Hoe zorg je ervoor dat je blijft presteren ondanks een toenemende druk? Hoe ga je succesvol om met tegenslag? Op welke wijze bereik je onmogelijk geachte doelen? Hoe ga je effectief om met spanning maar ook met succes? Wat zijn de factoren die zorgen voor meer plezier, meer energie en betere prestaties in jouw leven? Tijdens de workshop Mentale Veerkracht krijg je onder andere antwoord op deze vragen.

Mentale Veerkracht
Ontdek de unieke formule voor Mentale Veerkracht! Compact, effectief en direct toepasbaar.

Leer in 3 stappen hoe je Mentale Veerkracht kunt trainen en vergroot je effectiviteit. Zelfs wanneer de druk toeneemt. Een exclusieve training voor professionals die optimaal willen presteren. Deelnemers ontvangen gratis het boek Mentale Veerkracht voor Professionals.

Deze workshop kan duren van +/- 1 dagdeel tot 2 dagen. Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximale 15.

Sierd Nutma
Deze workshop wordt gegeven door Sierd Nutma. Sierd Nutma is spreker, trainer en auteur. Hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Sierd geeft ook lezingen op dit gebied, bekijk hier zijn persoonlijke profiel.

Deze workshop boeken of heeft u een vraag?
Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Workshop De Kracht van Feedback

    Feedback is onmisbaar in elke samenwerking. Feedback is de meest essentiële bouwsteen voor een open communicatiecultuur. In deze workshop worden de 7 gouden regels van het geven én ontvangen van feedback uitgebreid behandeld.

     

  • Workshop Managen is Mensenwerk

    In deze workshop duiken we in de oorsprong van werk, management en leiderschap, we verdiepen ons in de gevaren van onder-en overbelasting, we herkennen de aard van pieken en dalen in de werkdruk, we leren hoe het brein van de samenwerkende mens is geëvolueerd en we ontdekken dat verandering niet alleen onvermijdelijk maar ook hartstikke goed is.