Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dirk-Jan de Bruijn
Bewaar als favoriet

Dirk-Jan de Bruijn

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 950 - 1250 Euro

Bedrijfseconoom en veranderdokter Dirk-Jan de Bruijn begeleidt al meer dan een kwart eeuw veranderprocessen in het publieke domein. Missie: creëren van waarde middels veranderingen – gericht op tevreden gebruikers en afnemers.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Dirk-Jan de Bruijn

Bedrijfseconoom en veranderdokter Dirk-Jan de Bruijn begeleidt al meer dan een kwart eeuw veranderprocessen in het publieke domein.  Gesterkt door flink wat vlieguren – opgedaan in een scala van veranderkeukens – heeft hij zijn eigen praktijktheorie ontwikkeld. Zoals het investeren in een sense of excitement, vinden van de balans tussen sturing en zelforganisatie én het denken in gemeenschappelijk winnen. Om zo mensen in beweging te brengen. Energie te genereren. En om zo met elkaar maximale waarde te creëren. Gericht op tevreden gebruikers of afnemers. Met veel plezier uiteraard. Iedere dag weer opnieuw!

Onderwerpen

  • Van startup naar scale-up: hoe je vanuit een ecosysteem-benadering in co-creatie mét de relevante partijen succesvolle innovaties kunt te realiseren
  • Werk vanuit een gedragen visie: begin met de beantwoording van de ‘why vraag’ (Golden Circle – Simon Sinek)
  • Zonder orde kan niets bestaan, zonder chaos kan niets ontstaan: onderscheid tussen reguliere en innovatie processen
  • Realiseer je dat vernieuwingen tot stand komen tussen organisaties – niet in of binnen een organisatie – verbindingen creëren in 4O verband (Overheden, Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Omgeving)
  • Werken in cocreatie, mét de belanghebbenden
  • Waardecreatie

Achtergrond

Gesterkt met zo’n 35 jaar aan vlieguren – opgedaan bij onder meer IBM, Bakkenist, Deloitte, Rijkswaterstaat, ABD/I-Interim Rijk en het ministerie van IenW – heeft bedrijfseconoom Dirk-Jan de Bruijn zich gespecialiseerd in het operationaliseren van netwerkleiderschap. Om zo als regisseur van een community stappen te kunnen zetten van startup naar scale-up. In co-creatie mét alle relevante spelers, gericht op dat gemeenschappelijke hoger doel – waarbij iedere partij wordt aangesproken op z’n verantwoordelijkheid. Vanuit die rol heeft hij ook meerdere succesvolle innovaties geoperationaliseerd. Daarnaast heeft hij twee decennia ervaring als toezichthouder, is hij een veelgevraagd spreker (o.a. TED-X), columnist heeft hij meerdere titels van geprezen managementboeken op z’n naam staan.

Dirk-Jan is co-auteur van het boek ‘Ladders tegen wolken, excelleren in het 5e innovatietijdperk’. In dit boek maken ze inzichtelijk hoe nieuwe vormen van sturing en leiderschap eruitzien en in de taaie praktijk succesvol kunnen worden toegepast.

Dirk-Jan de Bruijn inhuren voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Dirk-Jan de Bruijn

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker