Op zoek naar inspirerende sprekers voor jouw bijeenkomst?

franky en coen oekraine
Bewaar als favoriet

Franky en Coen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Franky en Coen reizen keer op keer naar Oekraïne om gratis friet uit te delen en oorlogsslachtoffers met raad en daad en financieel te steunen. Door ervaringen te delen kunnen ze mensen laten zien dat een ieder het verschil kan maken middels doorzettingsvermogen en juiste keuzes.

KCIO (landelijk knooppunt informatie en coördinatie opvang Oekraïne)

"Op 1 februari 2024 mochten wij Franky en Coen ontvangen op ons event voor alle ambtenaren die landelijk en regionaal élke dag zorgen dat we precies weten waar welke woonruimte beschikbaar is voor vluchtelingen uit Oekraïne. Met het delen van hun ervaringen tijdens hun werk in Oekraïne trapten Franky en Coen onze bijeenkomst af. En wat een indruk hebben zij achtergelaten. Hun verhaal is indrukwekkend, ontroerend, en confronterend. En behalve een goed verhaal en verstand van zaken, lieten de heren ook hun persoonlijke drijfveren zien. Ze hebben ons allemaal geraakt en een onuitwisbare indruk achtergelaten. Ellen van Stratum, hoofd KCIO"

Franky en Coen

Frietbakkers in Oekraïne, Franky (van Hintum) en Coen (van Oosten), reizen sinds februari 2022 keer op keer naar het Oekraïne oorlogsgebied om vluchtelingen, kinderen en militairen te voorzien van gratis friet en snacks zodat de mensen even kunnen ontsnappen van de heftige werkelijkheid. Zo bakten ze tijdens 15 reizen o.a. friet in de frontgebieden Lyman, Kramatorsk, Zaparozha, Kharkiv en Kherson. Per dag geven ze tot 2.000 porties friet en snacks weg (In totaal al meer 200.000 bakjes friet en 200.000 snacks). Ook helpen ze oorlogsslachtoffers op andere manieren zowel met hulpgoederen maar ook financieel.

Vaak worden ze door (inter)nationale media gevraagd om verslag te doen van wat ze als ooggetuige hebben meegemaakt en zijn tegenkomen tijdens deze reizen. Op 27 juni waren ze zelf slachtoffer van een Raket aanval in Kramatorsk. Bij deze aanval op het Ria restaurant met een ballistische raket van 2600! kilo raakten Franky en Coen en 60 anderen gewond en kwamen 14 personen om het leven. Toch was dit voor hen geen reden om te stoppen.

Lezing Franky en Coen

In Oekraïne zijn Franky en Coen graag geziene gasten bij gewonde militairen in ziekenhuizen en bij militairen in rotatiecentra om hun inspirerende en motiverende verhalen te vertellen. Regelmatig worden ze ook in Nederland en Duitsland gevraagd om te vertellen over Oekraïne en over wat er aan doorzettingsvermogen en energie voor voor nodig is om te kunnen doen wat ze in Oekraïne uitvoeren maar ook over de onverzettelijkheid en bijzondere motivatie van Oekraïners.

De inspirerende lezing van Franky en Coen (of één van de twee) zal er voor zorgen dat uw publiek meeneemt dat je met doorzettingsvermogen iets bijzonders kunt bereiken en het verschil kunt maken, zowel in de maatschappij alsook in het bedrijfsleven.

Onderwerpen:

  • Inspiratie en doorzettingsvermogen
  • Het nemen van (ingecalculeerde) risico’s
  • Verwerken van zware tegenslagen

Bijzonderheden:

Een deel van de gage komt ten bate van de stichting Franky and Coen Into The Breach.
De heren zijn samen alsook solo te boeken.

Het is mogelijk om een frietwagen mee te brengen waarin Nederlands bekendste frietbakkers zelf de friet zullen bakken voor uw gasten.

Achtergrond

Franky en Coen hebben jarenlang als marktkooplieden op markten gewerkt. Niet gewoon met een kraampje maar als standwerker. Als standwerker entertainden ze de kijkers middels humor en anekdotes maar werd het doel, de verkoop van het product nooit uit het oog verloren. Langzaam verleiden ze de kijker tot een aankoop. Franky eindigde 3 maal in de top drie van beste verkoper van Nederland.

Daarna zijn zowel Coen als Frank gestart in de horeca. Coen heeft een snackbar en Franky heeft een “Fish and Chips”. Daarbij zijn beiden actief met mobiele horeca op evenementen. Landelijke bekendheid kregen ze door hun acties in Oekraïne.

Interesse in een lezing, training of presentatie van Franky en Coen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Franky en Coen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid