Michiel van Vugt

Mijn missie is om 10,000,000 mensen te inspireren het beste uit hun leven te halen!” – Michiel van Vugt

Michiel van Vugt helpt je met het maken van betere keuzes, het halen van doelen en inspireert je na te denken over je leven. Niet te zwaar maar wel met impact. Hij neemt op vlotte wijze aanwezigen mee in een verrassend verhaal over ons gedrag. Hij heeft het over onderwerpen als: Waarom neem je rare beslissingen. Wat zijn de gevolgen voor je (toekomst)? Verkeerde beslissingen zorgen voor stress en onrust. Zowel thuis als op de werkvloer. Michiel geeft je uitleg en inzichten over hoe je keuzes verbetert, waardoor je net iets slimmer beslist en je leven (iets) beter maakt.?

Michiel van Vugt helpt mensen bewust te maken van zichzelf en hun omgeving door middel van sprekende voorbeelden en leuke verhalen .

Onderwerpen waar Michiel van Vugt over spreekt

  • Psychologie van keuzes
  • Het leven is geen generale repetitie!
  • Waarom maken we van die rare beslissingen?
  • Waarom geldkeuzes belangrijk zijn en hoe je die slimmer maakt.
  • Hoe jij als mens en werknemer betere keuzes maakt.
  • En alles wat te maken heeft met keuzes, (geld)gedrag en je leven

Slimmer gedrag

Michiel is schrijver van de bestseller ‘Net Iets Slimmer’, dat gaat over hoe mensen (financiële) beslissingen nemen. Ook vertaalde hij ‘Genoeg’. Sinds 2017 is hij een van de experts die podcasts maakt voor BNR.

Ook verzorgde Michiel van Vugt een TEDx-talk daarbij is een veelgevraagd spreker in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De inzichten die Michiel heeft omschreven in zijn boek zijn relevant voor iedereen. Althans iedereen die bereid is om betere keuzes te maken dan hij/zij nu doet. Op een toegankelijke en vermakelijke manier heeft hij in zijn succesvolle boek veel wtenschappelijke onderzoeken omschreven. Michiels presentatie zorgt voor vermaak maar laat ook op een confronterende manier zien hoe je gedrag je soms in de weg zit.

Michiel zijn lezing is een aanrader voor financials, dienstverlening en onderwijs. Maar zeker ook voor sport, overheid en zorg is het een interessant onderwerp. Hij probeert de groep in beweging te krijgen, zodat doelen beter gehaald worden en mensen betere keuzes maken op het werk en thuis. Wie wil het namelijk niet iets beter krijgen?

Je kan veranderen!
Ondanks dat gedrag diepgeworteld is, kan je gedrag veranderen. We vertonen bijvoorbeeld veel kuddegedrag, vergelijken ons met de verkeerde mensen en zijn gevoelig voor ankerpunten. De bewustwording van denkprocessen is een start die je helpt beter te onderhandelen bij de keukenboer, minder vatbaar te zijn voor kortingen en je meer penalty’s laat tegen houden. Het halen van doelen, gedrag veranderen en betere keuzes maken is mogelijk. Michiel helpt je werknemer, klanten of gasten met concrete handvatten.

Concreet
Michiel maakt zijn verhaal concreet en toepasbaar, waardoor de toehoorders (die ook regelmatig betrokken worden in zijn verhaal) niet alleen een goed verhaal horen, maar ook daadwerkelijk iets kunnen veranderen!

Facts over Michiel van Vugt

• Schrijver van het succesvolle boek ‘Net Iets Slimmer’
• Internationaal spreker en hij verzorgde een TEDx-talk
• Lid van bestuur en commissies in de financiële dienstverlening
• Michiel maakt deel uit van het Expert Podcast Netwerk (EPN) van BNR. Zijn podcast ‘Slim met Geld live sinds mei 2017!

Michiel geniet ervan om mensen op een leuke manier bewust te maken van hun gedrag. Waarom maak je soms rare keuzes? Wat zijn de gevolgen van je gedrag? En niet onbelangrijk, hoe doe je het net iets slimmer? De presentatie is leuk en blijft de aanwezigen ook zeker bij!

Michiel van Vugt inhuren of boeken voor lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Michiel van Vugt SKU UPC Model

“What a professional!” is what several have said to me. Well done! Really great job!

Oct 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: BACK2Y 

“What a professional!” is what several have said to me. Well done! Really great job!


"Op ontspannen wijze heeft Michiel onze relaties bewust gemaakt van de essentie van financiële beslissingen.”- Justin van Vaerenbergh - Schreuder

Nov 22, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Schreuder 

"Op ontspannen wijze heeft Michiel onze relaties bewust gemaakt van de essentie van financiële beslissingen.”
- Justin van Vaerenbergh - Schreuder


“Ik wil je graag nogmaals van harte bedanken voor de zeer gewaardeerde bijdrage. Zonder jou hadden we al onze gasten nooit dit inspirerende event ku

Nov 22, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Beleggersfair 

“Ik wil je graag nogmaals van harte bedanken voor de zeer gewaardeerde bijdrage. Zonder jou hadden we al onze gasten nooit dit inspirerende event kunnen bieden.” - Roos Mertens - Beleggersfair


5.0 5.0 6 6 “What a professional!” is what several have said to me. Well done! Really great job! Michiel van Vugt
Page:
12