Over Hans Kazàn
Hans Kazàn is in Nederland een begrip. Naast presentator, schrijver en magic entertainer is Hans een succesvol spreker, dagvoorzitter en inspirator. Zijn primaire doel is mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en veel humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie, waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn presentaties met waargebeurde verhalen over vallen, opstaan en verder gaan, en hij gebruikt enkele verbijsterende magische effecten, die de kracht van zijn verhaal versterken.

Durf te dromen, onderneem actie en je blaast leven in wat je tot stand wilt brengen. Dat is geen illusie maar nuchtere, natuurlijk verklaarbare werkelijkheid.

Onderwerpen waar Hans Kazàn over spreekt:
– Dromen omzetten in actie
– Ondernemen met passie
– Het creëren van succes en geluk
– Creativiteit, verandering, omgaan met tegenslag en motivatie
– Entertainment

Zelf je eigen geluk bepalen
Hans Kazàn heeft in zijn leven veel successen gekend maar ook de keerzijde van de medaille is hem bekend. Hij verloor zijn kind, zijn geld, zijn werk, zijn droom en ooit voor heel even zijn motivatie. Maar hij vocht zich terug. Hij leerde van de ervaringen en is nu
sterker dan ooit. Je krijgt de gelegenheid mee te delen in een bijzonder verhaal dat je zal inspireren om durf te tonen en actie te ondernemen. Om je eigen succes en geluk te bepalen. Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt.

Maak je dromen waar!
Daarnaast heeft Hans Kazan als doel om jongeren en jonge ondernemers te stimuleren om hun dromen waar te maken; immers, de jeugd heeft de toekomst! Tijdens bijeenkomsten motiveert hij jonge mensen om bewust verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, om te beseffen dat zij hun weg voor een groot deel zelf kunnen bepalen. Omstandigheden kun je niet veranderen, maar de manier waarop je ermee omgaat wel.

In 2009 presenteerde Hans zijn boek Schaduw van de illusie, de niets verhullende biografie. Een boek over een leven vol vallen, opstaan en verder gaan.

Hans Kazan verzorgt een voordracht met diepgang, emotie en authentiek opgedane kennis, waarna de bezoekers de zaal verlaten met nieuw verworven inzichten en een brede glimlach.

Hans Kazan inhuren of boeken als presentator of dagvoorzitter of voor inspirerende lezing?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Hans Kazàn SKU UPC Model

Hans wist onze gasten tot de tenen toe positief te laden!

Oct 15, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: FORMIDO 

Hans wist onze gasten tot de tenen toe positief te laden!


De theaterzaal was in no-time volgeboekt. Een voltreffer. De aanwezigen verlieten de zaal geïnspireerd en wijzer!

Oct 15, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: RABOBANK Venray 

De theaterzaal was in no-time volgeboekt. Een voltreffer. De aanwezigen verlieten de zaal geïnspireerd en wijzer!


Hans Kazan heeft het fantastisch gedaan.

Oct 15, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: MKB Roosendaal 

Hans Kazan heeft het fantastisch gedaan.


5.0 5.0 10 10 Hans wist onze gasten tot de tenen toe positief te laden! Hans Kazàn
Page:
1234

Gerelateerde sprekers

 • Victor Mids

  Victor Mids is zowel illusionist als arts en brengt met deze combinatie illusie en wetenschap op een unieke en originele manier samen. Met Neuromagic combineert hij principes zoals illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Victor Mids is te boeken als energizer, dagafsluiter, workshopleider, dagvoorzitter of met zijn unieke lezing Neuromagic.

   

 • Jan Reinder

  Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.

   

 • Bart van den Belt

  Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’

   

 • Guido Thys

  Als minst gevraagde spreker van Nederland gaat Guido ook graag uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Met de Workshop Klanten Wegjagen. Met Welkom in de 21ste eeuw, handleiding voor disruptieve tijden. Of met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, over (intern) ondernemerschap. Maatwerk gegarandeerd.