Op zoek naar een indrukwekkende en onvergetelijke muziek-experience?

Audio Experience
Bewaar als favoriet

Audio Experience

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Het unieke en zeer succesvolle ‘Audio Experience’ wordt ingezet door organisaties die de bijzondere kracht van Spoken Word en muziek begrijpen. Ontdek bijvoorbeeld hoe jullie mission statement klinkt of wat de kunstzinnige vertaling is van jullie visie.

Delta Pi

"Wij zijn super blij met deze unieke Experience! Je hebt ons eigenlijk Mission Statement kunstzinnig herschreven en ons blauwe data gedreven bedrijf warm, rood en emotioneel gemaakt. Dank! "

Audio Experience

Een unieke manier om een boodschap te vertellen, om je (corporate) identiteit te tonen
Ons menselijke brein reageert intuïtief sterk op muziek en gedichten, maar de Audio experience komt echt extra sterk binnen met gesloten ogen. Geen beeld, geen lichten, geen show… enkel audio! Prachtige muziek, rake woorden en indringende sound fx. Deze experience is een unieke act die identiteit, kunst, emotie én content aan elkaar verbindt.

Deze bijzondere en indrukwekkende sessie is ontwikkeld door Erwin Steijlen, een Award-winning Composer en Music Advisor voor grote internationale organisaties, artiesten en producties.

Over Audio Experience

Alle bezoekers krijgen een ooglapje en een hoofdtelefoon op en worden meegevoerd met de speciaal geschreven spoken word en muziek. Dit is maatwerk en wordt door Erwin samengesteld op basis van jouw input. Samen met de 8D geluidseffecten, die dwars door het hoofd lijken te gaan, ontstaat een emotionele reis die raakt en vooral inspireert.

Erwin laat met krachtige woorden, speciaal gecomponeerde muziek en indringend gitaarspel horen én voelen hoe een kunstenaar naar de wereld kijkt. Hoe klinkt de toekomstvisie of missie van jullie merk, wat is de sound van jullie organisatie of wat is de muzikale vertaling van de boodschap/thema van jouw event? Erwin zorgt ervoor dat de boodschap mensen écht raakt.

Bekijk de video’s op deze pagina voor een sfeerimpressie.

Bijzonder:

  • Optioneel: Samenwerkingen met artiesten zoals René van Kooten en veelgevraagde sprekers als Jitske Kramer zijn mogelijk.
  • Zelfs onze koning én Joe Biden hebben met een ooglapje deze Experience ondergaan
  • Uiterst tevreden en indrukwekkende voorgangers, zoals Randstad, Koninklijke Saan, Veilig Verkeer Nederland, VNG Congres, Amcham (de Amerikaanse KvK), Delta Pi, 5 mei Bevrijdingsdag en Capgemini.

Audio Experience boeken voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contact formulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Veilig Verkeer Nederland

"Wij zijn helemaal tevreden! Het komt écht binnen, en speelt in op de beleving van het verkeer. Zo is het bij de start van het event echt een moment om de hectiek achter je te laten en je onder te dompelen in 90 jaar VVN. Dank je wel!"

Avans Hogescholen

"Wat een prachtig samenspel van woorden, beelden en muziek! "

Jelmer van der Meulen - Synergie

" Wauw, wauw, wauw! Wat zijn we er blij mee!!!! Echt ontzettend goed gedaan! Creatief, poëtisch, goed gemaakt met rake onderwerpen. Echt ontzettend goed! We gingen blij het weekend in en kwamen er blij uit. "

Beschikbaarheid en informatie

Audio Experience

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid