Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Chris van Vleuten workshop Video Vitamins
Bewaar als favoriet

Chris van Vleuten

Chris van Vleuten verzorgt presentaties en workshops over technologische trends, A.I., videomarketing, social media, contentmarketing en de impact van de technologische ontwikkelingen.

BKR

"Wij vonden het een erg inspirerende, goede en leuke sessie gistermiddag. Dank daarvoor!"

Chris van Vleuten

Chris van Vleuten is trend- en techspecialist en online media ondernemer. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door nieuwe technologie en de nieuwste gadgets. Binnen zijn huidige activiteiten kan Chris zich volledig uitleven als het gaat om trends, tech en A.I.. Zo maakt hij met zijn bedrijf All Video Solutions de mooiste dronevideo’s en 360°-producties voor nationale en internationale opdrachtgevers en verzorgt hij videoworkshops waarbij deelnemers de kracht van video en videomarketing in de praktijk ondervinden.

It’s all about video

In de presentatie ‘It’s all about video’ neemt Chris van Vleuten zijn publiek in sneltreinvaart mee in de wereld van online video. Hij behandelt hierbij de thema’s videomarketing, YouTube, content, social media, deepfake, AI, ChatGPT, virtual- en augmented reality.

Chris gaat in op de razendsnelle technologische ontwikkelingen, doet opzienbarende voorspellingen over de toekomst van het internet én de manier waarop wij mensen hiermee omgaan en erop reageren. Chris trakteert zijn publiek op de geheimen achter de beste en meest effectieve video’s.

Kortom, alle aspecten rond het inzetten van video als ideale marketingtool komen aan bod in deze dynamische en interactieve presentatie, die ook als keynote kan worden ingezet.

Uitgebreide programma’s

Naast deze interactieve presentatie, kan Chris ook twee uitgebreidere workshops verzorgen. Na een wervelende lezing ga je zelf aan de slag:

1) Video Vitamins
Ontdek de kracht van video, videomarketing en maak samen met je team een strakke video.
2) The Future is Now!
Over de impact van technologische innovaties en wat dit betekent voor jouw baan, afdeling en organisatie.
3) Future Technologies
Iedereen heeft termen als kunstmatige intelligentie, Internet of Things, 5G en blockchain technologie wel eens gehoord of gelezen. Leer in deze workshop wat je er mee kan doen.

Een presentatie van Chris is altijd volledig op maat. Hierbij houdt hij rekening met de branche en beroeps- of doelgroep van zijn publiek. Ook kan een presentatie worden uitgebreid met een masterclass of workshop.

Chris van Vleuten boeken voor een lezing of workshop?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Chris van Vleuten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid