Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

lennard toma en cedric muchall
Bewaar als favoriet

Lennard Toma en Cedric Muchall

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Bij Keytoe, een zelfsturende onderneming, nemen collega’s elkaar aan, ontslaan ze elkaar en bepalen ze elkaars salaris. Het is de missie van Lennard Toma en Cedric Muchall om een bedrijf zoals Keytoe de norm te maken in plaats van de uitzondering die het nu is. Geen regels of management, maar vertrouwen en floreren moet voorop staan. Open en eerlijk vertellen ze hoe dat werkt.

Lennard Toma en Cedric Muchall

“Het is onze missie om een ultiem zelfsturend bedrijf als Keytoe meer de norm dan de uitzondering te maken.” – Lennard Toma en Cedric Muchall

Lennard Toma en Cedric Muchall rebelleren met Keytoe, een zelfsturende onderneming die het anders doet. Of doen ze het juist normaal? Hun organisatiefilosofie: geen regels of management, maar vertrouwen en laten floreren. De oplossing niet binnen de box zoeken, maar juist er buiten. Het niet doen zoals anderen, maar juist experimenteren en uitvinden.

Collega’s die elkaar (of zichzelf) aannemen, elkaar ontslaan en elkaars salaris bepalen is bij Keytoe de normaalste zaak van de wereld. Als meest vooruitstrevende organisatie op het gebied van cultuur maakt Keytoe zaken graag simpel.

Lennard en Cedric ageren tegen ‘bedrijfje spelen’. Door wetenschap met boerenverstand te combineren. Deze twee eigenwijze jongetjes van de klas kunnen praten als brugman (in hun woorden: “lullen als brugman”) en zullen je verrassen en inspireren met de experimenten die ze inmiddels hebben uitgevoerd. Met hun dynamische lezingen hopen ze een revolutie in organiserend Nederland te ontketenen.

Onderwerpen waar Lennard en Cedric over spreken:

  • Zelfsturing
  • Experimenteren
  • Op een andere manier ondernemen
  • HR-processen anders doen

Het energieke en enthousiaste duo Lennard en Cedric zijn niet bang om uit de doeken te doen hoe zij een paar keer onderuit zijn gegaan, welke (harde) lessen ze hieruit hebben getrokken én hoe ze hier zelfs beter van zijn geworden. Hun openheid zorgt voor confronterende en openhartige talks. Met een flinke dosis humor en ontwapenende openheid tonen Lennard en Cedric hun kwetsbaarheid, waardoor zij hun publiek keihard weten te raken.

Over Lennard Toma en Cedric Muchall

Lennard en Cedric zijn twee verschillende types; Cedric de ondernemer en Lennard de organisatiepsycholoog. Lennard staat bekend als één van de meest vooruitstrevende organisatiepsychologen van Nederland. Hij is het brein achter de vernieuwende en vrije organisatiecultuur van Keytoe. Cedric is de ondernemer achter Keytoe.

Middels hun gezamenlijke podcast ‘Hoe Dan?!‘, hun interactieve talks op verschillende podia en met hun veelgelezen artikelen op LinkedIn delen ze praktische kennis om een vrije organisatiecultuur te omarmen en te implementeren bij jouw organisatie. Samen schreven de mannen het 300 pagina’s tellende boek ’99 Problems, But The Boss Ain’t One’ met daarin alle pijnlijke anekdotes die ze met Keytoe zijn tegengekomen onderweg naar hun manier van organiseren.

Lennard Toma en Cedric Muchall boeken?

Als je interesse hebt om Lennard en Cedric te boeken, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lennard Toma en Cedric Muchall

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid