Op zoek naar een lied op maat voor jouw organisatie?

Spruijt & Opperman
Bewaar als favoriet

Spruijt & Opperman

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Stel nou dat er een unieke manier zou zijn om iemand persoonlijk te bedanken, verrassen of feliciteren door ze jouw boodschap toe te zingen… Dat treft: Carlie Spruijt en Eva Opperman vormen ruim 10 jaar het muzikale cabaretduo ‘Spruijt & Opperman’. Zij staan met hun avondvullende muzikale cabaretprogramma’s in theater door heel Nederland én ze schrijven muziek op maat.

Spruijt & Opperman

Naast hun eigen muziek, schrijven zij ook in opdracht voor anderen: Muziek op maat. Zij steken jouw boodschap in een muzikaal jasje en brengen dat lied live ten gehore. Soms blijft het niet alleen bij een lied, maar schrijven ze er ook een sketch omheen, waarin ze het afgelopen jaar doornemen en/of collega’s op de hak nemen. Zo schreven ze eerder al een lied op maat voor gelegenheden zoals:

 • Het Gouden Venus van Milo Gala
 • De Rijswijkse Sportwaardering – online
 • De lancering van het boek ‘Geven is leven’
 • De landelijke campagne ‘Bewaar je ticket’

Ze traden ook op tijdens afscheidsborrels, om een collega in het zonnetje te zetten, of tijdens jubilea.

Voorbereiding

Nadat je Spruijt & Opperman hebt aangevraagd zijn ze benieuwd naar de input voor het lied. Dan zijn ze natuurlijk vooral geïnteresseerd in de informatie die je niet op Facebook kunt vinden, waarmee ze de luisteraars echt kunnen raken/laten lachen/emotioneren.

Als zij de informatie hebben ontvangen, maken zij een eerste opzet van de tekst. Mocht er nog belangrijke informatie ontbreken of komt een couplet toch niet overeen met je wensen? Dan kan er een correctieronde plaats vinden. Vervolgens maken zij het lied af en zingen het live op locatie. Na afloop ontvang je de ingelijste tekst, als aandenken.

Wie zijn wij?

Carlie is de krullenbol in pak en Eva is die blonde in de jurk, met tatoeages. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens hun musicalopleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts. Ze bundelden hun krachten om een cabaretprogramma te schrijven en uit te voeren. Na een geslaagde try-out in het lokale theater WestlandTheater de Naald, trekken ze de aandacht van de gerenommeerde theaterproducent Jacques Senf.

Onder de naam Spruijt & Opperman toerden ze twee theaterseizoenen door Nederland met hun debuutprogramma ‘Zij en Ik’, waarbij ze ook een album uit hebben gebrecht. Het succes leidt tot de goedkeuring van een tweede programma, ‘Heimweeën’, dat in 2020 in première ging in hetzelfde theater waar het allemaal begon, Westlandtheater de Naald!

Enkele hoogtepunten:

 • Theatershow Verzingeving (vanaf september 2024)
 • Theatershow Heimweeën (2019/2020)
 • Een eigen album: (Zij en Ik)
 • Serious Request; de Demo van de Dag (2017)
 • Delft Fringe (2016 & 2019)
 • Theatershow Zij en Ik (2016-2019)
 • Halve finale Groninger Studenten Cabaret Festival (2015)

Heb jij interesse in een lied op maat door Spruijt & Opperman?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Spruijt & Opperman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid