Marjen Rutten
Marjet Rutten is een innovator in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Marjet Rutten houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen, maar op een positieve manier. Ze is een aanjager van de broodnodige vernieuwing in de sector. In de eerste helft van 2012 maakte zij bovendien onderdeel uit van het Bouwteam van minister Spies (BZK) om te komen tot een Investerings- en Innovatieagenda bouw.

Marjet Rutten publiceert regelmatig columns en artikelen. In 2011 verscheen haar boek ‘Van weerstand naar transparant; over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. In 2010 gaf zij het boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum, uitdagende visies voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025’ uit. In 2012 schreef zij in opdracht van Fundeon het boek ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’.

Marjet Rutten (1977) is vanaf 1996 werkzaam in de branche en onder meer oprichter van BouwKennis en BauInfoConsult. Haar kracht ligt in het vinden van kansen in de markt en het ontwikkelen en uitrollen van ideeën en concepten om deze kansen te benutten. Zij helpt organisaties verder. Met haar commerciële inzicht en door te stimuleren en te enthousiasmeren. Dat doet zij overigens op geheel eigen wijze. Marjet houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen, maar wel op een positieve manier. Marjet Rutten kan als een aanjager van vernieuwing worden gezien. Ze is enthousiast en enthousiasmerend. Een jonge vrouw die haar mannetje staat in de bouwwereld.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field