Op zoek naar een creatieve en innoverende spreker?

Cedric-Muchall
Bewaar als favoriet

Cedric Muchall

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Cedric Muchall is een autoriteit op het gebied van betekeniseconomie en sociaal-culturele innovatie. Hij is voormalig ‘baas’ bij Keytoe, een pionierende organisatie in humaan ondernemen en wendbaar organiseren. Met humor, openheid en maatwerk motiveert hij bedrijven om los te laten, zichzelf te hervormen en te streven naar menselijk leiderschap en innovatie.

Hoogleraar moderne bedrijfskunde

"Cedric ontmoeten is een life time event. Het is een mens die je niet snel vergeet: slim, snel, warm en eerlijk. Een icoon van een rebellenclub, met alle respect uitgesproken, die de ramen openzet, de boel opschudt en een grote glimlach achterlaat."

Cedric Muchall

Cedric Muchall transformeert bedrijven en inspireert de markt op het gebied van betekeniseconomie en sociaal-culturele innovatie. Zijn groeiproces begon bij Keytoe, een experimentele onderneming. Deze organisatie wordt inmiddels als voorloper gezien op het gebied van humaan ondernemen en wendbaar organiseren. Eén ideaal verwoordt hun menselijke cultuur treffend: ‘Doe wat je niet laten kan, laat wat je niet maken kan.’

Cedric ontsloeg zichzelf als baas bij Keytoe, liet zijn status los, kwam los en is sindsdien los gebleven. Het transformatiedier helpt de top van andere bedrijven zichzelf te hervormen. Daar moeten veel dingen voor worden losgelaten. En laat dat nu zijn specialiteit zijn.

Onder meer in zijn boeken ‘99 problems but the Boss ain’t one‘ en ‘Bedrijf Bamischijf‘ toont hij zijn methodes. Bovendien is hij een graag beluisterde spreker, die vanwege zijn volle agenda maximaal dertig lezingen per jaar geeft. Geen van zijn lezingen is identiek, hetgeen hem een graag beluisterde spreker maakt.

Onderwerpen waar Cedric over spreekt:

  • Liefde op de werkvloer – het ware verbinden
  • Toekomstig ondernemerschap
  • Loslaten, los komen, los blijven
  • Menselijk leiderschap
  • Zelfsturing
  • Agile transities
  • Innovatie op de werkvloer
  • Maatschappelijk ondernemen

Cedric Muchall als spreker

Met veel oeh’s en ah’s, doorleefde kennis en rake anekdotes sorteert Cedric het effect dat zo hard nodig is. Van leiding tot voltallig personeel. Door zijn humor en taalgevoel krijgt hij zowel lachers als poëzieliefhebbers op zijn hand. Hij is confronterend, motiverend, ontroerend, losmakend en soms alles tegelijk. Gegeven het feit dat geen enkele toespraak eender is, zou je denken dat hij alles improviseert. Nee en ja. Hij spreekt de taal van de zaal die voor hem zit. Een echte kameleon, dus. Hij staat bij de opdrachtgevers bekend om zijn maatwerk en gedegen voorbereiding.

De energieke en enthousiaste Cedric schroomt niet te onthullen hoe hij een paar keer onderuit is gegaan, wat dat hem leerde en hoe dat hem sterker maakte. Zonder frustratie geen transformatie. Zijn openheid zorgt voor confronterende en openhartige talks. Met deze kwetsbaarheid neemt Cedric reserves en barrières weg. Hij raakt het publiek.

Achtergrond Cedric Muchall

Cedric een groot voorstander van humaan en zo normaal mogelijk organiseren. Hij is de mede-oprichter van Keytoe. Van “het creëren van een bedrijf waar ik zelf wilde werken” naar een organisatie die eigendom is van meer dan 50 mensen heeft hem eindeloos veel lessen opgeleverd. Die geeft hij door via zijn werk, managementboek(en), LinkedIn-posts, artikelen en podcasts. In zijn veelgelezen artikelen op LinkedIn deelt hij praktische kennis om een vrije organisatiecultuur te omarmen en te implementeren bij jouw organisatie.

In zijn managementboeken ‘Bedrijf Bamischijf’ en ’99 Problems, But The Boss Ain’t One’ kan je meer lezen over zijn gedachtegoed. Hij deelt kernachtige handvatten om anders te leren organiseren. Ook staan zijn boeken vol met pijnlijke, leerzame ervaringen die hij met Keytoe opdeed op weg naar de nieuwe manier van werken. Smakelijk doch zakelijk opgedist in sterke anekdotes op papier. Maar op het podium komen verhalen pas echt tot leven.

Cedric Muchall boeken voor een openbarende lezing?

Als je er interesse in hebt om Cedric te boeken, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Finally an Agency

"Cedric is een lefgozer die zich kwetsbaar durft op te stellen. Een eerlijke spiegel die de juiste vragen weet te stellen. Grote dosis enthousiasme en creativiteit. Met Cedric is samenwerken vermenigvuldigen. Hij steekt je aan en blijft voor altijd in je hart."

Techniek College Rotterdam

"Met Cedric haal je (vermomd als entertainer) precies díe impuls in huis die iedereen triggert, prikkelt en aanzet tot actie, omdat je -door zijn ogen kijkend- alleen nog maar denkt: “Waarom hebben we dat niet gewoon eerder al zo gedaan of geregeld?""

Beschikbaarheid en informatie

Cedric Muchall

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid