te luisteren, mooi gepresenteerd en ook nog eens met humor. Aanrader!"

Jeroen Krouwels

Jeroen Krouwels houdt zich bezig met de impact van technologie op wat, waar, wanneer en hoe we leren.

Door de flexibilisering, personalisatie en continue verandering van onze kennis en vaardigheden is er een andere visie nodig op leren. Dat vraagt een nieuwe rolopvatting én competenties van opleiders, docenten en leraren. Deze nieuwe vaardigheden kunnen soms gevoelsmatig best ver van ons afstaan als professionals. De impact van technologie wordt vaak als overweldigend gebracht en vaak ook ervaren, maar wat het nu precies betekent en hoe we ermee om kunnen gaan blijft nog vaak onduidelijk.

Met zijn inspirerende kijk op wat leren eigenlijk is en hoe technologie daarin kan faciliteren weet Jeroen de impact van technologie – die vaak sensationeel wordt gebracht – te de-mystificeren en te vertalen naar wat het betekent voor onze visie op leren, onze rol als onderwijs- of L&D-professional en hoe we leren het beste kunnen organiseren.

Onderwerpen waar Jeroen Krouwels over spreekt

  • De impact van A.I. op onderwijs & Learning Development
  • Learning Experience Design | ontwerpen van digitale leeroplossingen
  • Online videoleren

Achtergrond Jeroen Krouwels

Jeroen studeerde af als algemeen onderwijskundige met als specialisatie de moderne vreemde talen Frans en Engels, maar belandde al snel als Edtech ondernemer in de (internationale) e-learning industrie. Hij deed in 2014 de post-master in Leren, Ontwikkelen en Veranderen en studeerde af met een manifest over leren en technologie. Daarna was hij 5 jaar lang Lead Innovation bij Noordhoff, de grootste educatieve uitgeverij in Nederland.

Sinds 2019 is hij directeur van een toonaangevend internationaal platform voor interactief videoleren. Naast zijn baan als directeur is hij guest-lecturer bij de Foundation for Corporate Learning en SBO/Euroforum en spreekt hij met grote regelmaat over zijn favoriete onderwerp: hoe de technologie wat, waar, wanneer en hoe we leren continu beïnvloedt.

Ook is Jeroen Krouwels auteur van het boek ‘Leermeesters van de 21e eeuw‘ (2024).

Willen jullie een volledige preview versie zien van Jeroens keynote? Deze is bij ons ons op aanvraag beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de lezing van Jeroen Krouwels

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Paul Kemper, L&D manager MedApp

"Met zijn niet aflatende energie heeft Jeroen ons geholpen onze startup en onze mensen een extra zet in de rug te geven. Met zijn up-to-date kennis en inzichten in de toepassing van leertechnologie en AI, heeft hij ons op een hele waardevolle manier geadviseerd hoe we van ons bedrijf een lerende organisatie konden maken. En dat is gelukt! "

Beschikbaarheid en informatie

Jeroen Krouwels

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid