Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

teken je toekomst en chantal vermeer
Bewaar als favoriet

Teken je Toekomst

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

In de workshop ‘Teken je Toekomst’ werk je samen met Chantal Vermeer aan het creëren van creativiteit, helderheid en duidelijke richting in jouw leven of bedrijf.

Vibber

"Chantal was een fijne gastspreker met een erg hands-on opdracht voor de deelnemers. Ze was erg duidelijk in wat we moesten doen en heeft ons inzicht geboden."

Teken je Toekomst

Leer zakelijk tekenen

 • Hoe kan ik complexe informatie visueel maken?
 • Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op?
 • Hoe ga je om met veranderingen binnen een bedrijf?
 • Hoe kan ik onze presentaties en jaarplannen ‘leuker’ maken?
 • Hoe kun je creatief zijn in een niet-creatieve organisatie?
 • Hoe kan tekenen mij helpen om effectiever te communiceren met mijn team?

Vragen als deze zijn voor illustrator Chantal Vermeer niet nieuw. Ze geeft tijdens de workshop ‘Teken je Toekomst’ de antwoorden. Passievol en gedreven helpt Chantal je bij de zoektocht naar jouw creativiteit en leert ze je de basis van zakelijk tekenen. Complexe informatie wordt meteen een stuk inzichtelijker, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen, in presentaties of binnen plannen en rapporten.

Positiviteit, creativiteit en helderheid zijn drie belangrijke pijlers tijdens de workshop ‘Teken je toekomst’. Het resultaat van Chantal haar bijdrage is dat ze zorgt voor rust, vrolijke energie, alle neuzen één kant op, duidelijke richting, focus en fun. Het blijft niet meer alleen bij dromen, er ontstaat daadwerkelijk actie.

Succes realiseren

Wanneer is iets voor jou een succes? Onder leiding van Chantal bespreken jullie welk gedrag bijdraagt aan succes en wordt hier een top 5 van opgesteld. Chantal brengt dit in beeld met illustraties. Vervolgens worden veelvoorkomende valkuilen besproken die succes kunnen blokkeren, zoals tekort tijd en teveel werk, stress door een privé-situatie, niet durven uitspreken, slechte samenwerking of slechte communicatie. Na deze workshop weten jullie wat voor jullie de meest ideale richting naar succes is.

Waarom is Teken je Toekomst goed voor jouw organisatie?

 1. Door middel van tekeningen krijg je helderheid. Tekeningen bieden meer inzicht in een probleem en laten anderen zien hoe jij het wilt oplossen.
 2. Vergaderingen zullen sneller verlopen.
 3. Met tekeningen kun je heel eenvoudig jouw way of working in beeld brengen.
 4. De communicatie met klanten zal veel makkelijker verlopen door tekeningen te gebruiken. Met tekeningen kan je makkelijker laten zien wat je denkt.
 5. Tekenen geeft richting. Tekeningen verduidelijken je visie waardoor andere mensen beter begrijpen waar jij naar toe wilt.
 6. Tekeningen geven heel snel inzicht in processen. In tekeningen leg je stap voor stap vast wat je doet, zodat je anderen kunt laten zien hoe zij dat ook kunnen doen.
 7. Moeilijk wordt makkelijk dankzij tekeningen. Het wordt visueel hoe alle stukjes in elkaar passen.
 8. Tekeningen zijn internationaal en zorgen voor verbinding.
 9. Het gebruiken van tekeningen geven inzicht in (gezamenlijke) ambities.
 10. Tekeningen maken het werk veiliger. Een probleem met aandacht bekijken en dankzij tekeningen kun je oude dingen op een andere manier bekijken.
 11. Tekeningen zorgen ervoor dat klanten sneller “ja” zullen zeggen tegen jouw manier van werken.
 12. Tekeningen brengen jouw onderscheidend vermogen snel en duidelijk in beeld.
 13. Met tekeningen kun je processen eenvoudig in beeld brengen.

Over Chantal Vermeer

Het is de missie van Chantal Vermeer om meer creativiteit, helderheid en duidelijke richting in bedrijven te brengen.

Chantal is illustrator, trainer in tekenen en schrijfster van het boek ‘How to Draw Your Dream Life’. Oorspronkelijk komt ze uit de retailbranch. Na haar school te hebben afgerond startte zij haar eerste kledingwinkel in Eindhoven. Een aantal jaar verder breidde zij uit met een importeurschap met kleding uit Parijs en vervolgens opende zij met haar partner 5 kledingwinkels. Ze behoorde ze op een gegeven moment ook tot de ‘Top 100 van meest invloedrijke ondernemers in de modebranche‘.

Totdat haar leven op zijn kop kwam te staan. Op 6 februari 2010 kreeg ze te horen dat haar vader niet haar biologische vader bleek te zijn. Een zoektocht, een hereniging, een andere cultuur en een burn-out volgden. Teken je Toekomst is in de periode hierna ontstaan: hoe teken je je (professionele) leven, jouw team of jouw organisatie weer opnieuw uit en welke acties horen hier dan bij?

Geïnteresseerd in de workshop ‘Teken je Toekomst’ of heb je een vraag?

Als je interesse hebt in de workshop ‘Teken je Toekomst’ van Chantal Vermeer kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Teken je Toekomst

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt