Willen jullie de mogelijkheden van AI met het team verkennen?

Chris van Vleuten workshop Video Vitamins
Bewaar als favoriet

Workshop AI op maat

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Chris van Vleuten, mediaondernemer, trend spreker en trainer, biedt workshops en masterclasses over kunstmatige intelligentie (AI) en hoe deze verantwoord en effectief in organisaties kan worden ingezet. Naast de inspiratiesessie gaan jullie ook zelf aan de slag met het vraagstuk.

Workshop AI op maat

De ontwikkelingen rond het gebruik en toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) volgen elkaar de laatste maanden in een razend tempo op. Juist nu is het van belang groter dan ooit voor organisaties en bedrijven om hierover na te denken. Maar waar begin je en wat is nu relevant voor jouw branche, bedrijf of beroep? Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het vraagstuk ‘Wat betekent AI voor ons en wat kunnen wij hiermee?’
Mediaondernemer, trendspreker en trainer Chris van Vleuten volgt de ontwikkelingen op de voet en is als geen ander in staat jouw organisatie te helpen en te adviseren over het verantwoord en effectief inzetten van AI-toepassingen. De workshop AI op maat wordt op maat opgezet voor jullie organisatie, zodat je zeker weet dat de inhoud aansluit bij jullie wensen en doelstellingen.

Over de workshop AI op maat

Het programma is opgebouwd uit een inspiratiesessie waarin herkenbare, maar ook bizarre voorbeelden zullen worden gegeven over AI. Daarnaast is er een interactief deel, waarbij de deelnemers onder leiding van Chris zelf in groepen gaan nadenken over praktische toepassingen. Jullie sluiten af met een eindsessie, waarin de bevindingen met elkaar zullen worden gedeeld. Indien gewenst kunnen de bevindingen worden vastgelegd op video.

Na het volgen van de workshop AI op maat kunnen de deelnemers met een creatieve blik de kansen en uitdagingen rond de inzet van kunstmatige intelligentie aanpakken.

Over Chris van Vleuten

Chris is trend- en techspecialist en online media ondernemer. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door nieuwe technologie en de nieuwste gadgets. Binnen zijn huidige activiteiten kan Chris zich volledig uitleven als het gaat om trends, tech en AI. Zo maakt hij met zijn bedrijf All Video Solutions de mooiste dronevideo’s en 360°-producties voor nationale en internationale opdrachtgevers en verzorgt hij videoworkshops waarbij deelnemers de kracht van video en videomarketing in de praktijk ondervinden.

Interesse in de workshop AI op maat?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop AI op maat

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid