Rob B. Tol: Ondernemer en Netwerker van het jaar
Rob B. Tol neemt je mee naar de wereld van het off- en online netwerken. In 1999 startte Rob Tol zijn Marketing & Communicatiebureau. Hij werd netwerker van het jaar, richtte de NetwerkAcademie en geeft inspirerende workshops over zakelijk netwerken. Daarnaast schrijft hij boeken zoals Het Netwerkboek (2017) en 50 Do’s & 50 Don’ts voor succesvol zakelijk netwerken.

Netwerken helpt mensen toegang te krijgen tot netwerken die voor hen en hun organisatie belangrijk zijn voor succes. Zoals professionals, ondernemers, verkopers, accountmanagers en overheidsmanagers die:

  • moeite hebben om organisaties te benaderen voor opdrachten of info;
  • momenteel teveel tijd verliezen door ondoelmatig netwerken;
  • nieuwe relaties willen aanboren;
  • aanbevolen willen worden.

Het gaat om het leggen van contacten en verbindingen. Maar ook om op lange termijn business te genereren en langlopende zakelijke relaties aan te gaan.

Geven & Gunnen
Ongeveer 80 % van alle zakelijke beslissingen wordt beïnvloed door de persoonlijke gunfactor. Deze is doorgaans doorslaggevend bij onze dagelijkse contacten met relaties. Mensen met een hoge gunfactor wekken vertrouwen, zijn overtuigend, geven anderen een goed gevoel en weten hun gewenste doelen op lange termijn te realiseren. Hen gunnen we specifieke informatie of de order. De persoonlijke klik blijkt hierbij belangrijk.

Zijn netwerk, dat hij jarenlang bij de Siemens groep had opgebouwd, bleek een belangrijk deel van zijn startkapitaal. In de huidige Netwerkmaatschappij kan doelgericht netwerken je helpen bij de ambities die je nastreeft in je (bedrijfs)leven. Het gaat niet alleen om het kennen van mensen, maar vooral om te weten welke kennis zij bij zich hebben. Met zijn presentaties, workshops en masterclasses toont hij op een verrassende wijze dat netwerken begint met geven; dan komt gunnen vanzelf.

Referenties zijn o.a.: Abbvie, ABN Amro, Dura Vermeer, EY, Gemeente Capelle en Rotterdam, GMB, Hogeschool Rotterdam en Enschede, MKB Nederland, MultiCopy, NBA, Rabobank, Ordina, Strukton, TOPdesk, UWV, Vialis, Vodafone, Volker Wessels en diverse Businessclubs.

Interesse in een lezing of workshop van Rob Tol?
Neeem dan contact met hem op via het contactformulier.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Rob Tol SKU UPC Model

Leon Bogers Manager MKB Banking te Eindhoven:Ik wil Rob graag bedanken voor zijn enthousiaste, duidelijke en pakkende verhaal op 28-11-2018! Vanui

Dec 04, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ABN AMRO 

Leon Bogers Manager MKB Banking te Eindhoven:

Ik wil Rob graag bedanken voor zijn enthousiaste, duidelijke en pakkende verhaal op 28-11-2018! Vanuit alle deelnemers heb ik positieve reacties gekregen waarbij ze ook echt tips hebben meegekregen om morgen direct in de praktijk te kunnen brengen.


Graag wil ik je nog bedanken voor jouw bijdrage aan onze Studiedag.in de Kromhouthal Amsterdam op 13 oktober 2017.We hebben zoveel positieve feedb

Nov 27, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Loyens & Loeff 

Graag wil ik je nog bedanken voor jouw bijdrage aan onze Studiedag.
in de Kromhouthal Amsterdam op 13 oktober 2017.
We hebben zoveel positieve feedback ontvangen, echt heel gaaf!
Nynke Brouwer Manager Marketingcommuinicatie Loyens & Loeff te Amsterdam.


Rob heeft voor ons, een groep jonge consultants in de IT, een workshop netwerken gegeven. In een avond tijd heeft hij ons weten te inspireren en het b

Apr 13, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Capgemini 

Rob heeft voor ons, een groep jonge consultants in de IT, een workshop netwerken gegeven. In een avond tijd heeft hij ons weten te inspireren en het belang van netwerken benadrukt. Hij vertelt op een leuke en interactieve manier zijn verhaal en weet waar nodig de brug te slaan naar de doelgroep.
Michael Schotborgh Business Analist Financial Services Capgemini - Utrecht


5.0 5.0 10 10 Leon Bogers Manager MKB Banking te Eindhoven:Ik wil Rob graag bedanken voor zijn enthousiaste, duidelijke en pakkende verhaal op 28-11-2018! Vanuit alle deelnemers heb ik posit Rob Tol
Page:
1234