Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jerry Winkler
Bewaar als favoriet

Jerry Winkler

Het ongelooflijke levensverhaal van Jerry Winkler als de dakloze miljonairszoon wordt al meer dan 10 jaar over de hele wereld verspreid. Met een passie voor het delen van zijn reis van tegenspoed naar triomf, biedt hij inzichten en lessen die anderen helpen hun obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.

Jerry Winkler

Geef nooit op, blijf vooruitdenken en wees goed voor elkaar.

Een jongeman die opgroeide in instellingen, vervolgens jarenlang zwierf op straat, tot hij er opeens achter kwam de zoon te zijn van een multimiljonair. Vanaf het moment dat het verhaal van Jerry Winkler bekend werd is hij regelmatig gevraagd als adviseur in de sectoren Zorg en Welzijn, Onderwijs en Overheid. Spreken doet hij het liefst en bereikt daarmee organisaties van vermogensbeheer tot aan groep 7 van de basisschool. Zijn bevindingen, ervaringen en kijk op de wereld heeft al vele anderen geïnspireerd en geactiveerd.

Jerry vertaalt zijn levenservaring naar uitdagingen die zowel persoonlijk als binnen bedrijfscontexten kunnen spelen. Op authentieke wijze met scherpe humor en passie haakt hij zijn verhaal naadloos aan op jullie vragen en uitdagingen.

Onderwerpen waarover Jerry Winkler spreekt

Jerry staat bekend om tijdens zijn storytelling lezing jullie de handvatten en oplossingen te bieden die gerelateerd zijn aan vraagstukken als: Hoe ga je om met tegenslagen? Wat kun je doen om de toewijding vast te houden op weg naar succes? En waarom is empathische verbinding zo belangrijk voor de organisatie en jezelf? Dit vertaalt zich in de volgende thema’s:

  • Veerkracht (van moeten naar willen)
  • Mindset (van afleiding naar toewijding)
  • Verbinding (kennis leidt naar kracht)

Jerry is ook inzetbaar als workshopleider.

Achtergrond Jerry Winkler

Het boek ‘Overnight millionaire‘ dat werd geschreven door Elle van Rijn stond in de top 30 van de bestsellerlijst in 2014. Hij heeft meegeschreven aan diverse boeken die gaan over persoonlijke ontwikkelingen en maatschappelijke uitdagingen. ‘Het tijdperk van chaos’ van Adjiedj Bakas en ‘Groeien door te delen’ van Allard Droste zijn hier enkele voorbeelden van. Ook in de wereld van podcasts en interviews wanneer het gaat om inspiratie en bewustwording word hij regelmatig gevraagd om zijn verhaal te delen. Er zijn meerdere documentaires, podcasts en artikelen over hem geschreven en gemaakt in zowel binnen- en buitenland. Jerry zegt zelf dat zijn grootste hoogtepunt het behalen van zijn eigen doel is. Zijn prachtige gezin, een gezond en mooi leven met volop kansen en mogelijkheden.

Interesse in een lezing van Jerry Winkler of heb je een vraag?

Met zijn verhaal en boodschap slaat Jerry Winkler de brug van zijn eigen levenslessen naar de uitdagingen die het bedrijfsleven bezig houden.   Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jerry Winkler

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid