Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop Personal Branding
Bewaar als favoriet

Workshop Personal Branding

Personal Branding, ook wel herkenbare meerwaarde genoemd. Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. De essentie van personal branding is om anderen van dienst zijn. Een workshop personal branding kan hierbij helpen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Workshop Personal Branding

Personal Branding, ook wel herkenbare meerwaarde genoemd. Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. De essentie van personal branding is om anderen van dienst zijn. Je werkt niet aan je persoonlijk merk om je ‘grote ik’ op de kaart te zetten, maar om anderen te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, die jouw persoonlijk aangaan. Hier komt de workshop personal branding kijken!

Bij een workshop kan er worden ingegaan op verschillende onderdelen.

Je leert bij de workshop onder meer hoe je een sterk persoonlijk merk kunt ontwikkelen. Het begint met een inventarisatie van de eigenschappen, ambities, drijfveren, kwaliteiten en talenten die je als professional onderscheidend kunnen maken in je markt.

Wanneer je persoonlijke merk op deze wijze helder in kaart is gebracht, zet je de stap naar buiten door jezelf op’merk’elijk te profileren met een goed verhaal en gericht gebruik van voornamelijk social media, maar ook andere mediums.

Interesse in een workshop personal branding of een andere vraag?

DeSpreker.nl werkt samen met de beste workshopleiders op het gebied van personal branding. Mede hierdoor verzekeren wij jou van een workshop op formaat!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. En ontvang een voorstel voor een workshop.

Bewaar als favoriet

Taal: Nederlands

Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Zakelijke workshops

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Workshop Personal Branding

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker