Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Masterclass innovatie in je organisatie
Bewaar als favoriet

Masterclass innovatie ontketenen

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Hoe creëer je een innovatieve organisatie die nieuwe talenten aantrekt? Hoe verander je daarnaast op vernieuwende wijze zodat je klanten en medewerkers positief verrast?  Klantvragen en ook behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekortschiet.

Effectory

"ot grote tevredenheid heeft Ronald voor ons een masterclass verzorgd over het ontketenen van innovatie. Met zijn energieke presentatie en het gebruiken van vernieuwende inzichten uit de wetenschap heeft hij de deelnemers kunnen inspireren."

Masterclass innovatie ontketenen

Hoe creëer je een innovatieve organisatie die nieuwe talenten aantrekt? Hoe verander je op vernieuwende wijze, zodat je klanten en medewerkers positief verrast? Om in de toekomst voort te bestaan is aanpassingsvermogen enorm belangrijk. Organisaties moeten vandaag de dag wendbaar zijn en ook snel inspelen op technologische ontwikkelingen. Dit staat of valt met sociale innovatie. Daarom investeren steeds meer bedrijven in proactief gedrag, samenwerking en nieuwe organisatiestructuren.

Tijdens deze masterclass leer je hoe je een niet te stoppen beweging op gang kunt brengen. Je ontdekt welke veranderroutines het initiatief en de creativiteit juist aan banden leggen. Organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen laat zien dat innovatie en het vermogen om te leren overal in je organisatie zitten. Ontketen dus dat potentieel en mensen gaan mooie dingen doen.

Aan het eind van deze masterclass

  • Weet je welke fasen je kunt doorlopen om een innovatieve organisatie te creëren
  • Heb je ook inzicht in de drie generieke energiebronnen die de kans op bevlogenheid vergroten
  •  Begrijp je hoe je de natuurwetten van organisatieverandering kunt toepassen om innovatie te ontketenen

Interesse in de masterclass innovatie ontketenen?

Deze masterclass heeft een zeer interactief karakter en bevat vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden van innovatieve organisaties en ook originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Masterclass innovatie ontketenen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid