Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Maarten Timmerman
Bewaar als favoriet

Maarten Timmerman-Zubani

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Ondernemer en zeezeiler Maarten neemt zijn publiek mee op onbekend terrein: de oceaan. Hij laat de soms bizarre overeenkomsten zien tussen leven op zee en de dagelijkse gang van zaken op de wal. Een indrukwekkende lezing over omgaan met tegenslag & verandering en het volgen van je dromen.

BLiZZ Business

"Maarten wordt gezien als 1 van de meest waardevolle sprekers die we bij BLiZZ Business hebben mogen verwelkomen. Maar 20 minuten waren voor Maarten gereserveerd. Veel te weinig, blijkt achteraf. Een grote uitdaging, die hij meer dan waar heeft gemaakt. Wij hadden veel langer naar Maarten willen luisteren. Met zijn levenservaring, als ondernemer en als mens, weet hij direct de zaal te raken en aan het denken te zetten. Na afloop gaan de aanwezigen direct in gesprek. Ik ken Maarten als een betrokken en warm mens, die graag in gesprek gaat met andere ondernemers en ervan geniet om hen te inspireren en te motiveren. "

Maarten Timmerman-Zubani

Stel, je valt midden in de nacht in de Stille Oceaan. Wat doet dat met je en welke lessen leer je daarvan? Het overkwam zeezeiler en ondernemer Maarten Timmerman-Zubani. Tijdens zijn unieke lezing laat Maarten de soms bizarre overeenkomsten zien tussen het leven op zee en de dagelijkse gang van zaken op de wal. Van windstiltes tot windkracht 10. En van weer veilig terug in de haven tot het toeslaan van het noodlot. .

Door de onbekende risico’s op de oceaan te vertalen naar voor het publiek herkenbaar gedrag, dwingt Maarten zijn toehoorders kritisch naar zichzelf te kijken. Op persoonlijk en op organisatorisch vlak.

Maarten Timmerman-Zubani leert zijn publiek hoe je omgaat met tegenslag en hoe je jezelf daarop kunt voorbereiden. Thema’s als angst voor verandering, rust bewaren, vertrouwen in eigen kunnen, persoonlijk leiderschap en de effecten van lichamelijke gezondheid op de geestelijke gezondheid komen aan bod.

Onderwerpen waar Maarten Timmerman-Zubani over spreekt

  • Omgaan met tegenslag
  • Volgen van dromen
  • Persoonlijk leiderschap
  • Angst voor verandering
  • Geestelijke gezondheid
  • Stress, burn-out en bore-out

Achtergrond Maarten Timmerman-Zubani

Maarten studeerde af aan de Hotelschool Den Haag en behaalde later zijn MBA aan Webster University. Hij is ondernemer in loondienst bij een Europese e-commercespeler (Flyeralarm) en presentator van de podcast Merkversterkers en producent van de podcast Dansen in de Regen. Een extroverte dromer die zijn verhalen, onzekerheden en tegenstrijdigheden het liefst van de daken schreeuwt. Zodat jullie samen kunnen leren en morgen een betere versie van vandaag kunnen maken.

Maarten Timmerman-Zubani boeken voor een lezing?

Geïnteresseerd in een lezing van Maarten Timmerman-Zubani? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Entrepreneurs Organization NL

" Maarten verzorgde voor ons zijn verhaal ‘Geen man over boord’, waarin hij zijn eigen persoonlijk levensbedreigende situatie (die ontstond toen hij op de Atlantische Oceaan over boord geslagen was) gebruikt als metafoor voor levenslessen in je onderneming of andere situaties. Het was een mooi persoonlijk verhaal, met goede opbouw en de gelijkenissen die getrokken konden worden uit deze uitzonderlijke situatie naar het bedrijfsleven of dagelijkse gang van zaken waren opmerkelijk. "

Beschikbaarheid en informatie

Maarten Timmerman-Zubani

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid