Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kirsten Cuppen
Bewaar als favoriet

Kirsten Cuppen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Leraar van het jaar (2021) Kirsten Cuppen helpt docenten om weer gelukkig aan het werk te gaan en hoe je écht contact kan maken met jouw leerlingen/studenten. Daarnaast wil ze dat meer mensen voor dit mooie vak kiezen, zodat het lerarentekort minder wordt en de kwaliteit van docenten omhoog gaat.

Kirsten Cuppen

Van de 1000 studenten die beginnen aan een lerarenopleiding blijven na 10 jaar nog maar 200 docenten werkzaam in het onderwijs. Die 200 docenten ervaren veel werkdruk, hebben moeite om de klassen te motiveren, écht contact te maken met hun leerlingen/studenten en krijgen veel extra taken. Daar wil ze wat aan doen! Docenten zijn hard nodig en kunnen ècht het verschil maken in iemands leven! Maar daarvoor moet je je goed voelen, want van gelukkige docenten leer je de mooiste dingen.

Kirsten wil dat docenten weer fluitend naar hun werk gaan, echt contact maken met hun leerlingen/studenten, ze weten te motiveren en inspireren, zodat ze goed voorbereid worden op hun toekomst. Dit doet ze vanuit haar eigen werkervaring met veel praktische voorbeelden en handvatten.

Mogelijke thema’s lezing Kirsten Cuppen

Vanuit haar passie voor het onderwijs en haar werkervaring in po, vo, so, mbo en hbo, komt ze graag bij jouw event, school of team langs om jullie te inspireren, motiveren en te zorgen dat jullie de dag erna fluitend de klas binnen komen.

  • relatie opbouwen met leerling/student
  • motiveren van leerlingen/studenten
  • werkdruk
  • werkgeluk

Achtergrond Kirsten Cuppen

Kirsten is na de Pabo begonnen met werken op een basisschool. Na 7 jaar maakte ze de overstap naar het voortgezet onderwijs. Hier heeft ze 1 jaar een topsportklas begeleid van een gemixte mavo/havo/vwo klas en 1 jaar gewerkt in het praktijkonderwijs. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar het mbo. Dit doet ze nu 7 jaar met veel passie en plezier. Haar studenten en collega’s zagen dit en hebben haar in 2020 opgegeven voor de landelijke leraar van het jaar verkiezing. In 2021 heeft ze deze gewonnen en mocht ze zichzelf leraar van het jaar mbo 2021 noemen. Daarnaast heeft ze ook, als enige Nederlandse, de top 50 van de Global Teacher Prize behaald in 2021. Sinds 2022 werkt ze fulltime op de Fontys lerarenopleiding waar ze de toekomstige docenten zo goed mogelijk voor wil gaan bereiden op het beroep.

Kirsten Cuppen inhuren voor een lezing of workshop?

Kirsten heeft (werk)ervaring in alle sectoren, neemt geen blad voor haar mond en denkt vanuit de praktijk. Ze heeft een enorme passie voor onderwijs, is enthousiast, positief en weet anderen te inspireren en motiveren. Enthousiast geworden, wil je meer weten of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 722. Wij spreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Kirsten Cuppen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid