Op zoek naar een inspirerende workshop over de kansen van technologische ontwikkelingen?

Chris van Vleuten workshop Video Vitamins
Bewaar als favoriet

Workshop Future Technologies

Iedereen heeft termen als kunstmatige intelligentie, Internet of Things, 5G en blockchain technologie wel eens gehoord of gelezen. Maar wat betekenen deze woorden nu precies in de praktijk? En wat kan je er mee en wat heb je eraan? Dat leer je in deze workshop.

Workshop Future Technologies

De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt en daarmee de impact op ons leven en werk is bijna niet voor te stellen en bij te houden. De toepassingen die nu al mogelijk zijn en de wijze waarop wij hiermee om gaan bepalen in grote mate het verschil tussen winnen en verliezen. In de workshop ‘Future Technologies’ word jij door trendspecialist Chris van Vleuten geïnspireerd én gemotiveerd om het optimale resultaat te verkrijgen uit jouw carrière en leven.

Inhoud workshop Future Technologies

In de workshop ‘Future Technologies’ word jij meegenomen in de geheimen en vooral in de mogelijkheden die relatief nieuwe technologische mogelijkheden (zoals blockhain, chatGTP, Big Data,  A.I. en Internet of Things) te bieden hebben. In het eerste deel van de workshop wordt in begrijpelijke taal uitgelegd wat deze nieuwe zaken nu precies betekenen en wat er mee mogelijk is. De voorbeelden worden vooral visueel gemaakt met behulp van fascinerende video’s en afbeeldingen. Creativiteit, interactiviteit en humor zijn terugkerende thema’s gedurende het hele programma.

In het tweede deel van de workshop gaan de deelnemers vooral zelf aan de slag met datgene waardoor zij geïnspireerd zijn geraakt. De kennis uit het eerste deel wordt ingezet om toepassingen te bedenken en te vinden die aansluiten op jouw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. En dit zijn zeker niet alleen zakelijke toepassingen.

Na het volgen van deze workshop zal jij op een nieuwe manier tegen de actualiteit aankijken en positief gemotiveerd zijn om jouw wereld en die van anderen beter en mooier te maken.

Praktische gegevens van de workshop Future Technologies

Duur: 3 uur met twee korte pauzes van ieder 5 minuten.
Locatie: Het programma kan zowel online als offline plaatsvinden.
Aantal deelnemers: maximaal 40 personen
Doelgroep: Deze workshop is geschikt voor praktische wereldverbeteraars en communicatie-, sales- en marketingprofessionals.
Andere varianten: Chris kan tevens het programma ‘The Future of Advertising‘ en ‘The Future of ecommerce‘ voor jouw team of organisatie verzorgen. Tijdens deze workshop krijg je volop nieuwe inzichten in nieuwe verdien- en advertentiemodellen.

Over workshopleider Chris van Vleuten

Chris van Vleuten is media-ondernemer, trendspecialist en trainer en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Chris is gefascineerd door nieuwe technologie en de praktische toepassing hiermee.

Geïnteresseerd in de workshop Future Technologies?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Future Technologies

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid