Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Tol
Bewaar als favoriet

Rob B. Tol

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Ondernemer en Netwerker van het jaar Rob B. Tol neemt je mee naar de wereld van het off- en online netwerken. Met zijn presentaties toont hij op een verrassende wijze dat netwerken begint met geven; dan komt gunnen vanzelf.

ABN AMRO

"Leon Bogers Manager MKB Banking te Eindhoven: Ik wil Rob graag bedanken voor zijn enthousiaste, duidelijke en pakkende verhaal! Vanuit alle deelnemers heb ik positieve reacties gekregen waarbij ze ook echt tips hebben meegekregen om morgen direct in de praktijk te kunnen brengen."

Rob B. Tol

Ondernemer en Netwerker van het jaar
Rob B. Tol heeft de NetwerkAcademie opgericht en is eerder uitgeroepen tot ‘Netwerker van het jaar’ en ‘Ondernemer van het jaar’. Hij hield zich met zijn Adviesbureau TOL Marketing & Communicatie 20 jaar bezig met strategie, positionering en profilering in overheids- en zakelijke markten en geeft aan dat “netwerken zijn startkapitaal” was.

Daarnaast schrijft hij boeken zoals Het Netwerkboek en 50 Do’s & 50 Dont’s voor succesvol zakelijk netwerken en netwerken met de formule V.
Nu geeft Rob inspirerende workshops en lezingen over zakelijk netwerken.

Workshops en lezingen over Netwerken

Netwerken helpt mensen toegang te krijgen tot netwerken die voor hen en hun organisatie belangrijk zijn voor succes. In zijn lezingen en workshops neemt je mee naar de wereld van het off- en online netwerken. Hij helpt professionals, ondernemers, verkopers, accountmanagers en overheidsmanagers die:

  • moeite hebben om organisaties te benaderen voor opdrachten of info;
  • momenteel teveel tijd verliezen door ondoelmatig netwerken;
  • nieuwe relaties willen aanboren;
  • aanbevolen willen worden.

Het gaat om het leggen van contacten, verbindingen en relaties opbouwen en onderhouden. Maar ook om op lange termijn business te genereren en langlopende zakelijke relaties aan te gaan. Zowel online als offline, het succes zit hem in de combinatie.

Geven & Gunnen

Ongeveer 80 % van alle zakelijke beslissingen wordt beïnvloed door de persoonlijke gunfactor. Deze is doorgaans doorslaggevend bij onze dagelijkse contacten met relaties. Mensen met een hoge gunfactor wekken vertrouwen, zijn overtuigend, geven anderen een goed gevoel en weten hun gewenste doelen op lange termijn te realiseren. Hen gunnen we specifieke informatie of de order. De persoonlijke klik blijkt hierbij belangrijk.

Zijn netwerk, dat hij jarenlang bij de Siemens groep had opgebouwd, bleek een belangrijk deel van zijn startkapitaal. In de huidige Netwerkmaatschappij kan doelgericht netwerken je helpen bij de ambities die je nastreeft in je (bedrijfs)leven. Het gaat niet alleen om het kennen van mensen, maar vooral om te weten welke kennis zij bij zich hebben. Met zijn presentaties, workshops en masterclasses toont hij op een verrassende wijze dat netwerken begint met geven; dan komt gunnen vanzelf.

Interesse in een lezing of workshop van Rob B. Tol?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Loyens & Loeff

"Graag wil ik je nog bedanken voor jouw bijdrage aan onze Studiedag in de Kromhouthal Amsterdam. We hebben zoveel positieve feedback ontvangen, echt heel gaaf! Nynke Brouwer Manager Marketingcommuinicatie Loyens & Loeff te Amsterdam."

Capgemini

"Rob heeft voor ons, een groep jonge consultants in de IT, een workshop netwerken gegeven. In een avond tijd heeft hij ons weten te inspireren en het belang van netwerken benadrukt. Hij vertelt op een leuke en interactieve manier zijn verhaal en weet waar nodig de brug te slaan naar de doelgroep. Michael Schotborgh Business Analist Financial Services Capgemini - Utrecht"

TOPdesk

"Netwerken is een stuk laagdrempeliger geworden door de workshop die Rob gegeven heeft. Met behulp van de tips, die hij met veel humor over bracht, kan ik de volgende stap maken om mijn netwerk uit te breiden en beter in te zetten. Sofie Schrover, Teamleider Consultancy TOPdesk"

Vistra

""Na een reis van ruim twee uur voor de netwerkbijeenkomst van Vistra in Amsterdam werd ik direct in positieve zin verrast door de energie van Rob. Dit werkt enorm aanstekelijk. Rob gunt zijn publiek een kijkje in zijn wereld en laat een voor ieder bekende situatie de revue passeren. Dit zet niet alleen aan tot humoristische momenten maar geeft ook stof tot nadenken. Iedereen kent de borrel waar je niemand kent en uiteindelijk niemand spreekt behalve de cateraar. Tijdens zijn presentatie brengt Rob pragmatisch in kaart wat netwerken inhoud en maakt hij helder wat het belang is van een netwerk. Door zijn tips zorgt Rob ervoor dat iedereen zich na afloop realiseert dat netwerken belangrijk is, maar dat de vorm van netwerken wel dicht bij jouzelf moet liggen. Als extra positieve afsluiter mocht ik mij de gelukkige winnaar prijzen van zijn eerste boek "Netwerken: Geven & Gunnen". Justin van Vessem, Adviseur Wolfsbergen Van Haarlem"

ROC Drachten

""Als echte verbinder en netwerker was mijn doel voor de netwerkavond van Rob bij het ROC Drachten eigenlijk niet om nieuwe netwerktips te leren. Ik wilde mooie inspirerende mensen ontmoeten en . dat is gelukt. Door de enthousiaste en inspirerende manier waarop Rob zijn presentatie gaf, heb ik er toch netwerktips bijgeleerd. Hij heeft voor mij zichtbaar gemaakt dat iedere kring binnen mijn netwerk een aanpak vraagt die bij die groep past." Priscilla P. Dens, Mede-eigenaar Softstream, New On The Web en Voorzitter Vrouwelijke Ondernemers Noord Nederland."

Beschikbaarheid en informatie

Rob B. Tol

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid