Marjet Rutten

“Mijn missie is om te laten zien dat de bouw- en installatiesector nog veel meer kan dan zij tot op heden heeft laten zien. Het is een fantastische sector, maar we kunnen nog veel beter worden.” – Marjet Rutten

Marjet Rutten is vanaf 1998 werkzaam in de branche en wil bijdragen aan een dynamische, succesvolle bouw- en installatiesector. Zij doet dit door als publicist en presentator organisaties bewust te maken van de ontwikkelingen om hen heen en hen concrete handvatten te geven hoe zij daarop in kunnen spelen. Innovatie (de energietransitie, digitalisering en industrialisatie) en marketing zijn thema’s waar zij warm voor loopt.

Publicaties

Regelmatig publiceert Marjet artikelen en boeken om de impact van de ontwikkelingen op een voor iedereen begrijpelijke manier over te dragen. Soms op eigen initiatief, maar ook in opdracht. Ze heeft inmiddels zes boeken op haar naam staan. De prikkelende titels staan symbool voor hoe zij de sector wil uitdagen.

  • ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ (2010) -> marktontwikkelingen
  • ‘Van weerstand naar transparant’ (2011) -> social media
  • ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’ (2012) -> diversiteit
  • ‘Van ‘kan nie’ naar passie’ (2013) -> veranderingsmanagement
  • ‘Van maken naar raken’ (2015) -> marketing
  • ‘De kracht van een goede opdracht’ (2018) -> opdrachtgeverschap

Marjet adviseert daarnaast organisaties en zelfs ministers over vernieuwingen. In 2012 was zij prominent lid van het team dat de ‘Bouwagenda’ opstelde en uitwerkte en ook binnen de huidige Bouwagenda van Bernard Wientjes speelt zij een rol. Ze is ook actief in beoordelingscommissies en jury’s, waar ze onder meer oordeelt over de marktkansen van geplande product- en procesinnovaties.

Marjet houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen, maar wel op een positieve manier. Ze is enthousiasmerend, resultaatgericht, een doener, houdt van actie en is direct en energiek.

Interesse in een lezing van Marjet Rutten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field