Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. But today is a gift. That is why it is called the present.
Naast goochelaar, entertainer en tv-presentator is Hans een ondernemer pur sang! Als spreker is zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met authentieke verhalen, passie,  enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.

Onderwerpen:
– Dromen omzetten in actie
– Ondernemen met passie
– Het creëren van succes en geluk
– Creativiteit, verandering, omgaan met tegenslag en motivatie
– Entertainment

Een greep uit de spontane recensies van de afgelopen tijd 
Brinkman Media Group B.V. – Heltjo Brinkman, directeur
Voor mij persoonlijk was dit, van al onze eerdere evenementen, de meest geslaagde.
Bij alle respect die ik, zoals je weet, voor jouw vakmanschap als dagvoorzitter en presentator heb, vond ik deze keer met name ook jouw presentatie nóg sterker dan al die voorgaande keren. Je zit nu voor mij absoluut op het niveau van een fenomeen! 
                         
AEGON:  Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen…...

ONDERNEMERS BIJEENKOMST ZWIJNDRECHT:  Tweede kamer lid en woordvoerder van economische zaken Charlie Aptroot was onder de indruk van Hans visie als ondernemer, zijn menselijke presentatie en zijn vaardigheden als zeer goed spreker.

 ABN-AMRO: Hans Kazàn was een groot succes….

 BOSKALIS:  Zeer professioneel, authentiek, veel energie! Zeker aan te bevelen.

 FORMIDO: Hans wist onze gasten tot de tenen toe positief te laden!

 MKB Roosendaal: Hans Kazan heeft het fantastisch gedaan.

 RABOBANK Venray: De theaterzaal was in no-time volgeboekt. Een voltreffer. De aanwezigen verlieten de zaal geïnspireerd en wijzer!

Haal het beste uit uw congres of bijeenkomst. Neem vroegtijdig contact op om te reserveren en om Hans Kazàn persoonlijk bij de inhoudelijke voorbespreking te betrekken.

Hans Kazan inhuren of boeken als presentator of dagvoorzitter of voor inspirerende lezing?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Hans Kazan SKU UPC Model

The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quic

Aug 07, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nike 

The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in The Netherlands. It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.

Nike - Fred Mathijssen - Senior Director Nike Technology Europe


Graag wil ik je enorm hartelijk bedanken voor je inzet voor ons evenement, gisteren in theater Agora in Lelystad. Jouw optreden als presentator was

Nov 11, 2012 by Anonymous
Bedrijfsnaam: BRINKMAN PUBLISHERS 

Graag wil ik je enorm hartelijk bedanken voor je inzet voor ons evenement, gisteren in theater Agora in Lelystad.
Jouw optreden als presentator was fenomenaal! Geweldig zeg; wat ben jij een vakman.

Heltjo Brinkman, general manager


De positieve en humoristische insteek waamee je vertelde over de hoogte- en dieptepunten in je carrière brachten de juiste balans in de middag. De vo

Aug 14, 2012 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Kunststof Gevelelementenindustrie 

De positieve en humoristische insteek waamee je vertelde over de hoogte- en dieptepunten in je carrière brachten de juiste balans in de middag. De voordracht van het economisch instituut voor de bouwnijverheid over de kredietcrisis had voor een bedompte stemming gezorgd. Het was opmerkelijk om te zien dat mede door jouw boodschap de mensen positief en opgewekt de zaal verlieten


5.0 5.0 6 6 The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from Hans Kazan
Page:
12

Gerelateerde sprekers

 • Victor Mids

  Victor Mids is zowel illusionist als arts en brengt met deze combinatie illusie en wetenschap op een unieke en originele manier samen. Met Neuromagic combineert hij principes zoals illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Victor Mids is te boeken als energizer, dagafsluiter, workshopleider, dagvoorzitter of met zijn unieke lezing Neuromagic.

   

 • Jan Reinder

  Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.

   

 • Bart van den Belt

  Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’

   

 • Guido Thys

  Guido Thys is een van de meest gevraagde zakelijke sprekers van Nederland. Zijn Workshop Klanten Wegjagen en de presentatie “Uw bedrijf heeft geen toekomst” zijn ondertussen legendarisch. Met zijn lezing: ‘Keuzes’ analyseert hij, als altijd met de nodige humor, haarscherp de economische situatie en ondernemen in de 21ste eeuw.