Workshop Netwerken
Voor ondernemers, professionals, specialisten, verkopers, accountmanagers en beleidsmakers.

Netwerken is de eenvoudigste, meest efficiënte en minst kostbare manier om een doel te bereiken. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 70% van de nieuwe klanten in zakelijke markten inmiddels komt door netwerken! Dit gebeurt door doelbewust geven en gunnen.

Inmiddels leven we in een netwerkmaatschappij, zowel offline als online. De combinatie van beide kan u veel opleveren. Maar… het kan doelgerichter én leuker voor u, uw collega’s en uw klanten!
We willen immers:
– Geen tijd verspillen aan ondoelmatig netwerken;
– Niet teveel kosten maken voor werving;
– Potentiele leden effectiever benaderen;
– Nieuwe zakelijke relaties aanboren;
– Aanbevolen worden.

Een workshop netwerken is de perfecte aanzet hiertoe. Aan de hand van tests, tips, do’s, don’ts, cases en oefeningen gaan we aan de slag. Om te komen tot een praktisch netwerkaanpak. Hierna wordt al daadwerkelijk genetwerkt. De hand out of boek neemt u vervolgens mee, om alles nog eens na te lezen, zodat je jouw netwerk beter gaat inzetten en uitbreiden.

Onderwerpen workshop:
– Wat is doelgericht netwerken?
– Wat kan netwerken mij opleveren?
– Welk type netwerker ben jij?
– Personal Branding
– Goed luisteren
– Netwerkgelegenheden
– Presenteren
– Do’s & Don’ts
– Netwerk uitbreiden en onderhouden
– Online netwerken

deSpreker.nl werkt samen met de beste workshopleiders op het gebied van netwerken.

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22 voor een voorstel voor een workshop netwerken.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Workshop Netwerken SKU UPC Model

Graag wil ik jullie nog bedanken voor de bijdrage aan onze Studiedag.in de Kromhouthal Amsterdam op 13 oktober 2017.We hebben zoveel positieve fee

Nov 29, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Loyens & Loeff 

Graag wil ik jullie nog bedanken voor de bijdrage aan onze Studiedag.
in de Kromhouthal Amsterdam op 13 oktober 2017.
We hebben zoveel positieve feedback ontvangen, echt heel gaaf!
Nynke Brouwer Manager Marketingcommuinicatie Loyens & Loeff te Amsterdam


Rob heeft voor ons, een groep jonge consultants in de IT, een workshop netwerken gegeven. In een avond tijd heeft hij ons weten te inspireren en het b

Apr 13, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Capgemini 

Rob heeft voor ons, een groep jonge consultants in de IT, een workshop netwerken gegeven. In een avond tijd heeft hij ons weten te inspireren en het belang van netwerken benadrukt. Hij vertelt op een leuke en interactieve manier zijn verhaal en weet waar nodig de brug te slaan naar de doelgroep.
Michael Schotborgh Business Analist Financial Services Capgemini - Utrecht


Netwerken is een stuk laagdrempeliger geworden door de workshop die Rob gegeven heeft. Met behulp van de tips, die hij met veel humor overbracht, kan

Apr 13, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: TOPdesk 

Netwerken is een stuk laagdrempeliger geworden door de workshop die Rob gegeven heeft. Met behulp van de tips, die hij met veel humor overbracht, kan ik de volgende stap maken om mijn netwerk uit te breiden en beter in te zetten.
Sofie Schrover, Teamleider Consultancy TOPdesk.


5.0 5.0 3 3 Graag wil ik jullie nog bedanken voor de bijdrage aan onze Studiedag.in de Kromhouthal Amsterdam op 13 oktober 2017.We hebben zoveel positieve feedback ontvangen, echt heel gaa Workshop Netwerken