Thijs Boogert

“Het is mijn missie om anderen te inspireren het schijnbaar onmogelijke, mogelijk te maken.” – Thijs Boogert

Extreme uitputting, ellenlange etappes, verzengende hitte, uitdrogingverschijnselen, blaren tot op het bot, verzwikte enkels, pijnlijk schurende liezen, ijskoude nachten, een zandstorm, een agressieve schorpioen, geen contact met de buitenwereld en slechts een paar velletjes wc rol voor de hele week. Dit is de Marathon des Sables – de zwaarste marathon van de wereld. Deelnemers leggen in 5 dagen, 6 marathons af dwars door de Sahara met een rugzak van 10 kg. In 2017 deed Thijs boogert mee met deze race. Wat een onmogelijke taak leek, werd een ongekend succes. Hij finishte niet alleen, hij werd zelf één van de snelste Nederlanders ooit.

Op basis van  Thijs zijn eigen unieke ervaring en fascinerende anekdotes ontrafelt hij de kunst van uitzonderlijk presteren in extreme omstandigheden en legt hij – als organisatie adviseur – de link met de uitdagingen waarvoor het bedrijfsleven staat. Hij doet dit aan de hand van een negental praktische principes, die je direct kunt toepassen om zelf de uitdaging aan te gaan.

Onderwerpen

  • Persoonlijk leiderschap
  • Mentale veerkracht
  • Doorzettingsvermogen
  • Mentale kracht
  • Focus
  • Ambitie
  • Verandermanagement
  • Werkplezier

Achtergrond

Stel, je krijgt de opdracht om van Amsterdam naar Keulen te rennen. Je krijgt hiervoor zes dagen, het parcours is overwegend mul zand, het wordt overdag 50 graden Celsius en je draagt een rugzak van 10 kilogram met je hele hebben en houwen. Is dat mogelijk? Of gewoon gekkenwerk? Is deze uitdaging alleen weggelegd voor profs? En moet ik dan mijn baan opzeggen? In 2017 besloot Thijs Boogert deel te nemen aan de Marathon des Sables. De zwaarste hardloopwedstrijd op aarde, dwars door de Sahara. Wat in eerste instantie onmogelijk leek, werd een groot succes. Hij wist niet alleen deze monsterrace te volbrengen, maar werd zelfs één van de snelste Nederlanders ooit!

Thijs Boogert is spreker, organisatieadviseur en gecertificeerd Master NLP coach. Met meer dan 12 jaar ervaring met complexe verandertrajecten in de corporate wereld, zijn staat van dienst als trainer en zijn succes in de Marathon des Sables is hij bij uitstek de expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en veerkracht.

Interesse in een lezing van Thijs Boogert?

Thijs staat voor maatwerk. Het resultaat is altijd in lijn met de doelstelling van de opdrachtgever. De eerste reactie van het publiek is steevast: “Waarom?!”. Vanaf dat moment hangt het publiek aan zijn lippen en wordt zij getrakteerd op spannende anekdotes die op fascinerende wijze worden verteld. Ook krijg je een inkijkje in de persoon achter het avontuur, zodat je snapt wat hem beweegt, wat hem tegenhield en hoe hij zijn uitdagingen heeft overwonnen. Food for Thought.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field