Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hans Kazan
Bewaar als favoriet

Hans Kazàn

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Als spreker is Hans Kazans primaire doel mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt.

HAVEP

"Hans stelt zich open en kwetsbaar op met zijn fascinerende levensverhaal. Dit combineert hij met een flinke dosis humor en dat maakte het de perfecte start van ons partnerevent. Onze gasten hebben uitbundig gelachen en geboeid zitten luisteren. Dat bleek vooral uit de vele publieksvragen na afloop van Hans zijn ondernemersverhaal. Zijn presentatie laat zien dat je groot wordt door te vallen en weer op te staan."

Hans Kazàn

Durf te dromen, onderneem actie en je blaast leven in wat je tot stand wilt brengen. Dat is geen illusie, maar nuchtere, natuurlijk verklaarbare werkelijkheid.

Hans Kazàn is in Nederland een begrip. Naast presentator, schrijver en magic entertainer is Hans een succesvol spreker, dagvoorzitter en inspirator. Zijn primaire doel is mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en veel humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie, waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn presentaties met waargebeurde verhalen over vallen, opstaan en verder gaan, en hij gebruikt enkele verbijsterende magische effecten, die de kracht van zijn verhaal versterken.

Hans Kazàn heeft als doel om jongeren en jonge ondernemers te stimuleren om hun dromen waar te maken; immers, de jeugd heeft de toekomst! Tijdens bijeenkomsten motiveert hij jonge mensen om bewust verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, om te beseffen dat zij hun weg voor een groot deel zelf kunnen bepalen. Omstandigheden kun je niet veranderen, maar de manier waarop je ermee omgaat wel. Inmiddels staat Hans 50 jaar op het podium en werd hij onlangs benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Onderwerpen waar Hans Kazàn over spreekt

Hans heeft bijna 70 jaar levenservaring als  mens en ondernemer. Hij deelt puur persoonlijke verhalen over de “ups en downs”  die hem uiteindelijk zoveel moois hebben gebracht!

  • Dromen omzetten in actie
  • Ondernemen met passie
  • Het creëren van succes en geluk
  • Creativiteit, verandering, omgaan met tegenslag en motivatie
  • Entertainment
  • Zinderende Zoektocht: succes en geluk.

Hans Kazàn als gastspreker

Als entertainer en ondernemer heeft Hans grote successen op zijn naam staan maar… ook de valkuilen zijn hem niet bespaard gebleven.
Hans werd keihard onderuit gehaald en verloor alles wat hij tijdens zijn lange succesvolle carrière zorgvuldig had opgebouwd. Zijn positiviteit en en eigenzinnigheid is hielden hem echter overeind en hij hervond de weg naar geluk en succes.

Wat hij tijdens hierover heeft geleerd deelt hij graag met zijn toehoorders. Authentiek, serieus, oprecht, zonder terughoudendheid en… met de nodige humor vertelt hij over een leven vol rennen, vallen en weer opstaan. “Wéét wat je wilt en zet de juiste stappen om je doel te bereiken” is een geliefde uitspraak van Hans.

Als spreker is zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in praktische daden. Daarnaast geeft Hans op fascinerende en tevens glasheldere wijze inzicht in de denkwijze van mensen en demonstreert hoe je die kun beïnvloeden. Na afloop kunnen bezoekers vragen stellen en ontspint zich regelmatig een fascinerende en leerzame discussie!

Hans Kazàn als dagvoorzitter

Het kiezen van de juiste dagvoorzitter heeft een enorme impact op je evenement. Hans Kazàn heeft in die functie talloze programma’s gepresenteerd. Zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie worden hoog gewaardeerd. De positieve energie die Hans Kazàn uitstraalt op het podium wordt overgenomen door de mensen in de zaal.

Voor elke presentatie verdiept Hans zich in de onderneming, de organisatie en de mensen waarvoor hij spreekt. Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties. Hans weet waarover het gaat en kan daarom gesprekken in goede banen leiden en de juiste toon zetten! Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan verwonderen en entertainen met mind-boggling experimenten is een toegevoegde waarde. Hans’ streven is dat bezoekers van uw evenement geïnspireerd, wijzer en met een glimlach de zaal verlaten!

Hans Kazàn inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter?

Hans Kazàn verzorgt een voordracht met diepgang, emotie en authentiek opgedane kennis, waarna de bezoekers de zaal verlaten met nieuw verworven inzichten, hernieuwde energie & motivatie én een brede glimlach. Al met al een onvergetelijke ervaring!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Antoni van Leeuwenhoek

"Hans kwam bij ons de Week van het Werkgeluk aftrappen met een inspirerende lezing over succes en geluk. Met zijn persoonlijke verhaal stelde hij zich kwetsbaar op en gaf daarmee onze medewerkers de ruimte hier tijdens momenten van interactie dieper op in te gaan. Uiteraard werd dit alles afgewisseld met hilarische goocheltrucs waarbij ook het publiek actief betrokken werd. De balans tussen serieus en humor weet Hans heel goed te vinden. Het was een zeer geslaagde middag!"

UWV

"Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren. Een serieus, herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen, opstaan en verder gaan. Omdat Hans beschikt over een grote dosis humor en zelfspot en bovendien zijn verhaal illustreert met enkele verbluffende acts, gingen de bezoekers niet alleen met nieuwe inzichten maar ook met een brede glimlach naar huis. Zeker een aanrader!"

Voiceworks B.V.

"Hans Kazan heeft ons zakelijke evenement “De Voiceworks Partner Awards” verzorgd. Wij kijken hier heel positief op terug. Hans heeft vooraf ruim de tijd genomen om de doelen, de briefing, zijn presentatie en de opzet van het event met ons door te nemen. Als host praatte Hans ons evenement aan elkaar en introduceerde de gasten op komische en respectvolle wijze. Tussendoor verzorgde hij een aantal verbluffende acts waardoor het gehele publiek bij het event werd betrokken en de sfeer er goed in kwam.’"

Nike

"The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in the Netherlands. It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations."

Keijzer

"Hans heeft met zijn professionele aanpak het event tot een groot succes gemaakt!"

Beschikbaarheid en informatie

Hans Kazàn

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid