Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Van droom tot uitvoering
Bewaar als favoriet

Florian Dirkse en Michiel van Vugt – ‘Van droom tot uitvoering’

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

In 2 x 30 minuten raak je geïnspireerd om keuzes te maken in je leven! Hoor van wereldreiziger Florian Dirkse hoe je je dromen waarmaakt en geld-expert Michiel van Vugt hoe geld je dromen kan waarmaken… maar ook bedrog kan laten zijn.

Florian Dirkse en Michiel van Vugt – ‘Van droom tot uitvoering’

Van droom tot uitvoering
Florian Dirkse en Michiel van Vugt

Hoe zorg je dat dromen geen bedrog worden?
Tijdens de interactieve presentatie ‘Van droom tot uitvoering’ hoor je van wereldreiziger en zeiler Florian Dirkse hoe je dromen waarmaakt en vertelt Michiel van Vugt hoe je met geld je dromen kan waarmaken, maar dat geld je ook bedrogen kan laten uitkomen. Daarnaast vertelt het duo dat je dromen niet tot de nachtelijke uren moet beperken, maar dat je ze achterna moet jagen. Zoals zij zelf ook hebben gedaan.

Florian Dirkse & Michiel van Vugt

Florian Dirkse: “Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”.
Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

Michiel van Vugt: “Het leven is geen generale repetitie, dus maak er het beste van.
Michiel helpt je met het maken van betere keuzes, het halen van doelen en inspireert je na te denken over je leven en je dromen. Niet te zwaar, maar wel met impact. Hij neemt op vlotte wijze aanwezigen mee in een verrassend verhaal over ons gedrag. Hij heeft het over onderwerpen als: Waarom neem je rare beslissingen. Wat zijn de gevolgen voor je (toekomst)? Vooral geldbeslissingen zorgen voor veel stress en onrust. Thuis en op de werkvloer. Hoe zorg je dat je het net iets slimmer doet en je leven daardoor (iets) beter maakt?
Michiel van Vugt maakt je ook bewust van de valkuilen die zorgen dat dromen voor de meeste mensen een bezigheid in de nacht blijft.

Interesse in de duo-lezing ‘Van droom tot uitvoering’?

In 2 x 30 minuten raak je geïnspireerd om keuzes te maken in je leven. Het is een onvergetelijke lezing van Florian Dirkse en Michiel van Vugt, een van formaat en een die jouw publiek inspireert om hun dromen na te jagen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Florian Dirkse en Michiel van Vugt – ‘Van droom tot uitvoering’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid