Binnen 30 dagen een betere pipeline voor meer omzet!

B2B Revenue Finder
Bewaar als favoriet

Workshop B2B Revenue Finder®

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Wil je als ondernemer of commercieel directeur: Meer grip op het behalen van omzetdoelstellingen? Meer impact maken met jullie klant- en prospects contact? En meer inzicht in de beste kansen om jullie conversie, efficiency én pipeline te vergroten? Dan is deze workshop voor jou!

Workshop B2B Revenue Finder®

Binnen 30 dagen een betere pipeline voor meer omzet

Paul Hassels Mönning gaat met jou en je collega’s actief op zoek naar omzetkansen. Aan de hand van een bewezen stappenplan ontdekken jullie de kansen om jullie pipeline en winkansen flink te versterken en de efficiëntie van jullie inspanningen in marketing, verkoop en service te verbeteren. Deze workshop helpt jou en je team om anders te kijken, nieuwe kansen te identificeren en praktische afspraken te maken over het verzilveren daarvan.

Over de workshop B2B Revenue Finder®

Op basis van een intake geeft Paul Hassels Mönning via een aantal voor jullie bedrijf relevante, korte presentaties jou en je team richting en inspiratie. Na elke presentatie volgt een opdracht en gaan de deelnemers in kleine teams aan de slag.

De B2B Revenue Finder ® biedt jullie bedrijf in de zakelijke markt zicht op eerder onontdekte omzet. Het doel is om het hele team actief te betrekken in het vinden en verzilveren van businesskansen: marketing, sales en service.

De workshop heeft als direct effect dat teams elkaar beter leren kennen en samenwerken. Daarbij resulteert de workshop in een lijst van minimaal 10 kansen per team en quick wins om in de praktijk concreet te realiseren.

Agenda en aandachtspunten:

De 5 A-methodiek is de basis voor deze workshop.

I. Ambitie
II. Analyse (workshop 1)
III. Accounts & Aanbod (workshop 1)
IV. Aanpak (workshop 2)
V. Acceleratie (workshop 2)

Afhankelijk van de behoefte bestaat dit programma uit 1 of 2 workshops, elk met eigen accent en thematiek. Jullie komen dan een dag bij elkaar. Uitgangspunt is dat de commerciële ambitie vooraf helder is.

Workshop 1: Markt, Team en Tools

 • Analyse van jullie markt en selectie van de meest kansrijke accounts
 • Beoordeling en aanscherping van jullie waardepropositie en aanbod
 • Gezondheid van jullie funnel en conversie vs benchmarks
 • Effectiviteit van het team en vaardigheden
 • Diagnose van jullie data en tooling (CRM, marketingautomatisering)

Workshop 2: Commerciële aanpak, demand gen, up- & cross-sell

 • Verbeteringen commercieel proces: prioriteit in de funnel
 • Accountplannen: content en kanalen om droomklanten te binden en boeien
 • Demand generation: kansen in social selling en account based sales & marketing
 • Up-sell en cross-sell: kansen tot vergroten share of wallet bij key klanten
 • Shortlist verbeteringen in adoptie slimme tools en data met de meeste impact

Opzet workshop:

De workshop vindt in-company plaats. Na elke kennisbouwsteen ga je met elkaar – onder begeleiding van Paul – aan de slag om ervaringen te delen, omzetkansen te verzilveren en afspraken te maken over de praktische realisatie daarvan. De workshop levert een concrete set van kansen en quick wins op om te komen tot een veel betere pipeline als basis voor meer omzet.

Aanvullende opties:

 1. Terugkomsessie – 3 tot 4 weken na de workshop vindt een terugkomsessie plaats. Deze sessie is online of fysiek. Elke team presenteert zijn ervaringen en voortgang bij het verzilveren van de gevonden omzetkansen. Feedback ontvangen zij van andere teams en van workshopfacilitator Paul.
 2. E-learning Social Selling, meer bekendheid, betere leads – dit online programma is ontworpen om van alle collega’s met klantcontact betere netwerkers en social ambassadors te maken.

De workshopleider

Paul Hassels Mönning is een sales-gerichte B2B digitaal strateeg, hands-on programmamanager, auteur van 2 boeken over moderne B2B sales & marketing en spreker. Hij inspireert bedrijven via lezingen en workshops om via moderne, digitale marketing & sales te komen tot betere groei.

Interesse in de workshop B2B Revenue Finder®?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop B2B Revenue Finder®

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid