Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

workshop netwerken
Bewaar als favoriet

Workshop Netwerken

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Houdt u vast: zeventig procent van de nieuwe klanten komt voort uit één of andere vorm van netwerken. Netwerken is ontzettend leuk, niet moeilijk en zeker niet alleen voor de goed gebekten onder ons. Maar het blijft niet alleen bij theorie; er wordt druk geoefend en genetwerkt in deze workshop. Het is net werken.

ABN AMRO

"Ik wil Rob graag bedanken voor zijn enthousiaste, duidelijke en pakkende verhaal! Vanuit alle deelnemers heb ik positieve reacties gekregen waarbij ze ook echt tips hebben meegekregen om morgen direct in de praktijk te kunnen brengen. Leon Bogers Manager MKB Banking te Eindhoven"

Workshop Netwerken

Voor ondernemers, professionals, specialisten, verkopers, accountmanagers en beleidsmakers.

Netwerken is de eenvoudigste, meest efficiënte en minst kostbare manier om een doel te bereiken. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 70% van de nieuwe klanten in zakelijke markten inmiddels komt door netwerken! Dit gebeurt door doelbewust geven en gunnen.

Inmiddels leven we in een netwerkmaatschappij, zowel offline als online. De combinatie van beide kan u veel opleveren. Maar… het kan doelgerichter én leuker voor u, uw collega’s en uw klanten!
We willen immers:
– Geen tijd verspillen aan ondoelmatig netwerken;
– Niet teveel kosten maken voor werving;
– Potentiele leden effectiever benaderen;
– Nieuwe zakelijke relaties aanboren;
– Aanbevolen worden.

Een workshop netwerken is de perfecte aanzet hiertoe. Aan de hand van tests, tips, do’s, don’ts, cases en oefeningen gaan we aan de slag. Om te komen tot een praktisch netwerkaanpak. Hierna wordt al daadwerkelijk genetwerkt. De hand out of boek neemt u vervolgens mee, om alles nog eens na te lezen, zodat je jouw netwerk beter gaat inzetten en uitbreiden.

Onderwerpen workshop:
– Wat is doelgericht netwerken?
– Wat kan netwerken mij opleveren?
– Welk type netwerker ben jij?
– Personal Branding
– Goed luisteren
– Netwerkgelegenheden
– Presenteren
– Do’s & Don’ts
– Netwerk uitbreiden en onderhouden
– Online netwerken

De workshopleider

Rob B. Tol heeft de NetwerkAcademie opgericht en is eerder uitgeroepen tot ‘Netwerker van het jaar’ en ‘Ondernemer van het jaar’. Hij hield zich met zijn Adviesbureau TOL Marketing & Communicatie 20 jaar bezig met strategie, positionering en profilering in overheids- en zakelijke markten en geeft aan dat “netwerken zijn startkapitaal” was.

Interesse in de workshop Netwerken?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Loyens & Loeff

"Graag wil ik jullie nog bedanken voor de bijdrage aan onze Studiedag in de Kromhouthal Amsterdam. We hebben zoveel positieve feedback ontvangen, echt heel gaaf! Nynke Brouwer Manager Marketingcommuinicatie Loyens & Loeff te Amsterdam"

Capgemini

"Rob heeft voor ons, een groep jonge consultants in de IT, een workshop netwerken gegeven. In een avond tijd heeft hij ons weten te inspireren en het belang van netwerken benadrukt. Hij vertelt op een leuke en interactieve manier zijn verhaal en weet waar nodig de brug te slaan naar de doelgroep. Michael Schotborgh Business Analist Financial Services Capgemini - Utrecht"

TOPdesk

"Netwerken is een stuk laagdrempeliger geworden door de workshop die Rob gegeven heeft. Met behulp van de tips, die hij met veel humor overbracht, kan ik de volgende stap maken om mijn netwerk uit te breiden en beter in te zetten. Sofie Schrover, Teamleider Consultancy TOPdesk."

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Netwerken

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid