Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Chris van Vleuten workshop Video Vitamins
Bewaar als favoriet

Workshop Video Vitamins

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Tijdens de workshop Video Vitamins ervaren de deelnemers persoonlijk de kracht van video, videomarketing en storytelling. Online media ondernemer Chris van Vleuten dompelt zijn publiek onder in de wereld van het bewegende beeld.

Workshop Video Vitamins

De workshop Video Vitamins is een uniek en vermakelijk teamprogramma waarbij de deelnemers de kracht van video, videomarketing en storytelling persoonlijk gaan ervaren. Online media ondernemer, videomarketeer en trendspecialist Chris van Vleuten dompelt zijn publiek onder in de wereld van het bewegende beeld.

Over de workshop Video Vitamins

Video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het begint vaak al zodra wij ’s ochtends wakker worden, onze tijdlijn checken of het ochtendnieuws inclusief de commercials bekijken. Wij zien zoveel bewegende beelden aan ons voorbij trekken dat wij er vaak niet meer bij stil staan totdat dat ene filmpje ons pakt, raakt of ontroerd. Hoe je dit voor elkaar krijgt, leer je tijdens deze workshop.

De workshop Video Vitamins bestaat uit drie delen:
1) Het eerste deel is een inspiratiepresentatie waarbij een groot aantal aspecten van video worden belicht. En u bent gewaarschuwd: alle emoties komen hierin voorbij!
2) Deel twee van het programma is een creation class waarbij de deelnemers in teams aan de slag gaan met een script, een storyboard en een videoshoot. En dat allemaal gewoon op de smartphone. Chris adviseert, faciliteert en begeleidt de groepen hierbij.
3) Bij deel drie is het ‘Show Time!’. Ieder team toont het eindresultaat en een vakkundige jury onder leiding van Chris beoordeelt de clips. Het team wat de sterkste clip produceert ontvangt de ‘Video Vitamins Team Award’ en de clip wordt geplaatst op de ‘Video Vitamins Showcase Page’ en maakt misschien wel kans viraal te gaan en levert in ieder geval eeuwige roem op.

Het programma wordt zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Toegevoegde waarde workshop Video Vitamins

Het resultaat van het workshop Video Vitamins is dat de deelnemers zich zeer bewust zijn van de kracht en de impact van bewegend beeld in combinatie met de juiste boodschap en uitstraling. Bovendien zorgt het programma voor veel plezier en een positieve teamvorming.

  • Duur van het programma: 3 uur (maar kan op verzoek ook korter of langer)
  • Aantal personen: 5 tot 50 (aangepast programma bij grotere groepen is mogelijk)
  • Benodigde faciliteiten: beamer plus projectiescherm en vanaf 40 personen een geluidsinstallatie met reversmicrofoon
  • Locatie: een plenaire ruimte met stoelen in theateropstelling voor de presentaties en meerdere sub ruimtes voor het produceren van de clips tijdens de creation class.

Geïnteresseerd in de workshop Video Vitamins?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Video Vitamins

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid