Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop innovatie
Bewaar als favoriet

Workshop Innovatie

Aan de ene kant zien we dat technologische ontwikkelingen veel nieuwe innovaties mogelijk maken. Aan de andere kant zijn er veel organisaties die de innovatie- en informatievloedgolven maar moeilijk kunnen trotseren. In een strategiesessie of workshop is het doel het verhogen van het innovatievermogen van medewerkers, teams en organisatie en/of het concreet komen tot nieuwe kansen voor de organisatie.

Workshop Innovatie
Aan de ene kant zien we dat technologische ontwikkelingen veel nieuwe innovaties mogelijk maken. Aan de andere kant zijn er veel organisaties die de innovatie- en informatievloedgolven maar moeilijk kunnen trotseren. In een strategiesessie of workshop innovatie is het doel het verhogen van de wendbaarheid en het innovatievermogen van medewerkers, teams en organisatie en/of het concreet komen tot nieuwe kansen voor de organisatie.

Een strategische workshop innovatie biedt u de mogelijkheid om op een interactieve manier met de vragen waar uw organisatie mee worstelt aan de slag te gaan. Een dergelijke workshop resulteert in handvatten waar u binnen uw organisatie direct (verder) mee aan de slag kan gaan. U kunt er ook voor kiezen om een serie bijeenkomsten over innovatie binnen uw organisatie organiseren. We denken graag met u mee welke spreker(s) inhoudelijk bij uw bijeenkomst passen.

Mogelijkheden/onderwerpen voor een workshop innovatie:

– Kansverkenning-sessies, waar men gericht nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie ontdekt.
– Innovatie door trends en klantbehoeften met gebruik Benchbrands© methode, waarbij vanuit de trends talrijke voorbeelden worden ingebracht uit andere markten ter inspiratie van de creativiteit.
– Duurzaamheid en innovatie: waarde genereren voor je onderneming én de maatschappij.
Workshop LEGO Serious Play: een methode om (management) teams te helpen complexe vragen te beantwoorden over strategie, innovatie, identiteit en het merk.
– Innovation Games training: leer je hoe met Innovation Games® beter en sneller markt- en klantonderzoek kunt doen.
– Doorbraakdenken: zet 5 stappen om uit bestaande projecten een doorbraakproject te realiseren.
– Het ontwikkelen van een creatieve attitude: ervaar de kracht van creatief denken.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22 voor een voorstel voor een workshop innovatie.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Innovatie

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid