Jos Lichtenberg: innovatie in de bouw- en vastgoedsector
Jos Lichtenberg is een ervaren spreker en dagvoorzitter bij onderwerpen die hebben te maken met innovatie in de bouw- en vastgoed sector. De rode draad door de ruim 35 jarige carriere wordt gevormd door ‘Transitie en Productontwikkeling’.

Jos Lichtenberg werkte jaren in de bouwindustrie, later als consultant voor industriële, uitvoerende en creatieve bedrijven in de sector. In 2002 promoveerde hij op succes- en faalfactoren bij productontwikkeling en aansluitend werd hij in 2003 benoemd tot hoogleraar Productontwikkeling aan de TU/e. Nog steeds springt hij bij in het bedrijfsleven als er een innovatie uitdaging ligt. Slimbouwen, zijn visie op het resetten van de bouwkolom, heeft marktbreed de nodige aandacht getrokken.

Lezingen Jos Lichtenberg
Jos Lichtenberg heeft een inspirerend verhaal over de bouwsector, de noodzaak tot veranderen en vooral ook over de wijze waarop dat kan worden geeffectueerd. Lezingen kunnen worden gecustomized. Thema’s die veel terug komen zijn de eye openende bijdrage over innovatie in het verleden, van Romeinen, via de industriele revolutie naar het heden, wat er met innovatie in de bouw fout is gegaan, uiteraard Slimbouwen, ook Active House een baanbrekende energie visie, het House of Tomorrow Today, hoe je succesvol kunt zijn met innovatie, over de mystiek rondom de aankoopbeslissing in geval van een nieuw product, etc.

Jos Lichtenberg levert zijn bijdrage voor grote zalen, maar kan ook in klein gezelschappen, in dat geval meer interactief, zijn verhaal houden. Een workshop en (in company) training behoort ook tot de mogelijkheden. In alle gevallen is het doel om de toehoorder te prikkelen en aldus aan het denken te zetten.

Jos Lichtenberg inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Jos Lichtenberg inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field