Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Annemarieke Driessen
Bewaar als favoriet

Annemarieke Driessen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

In 2005 werd ze uit het leven getikt. Deze ervaring als ook haar ondernemer- en hospitality skills en mens zijn, maken haar uniek. Deze expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt- en laat mensen weer in beweging komen. Met inspirerende voorbeelden weet zij veel thema’s te raken, met een lach en en traan.

Annemarieke Driessen

De missie van Annemarieke Driessen is mensen terug brengen naar de essentie/bedoeling.

In 2005 werd Annemarieke geheel onverwachts geconfronteerd met een acute dwarslaesie. Ze mag dan een dwarslaesie hebben, ze ís het niet. Deze ervaring alsook haar ondernemerschap, hospitality skills en veerkrachtige en optimistische persoonlijkheid maken haar uniek. Haar expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt en laat mensen weer in beweging komen. Met inspirerende voorbeelden weet zij veel thema’s te raken, met een lach en een traan.

Gefascineerd door de beweging van mensen en organisaties, doorgrond ze graag de vraag: wat zorgt ervoor dat het gaat zoals het gaat? Ze kijkt ‘achter’ de voorkant van de mensen: waar komen ze vandaan en wat weerhoudt hen hun potentieel te leven. Zij activeert een individu of groep om op hun eigen kracht (passie) werk te maken van hun ontwikkelpotentieel en zet hierbij met name in op iedereens doorzettingsvermogen. Want dan bereik je wat je wil bereiken.

Annemarieke Driessen weet de kern van wat er gaande is te benoemen; met empathie. En is ervan overtuigd dat wanneer iets of iemand in zijn kracht zit dit kapitaal oplevert. Dit in combinatie met haar ervaring als ondernemer, trainer en haar echtheid in contact maakt dat zij je ziet. Niets mooiers dan er zijn om mensen en dus organisaties ‘vrij’ te leren leven en verbinden met zichzelf en vanuit hier impact te creëren. Met veel enthousiasme en energie gaat Annemarieke Driessen voor goud.

Onderwerpen waar Annemarieke Driessen over spreekt

 • Gastvrijheid / Klantgerichtheid
 • Weerstaan, het weerstaan van pijn, schaamte, angst, alsook het weer gaan staan/lopen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Angst overwinnen
 • Vieren en tieren
 • Gezondheidszorg
 • Het bereiken van doelen
 • Hoe om te gaan met tegenslag
 • Doorzettingsvermogen
 • Patiënt perspectief, samen maak je het verschil
 • (Coachend) Leiderschap, alleen en samen

Persoonlijke achtergrond

Annemarieke Driessen heeft als achtergrond Hoge Hotelschool Den Haag en Phoenix opleidingen. Na een eigen horeca onderneming, gewerkt te hebben als consultant advies/training is Annemarieke verder gegaan als zelfstandige, waarbij zij aan diverse trajecten op het gebied van leiderschap-, talent- en organisatieontwikkeling heeft gewerkt. Als managing partner van Wakker werkt zij in Nederland aan leiderschap en ontwikkel vraagstukken.

Op haar 25ste overviel een spontane dwarslaesie haar als donderslag bij heldere hemel. Na drie jaar keihard werken in het UMC (Utrecht) en revalidatiecentrum De Hoogstraat weet Annemarieke als geen ander wat het is om met tegenslag om te gaan. Tegen alle (medische) verwachtingen in kan zij haar passie leven. Zo heeft zij inmiddels rijke ervaring op het gebied van de zorg vanuit verschillende perspectieven (als klant/patiënt en op mens- en organisatieniveau), welke Annemarieke meeneemt als spreker, trainer en coach bij Wakker.

Interesse in een lezing van Annemarieke Driessen of heeft u een vraag?

Gewapend met een flinke dosis levenservaring, mensenkennis en humor spreekt, traint en coacht Annemarieke Driessen op een confronterende en inspirerende wijze met respect.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Annemarieke Driessen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid