Het team als Orkest, een workshop samenwerken
U wilt als team soepeler samenwerken. Met meer energie. Meer plezier. Beter op elkaar afgestemd. Waarin ieder zijn eigen partij speelt, maar toch in het geheel past. Door (samen) muziek te maken werkt u aan deze doelen. Concreet, inspirerend, verrassend maar wel gericht op resultaat.

Met een uitgebreid en divers slagwerkinstrumentarium gaat u aan de slag. U heeft geen muzikale ervaring nodig om deze te spelen, de workshop wordt zorgvuldig opgebouwd en gaat uit van de vaardigheden en voorkeuren van de deelnemers. De muziek kan energiek en opwindend zijn , maar ook rustig en ingetogen. En vaak allebei…

Door samen te spelen ervaart u hoe u samenwerkt: hoe luisteren we naar elkaar, durven we onszelf te laten horen en zien, waar zit de energie, waar zitten de drempels, en waar de mogelijkheden. Muziek maakt dit direct hoorbaar en biedt ruimte om direct aan verandering te werken. Aanvullende informatie in vorm van filmpjes en eigen ervaringen kunnen de workshop nog verbreden en verdiepen. Tijdens en na de workshop is er aandacht om de muzikaler ervaring te spiegelen aan de werksituatie om zo tot praktisch toepasbare vormen te komen.

Doel en resultaat van de workshop het team als orkest
Vóór de workshop is er (telefonisch) contact om de vraag van de klant en het daaraan gekoppelde doel van de workshop zo goed mogelijk te definiëren, om daarmee het uiteindelijke resultaat zo goed mogelijk aan de behoefte aan te laten sluiten. Kortom: een intensieve, inspirerende maar ook effectieve workshop die mensen verbindt en laat groeien.

Tijdsduur van de workshop: Tussen de 1 en 3 uur.
Grootte van de groep: Tussen de 10 en 30 deelnemers, afhankelijk van de ruimte en tijd.

De workshopleider van de workshop het team als orkest:
De workshop wordt geleidt door Joep Everts. Na een carriere van 25 jaar als professioneel slagwerker is hij 6 jaar ondernemer bij zijn eigen bedrijf. Hierin werkt hij met zeer diverse klanten aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Improviseren, creativiteit, humor maar ook focus en gedrevenheid zorgen ervoor dat hij snel en adequaat kan inspelen op verschillende vragen en situaties. Naast zijn muzikale vaardigheden en ervaring heeft hij zich uitgebreid geschoold op het gebied van communicatie, persoonlijke- en teamontwikkeling en zingeving.

Interesse in de workshop het team als orkest of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Workshop Het team als Orkest SKU UPC Model

De muziekworkshop liet zien, dat opoffering voor een gezamenlijk doel, het samenwerken aan een muziekstuk, het maken/dirigeren en ten gehore brengen z

Jun 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Schiphol Real Estate 

De muziekworkshop liet zien, dat opoffering voor een gezamenlijk doel, het samenwerken aan een muziekstuk, het maken/dirigeren en ten gehore brengen zowel een uitdaging als een resultaat kon zijn. Alle SRE-ers kijken met heel veel plezier terug op de dag. Jouw inbreng was hierin van grote waarde; rustig, uitdagend, elke groep een apart doel gevend en bovenal boeiend in alle situaties!

Onze grote dank hier nog voor!


Het jaarlijkse customer experience event van Blauw Research stond in het teken van creative positive change; het prikkelen van zintuigen was een van d

Jun 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Blauw Research 

Het jaarlijkse customer experience event van Blauw Research stond in het teken van creative positive change; het prikkelen van zintuigen was een van de onderdelen. De dag is dan ook afgesloten met een sessie van Joep en onder zijn begeleiding hebben we muziek gemaakt. Dan blijkt hoe lastig het is om een groep mensen samen te laten spelen tot iets moois….maar als het lukt…..klinkt het fantastisch! En dat is precies waar organisaties mee worstelen, hoe kom je samen tot iets moois, tot een klantgerichte én succesvolle organisatie. Het was een energieke sessie waarin Joep zelfs mensen die hier niet van houden in beweging kreeg. Een aanrader!


We waren met het hele personeel van Baken Stad College met elkaar aan de gang gegaan met het thema 'betrokkenheid/samenwerking' vanuit het gezichtspun

Mar 16, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Baken Stad College 

We waren met het hele personeel van Baken Stad College met elkaar aan de gang gegaan met het thema 'betrokkenheid/samenwerking' vanuit het gezichtspunt dat je alleen in goede samenwerking met elkaar en betrokkenheid bij elkaar en uiteraard onze leerlingen en hun ouders een hele goede school kunt zijn waar het prettig is om te leren.
Na een inhoudelijk programma in de ochtend sloot het middagprogramma dat werd ingevuld door Joep Everts van Klanklichaam hier prachtig op aan.
Joep Everts liet ons, door samen muziek te maken, ervaren wat samenwerking in een orkest betekent. Je moet heel goed met elkaar kunnen samenspelen maar ook kunnen inspelen op elkaar. Maar ook de dirigent speelt een hele belangrijke rol oftewel degene die de leiding heeft bepaalt welke muziek er gemaakt wordt.
Naast dat we de theorie heel mooi konden linken aan de praktijk van het orkest was het ook een moment van ontspanning en heel veel plezier. Er is heel veel met elkaar gelachen en sommige collega's bleken over onvermoede talenten te beschikken!


5.0 5.0 4 4 De muziekworkshop liet zien, dat opoffering voor een gezamenlijk doel, het samenwerken aan een muziekstuk, het maken/dirigeren en ten gehore brengen zowel een uitdaging als een res Workshop Het team als Orkest
Page:
12

Gerelateerde sprekers

  • Workshop Durf te veranderen!

    Met de zangworkshop ‘Durf te veranderen’ levert Fanny Bod een sprankelende, verrassende bijdrage aan het verandervermogen van leidinggevenden en medewerkers. Zij daagt deelnemers tijdens deze workshop uit om uit hun comfortzone te komen. Deelnemers leren hoe zij ermee om moeten gaan en uiteindelijk leren ze vooral dat ze moedig genoeg zijn om iets spannends te doen.