Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshops by Edith Bosch
Bewaar als favoriet

Workshops by Edith Bosch

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Als organisatie, team en individu wil je blijven ontwikkelen. Samen verder komen vraagt om bewustwording van gedrag. Dit om uitdagingen te ontdekken en de potentie daarvan in te zien. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk werkelijk? Ervaar jij feedback als kritiek of als aanvulling om je volledige potentie te benutten? Deze vragen worden beantwoordt in de workshops.

De workshopleider Edith Bosch

Edith Bosch is voormalig topsporter. Na haar topsportcarrière nam Edith deel aan en won zij Expeditie Robinson. In 2016 verscheen haar biografie Expeditie Edith. Sinds 2013 is Edith werkzaam als performance coach. Edith is vanuit de combinatie topsport-presteren op hoog niveau en gedragswetenschappelijke interesse zich gaan richten op coaching en begeleiding. Het is haar passie om mensen “bewust” te laten worden welke uitdagingen er zijn zodat deze aangepakt kunnen worden.

Mindfulness
“We can’t stop the waves, but we can learn how to surf”
Het woord “mindfulness”. We kunnen er bijna niet meer omheen. Maar wat is het eigenlijk en nog veel belangrijker wat voor betekenis heeft het voor jou?
David Thoreau sprak ooit de volgende woorden: “Duizend mannen die met een bijl de takken van het kwaad te lijf gaan zullen evenveel bereiken als een man die zich op de wortels stort”. In plaats van te kijken hoe we omgaan met stress wanneer het zich voordoet pakken we in deze workshop de wortels aan.
Gebaseerd op inzichten uit de topsport, mindfulness en literatuur van bestsellerauteurs biedt deze workshop direct toepasbare handvatten om de regie in je werk terug te pakken.

Coaching Labs
Teamwork is elkaar coachen. Samen groeien naar “the next level”. Hoe coach jij je collega’s in jouw team? Waar ligt je kracht en waar zit je potentie? Deze workshop is samen doen, ervaren en beleven. Iedereen zal inzichten krijgen waar hij/zij mee verder kan.
Deze pragmatische workshop inspireert, confronteert en geeft jou de tools je coaching-skills te verbeteren. Het coaching laboratorium biedt interactie vanuit een scherpe dialoog. Zodat persoonlijke uitdagingen ‘lichter’ worden en er nieuwe paden worden ontdekt voor actie. Gaan jullie de uitdaging aan?

Dare to get better! Improvement awareness
Als organisatie, team en individu wil je blijven ontwikkelen, groeien en verbeteren. Samen verder komen vraagt om bewustwording van gedrag. Dit om uitdagingen te ontdekken en de potentie daarvan in te zien. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk werkelijk? Ervaar jij feedback als kritiek of als aanvulling om je volledige potentie te benutten?
Deze workshop is gericht op “samen”. Wat is iemand zijn verhaal? Waar ligt iemands kracht en potentiegebieden. Wil jij samen ontdekken, groeien en ontwikkelen? Dan is dit een mooie interatieve, confronterende en leerzame workshop.

Veerkracht
Onder druk heeft de mens de neiging een kameleon te worden. Aan de ene kant raken we onnodig gestresst en voelen we ons slecht. Aan de andere kant zorgt spanning voor inspiratie om juist die bijzondere prestatie te leveren. Dit laatste is vanzelfsprekend de gewenste situatie. Wat is veerkracht? Waarom is het belangrijk? Hoe kan ik veerkrachtiger worden? Gebaseerd op inzichten uit de topsport en de psychologie biedt deze en de psychologie biedt deze workshop direct toepasbare handvatten die jouw veerkracht doet toenemen.
Hiervoor is het belangrijk ten allen tijde het geloof in jezelf te houden. Dat is niet eenvoudig in deze turbulente tijd. Tegenslagen zijn onderdeel van de business. Het is de kunst de juiste manier te vinden hiermee om te gaan. Deze workshop leert je te focussen op zaken die er voor jou echt toe doen en reikt manieren aan om jezelf optimaal te motiveren.

Energie Management | Sustainable Performance
Topsporters worden kampioen door te rusten en zich bewust te zijn waar zij hun energie aan besteden. Zo zijn zij in staat om jarenlang op een hoog niveau te presteren. (Sustainable Performance) In organisaties laten medewerkers zich vaak meeslepen in de waan van alledag. Lange werkdagen, lunchen achter de computer en balans vinden tussen werk en privé.
Deze workshop zal in het teken staan van het bewust worden van hoeveelheid energie en waar men deze aan besteed. Door middel van een energy audit zal worden gekeken op welke vlakken potentie ligt ten aanzien van winst van energie (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel).

Teamdynamics
Tijdens de zakelijke workshop Teamdynamiek zoomen we in op jullie teamdynamiek en maak je met elkaar een flinke stap vooruit richting de gewenste teamdynamiek. Ontdek hoe je het beste met elkaar in gesprek kan gaan, hoe je gezamenlijk besluiten neemt én hoe je problemen oplost. Bekijk hier het uitgebreide profiel.

Edith Bosch inhuren voor een workshop?

Meer informatie over een van de workshops van Edith Bosch of een workshop boeken voor uw organisatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of 072 – 750 74 22 voor meer informatie.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshops by Edith Bosch

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid