Dirk-Jan de Bruijn
Bedrijfseconoom en veranderdokter Dirk-Jan de Bruijn (1959) begeleidt al meer dan een kwart eeuw veranderprocessen in het publieke domein. Het is zijn passie is om een bord spaghetti te transformeren in een bord asperges. Of in een schotel lasagne. Gesterkt door flink wat vlieguren – opgedaan in een scala van veranderkeukens – heeft hij zijn eigen praktijktheorie ontwikkeld. Zoals het investeren in een sense of excitement, vinden van de balans tussen sturing en zelforganisatie én het denken in gemeenschappelijk winnen. Om zo mensen in beweging te brengen. Energie te genereren. En om zo met elkaar maximale waarde te creëren. Gericht op tevreden gebruikers of afnemers. Met veel plezier uiteraard. Iedere dag weer opnieuw!

Daar publiceert, doceert en spreekt Dirk-Jan de Bruijn frequent over. Mede door die zichtbare bijdrage aan het vak wist hij de prestigieuze ‘professionaliseringsprijs 2009’ van de Vrije Universiteit in de wacht te slepen. Recent verscheen zijn nieuwste boek: ‘Waar een wil is, is succes; Zó komt de zaak in beweging!’. Ook schrijft hij columns voor ManagementSite en iBestuur.

Persoonlijke missie Dirk-Jan de Bruijn: creëren van waarde middels veranderingen – gericht op tevreden gebruikers en afnemers. Ervoor zorgen dat organisaties zodanig lenig zijn dat ze succesvol zijn in het omarmen van transformaties. Met zowel een hoge participatiegraad – waarin nadrukkelijk wordt gestuurd op eigen verantwoordelijkheden – als meer werkplezier.

Dirk-Jan de Bruijn inhuren voor een lezing, workshop of dagvoorzitterschap?
Neem contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field