Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Workshop NeuromarketingCode: voor succesvol online ondernemen

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Ontdek tijdens deze online workshop hoe je in korte tijd, met beperkt budget van meer zoekers, boekers maakt en van klanten fans. 

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Workshop NeuromarketingCode 🧠 voor succesvol online ondernemen

Wil je succesvol online ondernemen? Juist in tijden van crisis? Meebewegen en focussen op wat wél kan? Meer inzicht hoe je met data en kennis van neuromarketing het brein van jezelf, en die van je klant kan beïnvloeden om sneller je doelen te halen en meer succes uit jouw business? Mooi! Martin van Kranenburg neemt je tijdens de interactieve workshop NeuromarketingCode mee hoe je bewust het onbewuste brein kan verleiden. Wist je bijvoorbeeld dat 95% van de beslissingen die we nemen onbewust zijn? Aan de hand van de NeuromarketingCode neemt Martin je mee hoe je aandacht kan pakken, vasthouden en sturen.
De workshop NeuromarketingCode wordt online (incompany) gegeven via Zoom. Na de theorie ga je met elkaar in de breakout rooms aan de slag om ervaringen te delen en te leren van elkaar. Na de workshop ga je met een concreet stappenplan naar huis en kan je direct aan de slag.

De workshopleider

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Martin heeft aan de wieg gestaan van bekende Nederlandse reiswebsites zoals D-reizen en Micazu. Hij is een expert op het gebied van usability, conversie(funnel) optimalisatie en neuromarketing en is als docent actief bij Beeckestijn, Emerce, Thuiswinkel.org en de Talent Institute. Martin is bestuurslid bij de NIMA community ‘Brein en gedrag’ en de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden’, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.
# Martin behoort al jaren tot de best beoordeelde docenten bij Beeckestijn, Emerce, Thuiswinkel.org en de Talent Institute.
Hij is bovendien de #1 spreker Webwinkel Vakdagen 2020 (van de meer dan 200 sprekers).

Interesse in de workshop NeuromarketingCode 🧠 voor succesvol online ondernemen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Workshop NeuromarketingCode: voor succesvol online ondernemen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker