Yuri van der Sluis
Bewaar als favoriet

Yuri van der Sluis

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Yuri is specialist op B2B Salesvlak en inspireert al meer dan 12 jaar verkopers in binnen- en buitenland om op vertrouwen en waarde te verkopen. Yuri gelooft dat iedereen met de juiste mindset succes kan creëren. In zijn presentaties biedt hij een bijzondere combinatie van positieve energie, contact met publiek, humor en moderne verkoopinzichten. Yuri zal het maximale doen om alles uit het event te halen!

Selecta Group

"`We invited Yuri during our European annual sales/marketing conference. The clear goal was to create more ownership in the 13 different European countries. Via a 2 hour interactive session with a lot of enthusiasm, energy, storytelling, concept selling tools he created an amazing vibe. Via his tailor made program we learned a lot about responsibility, empowerment and accountability. I can highly recommend Yuri as a guest speaker for sales/marketing/ownership classes for this kind of events!´ Sjoerd van de Dungen, Selecta Group Director -"

Yuri van der Sluis

Yuri van der Sluis is een ware specialist op B2B Salesvlak en inspireert al meer dan 12 jaar verkopers in binnen- en buitenland. In de kern houdt Yuri zich bezig met het verbeteren van het verkoopsucces van organisaties. Binnen B2B Sales kijkt hij vooral naar verkoop op basis van waarde en vertrouwen. Dit resulteert in loyalere klanten die bereid zijn meer te betalen.

Yuri gelooft dat iedereen met de juiste mindset succes kan creëren. In zijn presentaties biedt hij een bijzondere combinatie van positieve energie, contact met publiek, humor en moderne verkoopinzichten.

Klanten komen vaak bij Yuri van der Sluis met deze vragen:

– Onze medewerkers hebben moeite met (B2B sector):
– het omarmen van verkoop, waardoor zij te reactief zijn (door het negatieve stigma)
– het aannemen van de juiste mindset om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten
– het verkopen van meerwaarde
– creëren en sluiten van grote deals / het doorlopen van grote sales cycles
– verkopen van (complexe) diensten
– het creëren van sales leadership voor maximale impact.

Resultaat van een presentatie of workshop

Het resultaat van Yuri zijn bijdrage is dat commerciële afdelingen geïnspireerd en geactiveerd worden om met nieuwe en frisse blik en uitgerust met nieuwe technieken meer succes kunnen boeken op gebied van B2B Sales. Door actief het publiek te benaderen wordt voorkomen dat de groep met generieke verkooptips wordt weggestuurd. Door brede ervaring is het mogelijk direct in te spelen op de actuele situatie van klanten.

Onderwerpen waar Yuri van der Sluis over spreekt:

– B2B Sales op basis van waarde en vertrouwen
– Large Account Management
– Consultative Selling
– Large Deal Closing / Large Deal Selling
– Value Based Selling
– Sales Leadership
– Sales Technology / Sales Enablement

Achtergrond Yuri van der Sluis

Yuri is een echte doorgewinterde B2B Sales Expert. Hij heeft in zijn sales carrière senior sales posities bekleed bij organisaties als Forrester Research, IDC en British Telecom. Al 12 jaar spreekt, traint en adviseert Yuri bedrijven in Europa en heeft inmiddels 12.000 verkopers bereikt bij 200 bedrijven in 10 landen. Yuri is internationaal georiënteerd en reist veel. Yuri heeft in 2017 zijn eerste boek uitgegeven Vertrouw me, ik ben verkoper met Uitgeverij Business Contact.

Interesse in een lezing of workshop van Yuri van der Sluis?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

QBS

"“Yuri is a very gifted speaker who radiates energy into the room and never fails to inspire the audience regardless the subject” Remco Rijnhart, VP QBS -"

QBS

"“Yuri is a very gifted speaker who radiates energy into the room and never fails to inspire the audience regardless the subject” Remco Rijnhart, VP QBS -"

Beschikbaarheid en informatie

Yuri van der Sluis

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid