Hans Kazàn

“Durf te dromen, onderneem actie en je blaast leven in wat je tot stand wilt brengen. Dat is geen illusie maar nuchtere, natuurlijk verklaarbare werkelijkheid.”

Hans Kazàn is in Nederland een begrip. Naast presentator, schrijver en magic entertainer is Hans een succesvol spreker, dagvoorzitter en inspirator. Zijn primaire doel is mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en veel humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie, waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn presentaties met waargebeurde verhalen over vallen, opstaan en verder gaan, en hij gebruikt enkele verbijsterende magische effecten, die de kracht van zijn verhaal versterken.

Hans Kazan heeft als doel om jongeren en jonge ondernemers te stimuleren om hun dromen waar te maken; immers, de jeugd heeft de toekomst! Tijdens bijeenkomsten motiveert hij jonge mensen om bewust verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, om te beseffen dat zij hun weg voor een groot deel zelf kunnen bepalen. Omstandigheden kun je niet veranderen, maar de manier waarop je ermee omgaat wel.

In 2009 presenteerde Hans zijn boek Schaduw van de illusie, de niets verhullende biografie. Een boek over een leven vol vallen, opstaan en verder gaan.

Onderwerpen waar Hans Kazàn over spreekt

  • Dromen omzetten in actie
  • Ondernemen met passie
  • Het creëren van succes en geluk
  • Creativiteit, verandering, omgaan met tegenslag en motivatie
  • Entertainment

Hans Kazàn als gastspreker

Als entertainer en ondernemer heeft Hans grote successen op zijn naam staan maar… ook de valkuilen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn toehoorders. Authentiek, serieus, oprecht, zonder terughoudendheid en… met de nodige humor vertelt hij over een leven vol rennen, vallen en weer opstaan. “Wéét wat je wilt en zet de juiste stappen om je doel te bereiken” is een geliefde uitspraak van Hans. Als spreker is zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten inpraktische daden. Daarnaast geeft Hans op fascinerende en tevens glasheldere wijze inzicht in de denkwijze van mensen en demonstreert hoe je die kun beïnvloeden. Na afloop kunnen bezoekers vragen stellen en ontspint zich regelmatig een fascinerende en leerzame discussie!

Hans Kazàn als dagvoorzitter

Het kiezen van de juiste dagvoorzitter heeft een enorme impact op je evenement. Hans Kazàn heeft in die functie talloze programma’s gepresenteerd. Zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie worden hoog gewaardeerd. De positieve energie die Hans Kazàn uitstraalt op het podium wordt overgenomen door de mensen in de zaal.

Voor elke presentatie verdiept Hans zich in de onderneming, de organisatie en de mensen waarvoor hij spreekt. Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties. Hans weet waarover het gaat en kan daarom gesprekken in goede banen leiden en de juiste toon zetten! Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan verwonderen en entertainen met mind-boggling experimenten is een toegevoegde waarde. Hans’ streven is dat bezoekers van uw evenement geïnspireerd, wijzer en met een glimlach de zaal verlaten!

Hans Kazan inhuren of boeken als presentator of dagvoorzitter of voor inspirerende lezing?

Hans Kazan verzorgt een voordracht met diepgang, emotie en authentiek opgedane kennis, waarna de bezoekers de zaal verlaten met nieuw verworven inzichten en een brede glimlach. Al met al een onvergetelijke ervaring!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Hans Kazàn SKU UPC Model

Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren.Een serieus, herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen

Sep 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: UWV 

Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren.
Een serieus, herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen, opstaan en verder gaan.
Omdat Hans beschikt over een grote dosis humor en zelfspot en bovendien zijn verhaal illustreert met enkele verbluffende acts, gingen de bezoekers niet alleen met nieuwe inzichten maar ook met een brede glimlach naar huis.
Zeker een aanrader!


Hans Kazan heeft ons zakelijke evenement “De Voiceworks Partner Awards” verzorgd. Wij kijken hier heel positief op terug. Hans heeft vooraf ruim d

Sep 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Voiceworks B.V. 

Hans Kazan heeft ons zakelijke evenement “De Voiceworks Partner Awards” verzorgd. Wij kijken hier heel positief op terug. Hans heeft vooraf ruim de tijd genomen om de doelen, de briefing, zijn presentatie en de opzet van het event met ons door te nemen. Als host praatte Hans ons evenement aan elkaar en introduceerde de gasten op komische en respectvolle wijze. Tussendoor verzorgde hij een aantal verbluffende acts waardoor het gehele publiek bij het event werd betrokken en de sfeer er goed in kwam.’


The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quick

Sep 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nike 

The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in the Netherlands.

It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.


4.9 5.0 14 14 Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren.Een serieus, herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen, opstaan en verder gaan.Omd Hans Kazàn
Page:
12345