Mentale Veerkracht
Hoe komt het dat we regelmatig steekjes laten vallen wanneer het er écht toe doet? De gemiste penalty, de foute timing in een vergadering, de verprutste presentatie, het verkeerde woord tegen je puber of het ineffectieve gedrag in een vervelende of zelfs agressieve situatie. De gevolgen van ‘onhandig gedrag’ in een situatie waarin de spanning stijgt kunnen groot zijn. En achteraf is het makkelijk praten.

Hoe blijf je nu effectief in situaties die als spannend worden ervaren? Geen zweverig gedoe. Mentale Veerkracht kun je trainen! (en ook nog eens op een leuke manier).

In de training Mentale Veerkracht in leer je:
– Hoe je brein werkt onder spanning en hoe je dit op een positieve manier kunt beïnvloeden
– Hoe jij controle houdt over jezelf ondanks dat je druk ervaart
– Hoe je juiste besluiten neemt en altijd beschikt over een adequaat handelingsperspectief
– Hoe je zeer doeltreffend een gesprek of situatie kunt beïnvloeden
– Hoe je situaties achteraf in het juiste perspectief plaatst
– Hoe je zorgt voor meer plezier, meer energie en betere prestaties in jouw leven.
– Hoe je een waardevol leven leidt en blijft groeien als mens.

Vanuit een onderscheidende visie zie je in deze training geen Powerpoint en geen acteurs. Het gaat namelijk om jou! We doen effectieve oefeningen die jou daadwerkelijk helpen om jouw effectiviteit in spanningsvolle situaties te verhogen. Is vervolgens direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Succesvolle maatwerktraining met unieke aanpak over het omgaan met agressie.

Na een inspirerende inleiding gaan we direct de confrontatie aan met uitdagende werkvormen. Dat betekent dynamiek, impact en groei. Bovendien kun je het geleerde dezelfde dag al succesvol toepassen. Compact, inspirerend en doeltreffend!

Naast alle inzichten, leermomenten en concrete tools krijg je als beloning voor je enthousiaste deelname ook nog eens het boek “Mentale Veerkracht voor Professionals” gratis mee naar huis.

Deze workshop kan worden gegeven in 3 uur of in 1 dag:
Duur: 3 uur – Deelnemers: minimaal 6, maximaal 30
Duur: 1 dag – Deelnemers: minimaal 6, maximaal 15

Sierd Nutma
Deze workshop wordt gegeven door Sierd Nutma. Sierd Nutma is spreker, trainer en auteur. Hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Sierd geeft ook lezingen op dit gebied, bekijk hier zijn persoonlijke profiel.

Deze workshop boeken of heeft u een vraag?
Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Workshop De Kracht van Feedback

    Feedback is onmisbaar in elke samenwerking. Feedback is de meest essentiële bouwsteen voor een open communicatiecultuur. In deze workshop worden de 7 gouden regels van het geven én ontvangen van feedback uitgebreid behandeld.

     

  • Workshop Managen is Mensenwerk

    In deze workshop duiken we in de oorsprong van werk, management en leiderschap, we verdiepen ons in de gevaren van onder-en overbelasting, we herkennen de aard van pieken en dalen in de werkdruk, we leren hoe het brein van de samenwerkende mens is geëvolueerd en we ontdekken dat verandering niet alleen onvermijdelijk maar ook hartstikke goed is.