Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Norbert Overvelde
Bewaar als favoriet

Workshop teamontwikkeling

Deze workshop geeft je inzicht in de fasen waarin een team zich ontwikkelt. Elke fase kenmerkt een aantal dilemma’s voor leiding en leden in een team. Je passeert op een praktische manier die dilemma’s en ziet hoe een lerend team werkt.

Workshop teamontwikkeling

Deze interactieve workshop geeft je inzicht in de fasen waarin een team zich ontwikkelt. Elke fase heeft specifiek zijn eigen dilemma’s voor leiding én de teamleden. Tijdens deze workshop bespreekt workshopbegeleider Norbert Overvelde deze dilemma’s en hij laat je zien hoe een lerend en vitaal team werkt.

Ieder team hanteert namelijk onbewust bepaalde ‘wetten’ die bepalend zijn hoe gezond én effectief een team wordt. Bovendien is de rol die iedereen heeft (en neemt) vaak onbewust. Deze workshop laat zien hoe je effectief daar gebruik van maakt. Kortom, we kijken verder dan ‘hoe samenwerking werkt’. De principes van teamontwikkeling neem je mee voor je eigen proces om (met) jouw team gezond te ontwikkelen.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Leren hoe de teamfasen werken
  • Per teamfase het gedrag van leider(s) en leden herkennen
  • Zicht krijgen in de leider en leden thema’s
  • Ervaren hoe een lerend team werkt
  • Leren over de beginselen van groepsdynamica en de dilemma’s voor groei
  • Leren over de principes van synergie

De workshopleider van deze workshop

De workshop wordt geleidt door Norbert Overvelde. Sinds 2012 heeft Norbert zijn eigen bedrijf (3DMens) en coacht teams en organisaties. Hij geeft opleidingen en trainingen in teamcoaching, conflict hanteren, feedback en systeemdynamieken. Zijn praktische ervaring van meer dan 20 jaar ‘leiderschap en lidmaatschap’ is zijn kracht. Hij weet als coach en systeemtherapeut door te dringen tot de essentie van het ontwikkelen van mensen in teams. Als teamcoach werkt hij met teams om daadwerkelijk te bewegen naar groei.

De principes van Vitaliteit, Bewustzijn en Creativiteit vormen daarbij de basis voor zijn eigen 3DMens Methode. Bij Norbert vind je zowel zijn relativeringsvermogen, zelfspot, humor en improvisatievermogen als zijn kracht om naar de kern te gaan en te verdiepen waar het nodig is.

Interesse in de workshop teamontwikkeling van Norbert Overvelde?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop teamontwikkeling

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid