Workshop teamontwikkeling

Deze workshop geeft je inzicht in de fasen waarin een team zich ontwikkelt. Elke fase kenmerkt een aantal dilemma’s voor leiding en leden in een team. Je passeert op een praktische manier die dilemma’s en ziet hoe een lerend team werkt. Ieder team heeft een eigen ‘geweten’ en hanteert onbewust bepaalde ‘wetten’ die bepalen hoe gezond en effectief een team wordt. De rol die iedereen heeft (en neemt) is vaak onbewust. Deze workshop laat zien hoe je effectief daar gebruik van maakt. We kijken daarom wat verder dan doorgaans naar hoe samenwerking werkt. De principes van team ontwikkeling neem je mee voor je eigen proces om (met) jouw team gezond te ontwikkelen.

Leerpunten voor deelnemers

  • Leren hoe de teamfasen werken
  • Per teamfase het gedrag van leider(s) en leden herkennen
  • Zicht krijgen in de leider en leden thema’s
  • Ervaren hoe een lerend team werkt
  • Leren over de beginselen van groepsdynamica en de dilemma’s voor groei
  • Leren over de principes van synergie

De workshopleider van deze workshop

De workshop wordt geleidt door Norbert Overvelde. Sinds 2012 heeft Norbert zijn eigen bedrijf (3DMens) en coacht teams en organisaties. Hij geeft opleidingen en trainingen in teamcoaching, conflict hanteren, feedback en systeemdynamieken. Zijn praktische ervaring van meer dan 20 jaar ‘leiderschap en lidmaatschap’ is zijn kracht. Hij weet als coach en systeemtherapeut door te dringen tot de essentie van het ontwikkelen van mensen in teams. Als teamcoach werkt hij met teams om daadwerkelijk te bewegen naar groei. De principes van Vitaliteit, Bewustzijn en Creativiteit vormen daarbij de basis voor zijn eigen 3DMens Methode. Bij Norbert vind je zowel zijn relativeringsvermogen, zelfspot, humor en improvisatievermogen als zijn kracht om naar de kern te gaan en te verdiepen waar het nodig is.

Interesse in de workshop teamontwikkeling van Norbert Overvelde of heb je een vraag?

De workshop is interactief en houd je tevens een spiegel voor om te kijken naar de eigen leerweg. De trainer hanteert originele oefeningen en opdrachten om een team te ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field