Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dieter-Mockelmann
Bewaar als favoriet

Dieter Möckelmann

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Dieter Möckelmann is een veelgevraagd spreker, gespreksleider en dagvoorzitter. Hij inspireert anderen over onderwijs in de 21e eeuw. Hij gebruikt de kennis die hij in 15 jaar ‘Onderwijs met ICT’ heeft opgedaan om zijn luisteraars te boeien. Door humor en kennis op authentieke wijze te combineren vallen zijn presentaties goed in de smaak

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Trias VMBO

Geweldige ervaring met Dieter Möckelmann. Kundig spreker die onze docenten in een goede modus kreeg voor het volgen van workshops op het gebied van onderwijs & ICT.

Dieter Möckelmann: spreker over onderwijs en ICT

De basis van het onderwijs is onveranderlijk, maar sommige innovaties kunnen een grote impact hebben. Termen als gepersonaliseerd leren, 21st century skills, wearables en tablets komen voorbij in een lezing van Dieter Möckelmann. Wat moet je als school doen om mee te kunnen komen met dit soort innovaties? Het is onmogelijk het mobiel internet, sociale media en tablets buiten de deur te houden. En dit is ook helemaal niet nodig! Dieter laat zien hoe we nieuwe technologische trends in kunnen zetten bij het verbeteren van het onderwijs.

Als veelgevraagd spreker, gespreksleider en dagvoorzitter inspireert Dieter anderen over onderwijs in de 21e eeuw. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 15 jaar ‘onderwijs met ICT’ weet hij vele luisteraars te boeien. Zijn presentaties vallen goed in de smaak doordat hij humor en kennis op authentieke wijze weet te combineren.

Wat hem zo uniek maakt is dat hij door zijn werk als onderwijsadviseur kan spreken uit ervaring. De voorbeelden die hij presenteert zijn praktisch, prikkelend en uitdagend! Het centrale thema van zijn bijdrage kan natuurlijk in overleg worden afgestemd.

Een van de thema’s die nu actueel is en waar Dieter graag over spreekt is afstandsonderwijs.

Persoonlijke achtergrond Dieter Möckelmann

Oorspronkelijk is Dieter geschiedenisdocent en hij werkte dan ook jarenlang voor Kennisnet als sectormanager primair onderwijs. Sinds 1 januari 2010 heeft hij zijn eigen bedrijf, Dieter.nl. Vanuit dit bedrijf verzorgt Dieter Mockelmann trainingen en consultancytrajecten voor het onderwijs, waarbij de effectieve inzet van ICT de rode draad is.

De laatste jaren is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter en soms wordt hij ‘trendwatcher in het onderwijs’ genoemd. Daarnaast heeft hij een eigen label ‘Like to Share’. Onder dit label organiseert hij evenementen die gaan over de impact van technologie op onderwijs en is hij hoofdredacteur van het Like to Share magazine.

Geschiedenis heeft nog steeds zijn passie. Tijdens zijn opleiding tot leraar is hij in aanraking gekomen met het internet. Direct zag Dieter de kans voor geschiedenisleraren (en geïnteresseerden) om het internet te gebruiken. Dat heeft geleid tot het huidige Historien.nl, een team van auteurs schrijft geschiedenis! Een onafhankelijke Nederlandse geschiedeniswebsite met dagelijks nieuws, artikelen, recensies, interviews en beeldmateriaal over uiteenlopende historische onderwerpen.

Interesse in een sessie met Dieter Möckelmann of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Trias VMBO

Geweldige ervaring met Dieter Möckelmann. Kundig spreker die onze docenten in een goede modus kreeg voor het volgen van workshops op het gebied van onderwijs & ICT.Beschikbaarheid en informatie Dieter Möckelmann

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker