Workshop Innovatie
Innovatie is hot. Aan de ene kant zien we dat technologische ontwikkelingen veel nieuwe innovaties mogelijk maken. Aan de andere kant zijn er veel organisaties die de innovatie- en informatievloedgolven maar moeilijk kunnen trotseren. In een strategiesessie of workshop innovatie is het doel het verhogen van de wendbaarheid en het innovatievermogen van medewerkers, teams en organisatie en/of het concreet komen tot nieuwe kansen voor de organisatie.

Een strategische workshop innovatie biedt u de mogelijkheid om op een interactieve manier met de vragen waar uw organisatie mee worstelt aan de slag te gaan. Een dergelijke workshop resulteert in handvatten waar u binnen uw organisatie direct (verder) mee aan de slag kan gaan. U kunt er ook voor kiezen om een serie bijeenkomsten over innovatie binnen uw organisatie organiseren. We denken graag met u mee welke spreker(s) inhoudelijk bij uw bijeenkomst passen.

Mogelijkheden/onderwerpen voor een workshop innovatie:
– Kansverkenning-sessies, waar men gericht nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie ontdekt.
– Innovatie door trends en klantbehoeften met gebruik Benchbrands© methode, waarbij vanuit de trends talrijke voorbeelden worden ingebracht uit andere markten ter inspiratie van de creativiteit.
– Duurzaamheid en innovatie: waarde genereren voor je onderneming én de maatschappij.
– LEGO® Serious Play®: een methode om (management) teams te helpen complexe vragen te beantwoorden over strategie, innovatie, identiteit en het merk.
– Innovation Games training: leer je hoe met Innovation Games® beter en sneller markt- en klantonderzoek kunt doen.
– Doorbraakdenken: zet 5 stappen om uit bestaande projecten een doorbraakproject te realiseren.
– Het ontwikkelen van een creatieve attitude: ervaar de kracht van creatief denken.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field