Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jos Lichtenberg
Bewaar als favoriet

Jos Lichtenberg

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Jos Lichtenberg is een ervaren spreker en dagvoorzitter of workshopleider bij onderwerpen die hebben te maken met innovatie in de bouw- en vastgoed sector. Na ruim 35 jaar ervaring met productontwikkeling, waarvan de laatste ruim 10 jaar als hoogleraar aan de TU/e heeft hij een rijke bron waaruit hij meerdere inspirerende verhalen kan presenteren.

Jos Lichtenberg

Prof. dr. ir. Jos Lichtenberg is een ervaren spreker en dagvoorzitter bij onderwerpen die hebben te maken met innovatie in de bouw- en vastgoed sector. De rode draad door de ruim 35 jarige carrière wordt gevormd door ‘Transitie en Productontwikkeling’.

Jos Lichtenberg werkte jaren in de bouwindustrie, later als consultant voor industriële, uitvoerende en creatieve bedrijven in de sector. In 2002 promoveerde hij op succes- en faalfactoren bij productontwikkeling en aansluitend werd hij in 2003 benoemd tot hoogleraar Productontwikkeling aan de TU/e. Nog steeds springt hij bij in het bedrijfsleven als er een innovatie uitdaging ligt. Slimbouwen, zijn visie op het resetten van de bouwkolom, heeft marktbreed de nodige aandacht getrokken.

Lezingen Jos Lichtenberg

Jos Lichtenberg heeft een inspirerend verhaal over de bouwsector, de noodzaak tot veranderen en vooral ook over de wijze waarop dat kan worden geeffectueerd. Lezingen kunnen op maat worden verzorgd.

Thema’s die veel terug komen zijn de eye-openende bijdragen over:

  • Innovatie in het verleden, van Romeinen, via de industriële revolutie naar het heden
  • Gemaakte fouten in de bouw rond innovatie
  • Slimbouwen
  • Active House: een baanbrekende energie visie
  • House of Tomorrow Today (HoTT)
  • Succesvol innoveren
  • De mystiek rondom de aankoopbeslissing bij nieuw producten

Jos Lichtenberg levert zijn bijdrage voor grote zalen, maar kan ook in klein gezelschappen, in dat geval meer interactief, zijn verhaal houden. Een workshop en (in company) training behoort ook tot de mogelijkheden. In alle gevallen is het doel om de toehoorder te prikkelen en aldus aan het denken te zetten.

Jos Lichtenberg boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jos Lichtenberg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid