Chris van Vleuten

Chris van Vleuten is trendspecialist en online media ondernemer. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door nieuwe technologie en de nieuwste gadgets. Binnen zijn huidige activiteiten kan Chris zich volledig uitleven wat betreft trends en tech. Zo maakt hij met zijn bedrijf Videomarketeers de mooiste dronevideo’s en 360°-producties voor nationale en internationale opdrachtgevers en verzorgt hij videoworkshops waarbij deelnemers de kracht van video en videomarketing in de praktijk meekrijgen.

It’s all about video

In de presentatie ‘It’s all about video’ neemt Chris van Vleuten zijn publiek in sneltreinvaart mee in de wereld van online video. Hij behandelt hierbij de thema’s: videomarketing, YouTube, content, social media, deepfake, virtual- en augmented reality.

Hij pakt de razendsnelle, technologische ontwikkelingen erbij en doet opzienbarende voorspellingen over de toekomst van het internet en ook de manier waarop wij hier mensen mee omgaan en op reageren. Chris trakteert zijn publiek op de mooiste, meest pakkende en effectieve video’s en visuele voorbeelden.

Kortom, alle aspecten rond het inzetten van video als ideale marketingtool komen aan bod in deze dynamische en interactieve presentatie die ook als keynote kan worden ingezet.

Uitgebreide programma’s

Chris kan ook uitgebreide lezingen verzorgen, namelijk:
The Future is Now!
Video Vitamins

Een presentatie van Chris wordt altijd volledig op maat aangepast. Hierbij houdt hij rekening met de branche, beroeps- of doelgroep die in de zaal zit. Het kan zelfs worden uitgebreid met een masterclass of workshop.

Chris van Vleuten boeken voor een lezing of workshop?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Chris van Vleuten SKU UPC Model

Wij vonden het een erg inspirerende, goede en leuke sessie gistermiddag. Dank daarvoor!

Oct 24, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: BKR 

Wij vonden het een erg inspirerende, goede en leuke sessie gistermiddag. Dank daarvoor!


5.0 5.0 1 1 Wij vonden het een erg inspirerende, goede en leuke sessie gistermiddag. Dank daarvoor! Chris van Vleuten