Op zoek naar een inspirerende en energieke 'lezing' voor jouw organisatie?

Dé Drum-Inspiratie Keynote met Thijs Lindhout
Bewaar als favoriet

Drum-Inspiratie keynote door Thijs Lindhout

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker van Nederland over geluk & succes. Hij kan voor jouw organisatie de enige inspiratie keynote van Nederland met LIVE DRUMS verzorgen! Een superinteractieve en energieke keynote over hoe je geluk vindt in tijden van crisis.

Drum-Inspiratie keynote door Thijs Lindhout

Het is tijd voor een nieuwe manier van inspireren. In deze tijden is het lastig om medewerkers verbonden aan je organisatie te houden. Daarom heeft Thijs Lindhout de enige drum-inspiratie keynote van Nederland ontwikkeld! Door de inspiratie af te wisselen met live drums blijft de energie hoog. Je medewerkers leren in een mini-workshop om te drummen en mogen stemmen welke medley er gespeeld wordt.

Dit stukje beloning en entertainment hebben we zo hard nodig. Tussendoor komen tips voorbij omtrent het vinden van geluk in tijden van crisis, hoe je thuiswerken weer leuk kan maken en hoe je de verbinding met je dierbaren en collega’s behoudt in deze bizarre tijden.

Voordelen van de Drum-Inspiratie keynote

  • Ontdek het beste van 200 (geluks)experts in één uur.
  • De enige keynote van Nederland met live drums!
  • De lezing is 100% afgestemd op deze periode: hoe kunnen we gelukkig en productief blijven in tijden van corona?
  • Je hoeft niets te regelen! De lezing wordt live gestreamed vanuit onze eigen professionele studio.
  • Maatwerk. Deze tijd vraagt om flexibel zijn. Thijs stemt zijn verhaal af op jullie vraag en organisatie.
  • Gemiddelde beoordeling: 9,2

Bekijk voor een impressie de video op deze pagina.

De opties

Welke Drum-Inspiratie keynote kiezen jullie?

1. Keynote Geluk
Wat zijn de drie grootste misvattingen omtrent geluk? Je kunt tegenwoordig Instagram niet openen, een magazine openslaan of de Xenos binnenlopen en je vindt wijze leuzen over geluk. We willen allemaal een gelukkig leven, maar wat is dit eigenlijk? En hoe combineren we dit met een druk werkleven? In deze keynote maakt Thijs een einde aan de fabels omtrent geluk. Je ontdekt praktische tips en tools om in je werk én privé-leven meer geluk te ervaren!

2. Keynote Veerkracht
Deze bijzondere tijden vragen om een hele hoop aanpassingen. Voor sommigen mensen is de werkdruk veel hoger, voor sommigen is die lager. Veel mensen werken thuis. De wereld is anders dan dat we die gewend zijn. Hoe kun je flexibel omgaan met deze veranderingen? In deze keynote ontdek hoe je gelukkig kunt zijn in tijden van crisis, hoe je thuiswerken een heel stuk leuker kan maken en vooral: een krachtig model om veerkrachtig met deze verandering om te gaan.

3. Theatershow
Het is de missie van Thijs om persoonlijke ontwikkeling leuk te maken. Mijn zijn 100% Inspiratie Show heeft hij 30 uitverkochte shows gedaan door de grootste theaters van Nederland. De laatste show van zijn tour was in het Beatrix Theater in Utrecht op 10 februari 2020. Gelukkig is deze show nog steeds te boeken voor je (zakelijke) event. Bereid je voor op drums, muziek, inspiratie en humor. Vereiste voor deze show is dat de locatie een grote evenementenhal of een theater is.

Over Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is verliefd op inspiratie om van het leven iets moois te maken. Zijn zoektocht naar ‘geluk & succes’ begon 8 jaar geleden. Op een seminar van Remco Claassen werden zijn ogen geopend voor persoonlijke ontwikkeling. Op dat moment zat hij niet lekker in zijn vel en besloot op zoek gaan naar wat hem wel gelukkig maakt. In deze zoektocht is Thijs volledig uit de bocht gevlogen. In positieve zin. Door heel de wereld over te vliegen en alle ‘goeroe’s’ te bezoeken die beloven dat ze hét stappenplan naar geluk & succes hebben leerde hij steeds meer over zichzelf en het leven. Tijdens zijn lezingen en theatershow neemt hij de zaal op hilarische wijze mee op zijn zoektocht en inspireert hij je om het nr. 1 ding te doen dat écht gelukkig maakt…

Wil je de Drum-Inspiratie keynote met Thijs Lindhout boeken?

Deze keynote is ideaal om je team, medewerkers en klanten te inspireren in deze uitdagende periode. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Drum-Inspiratie keynote door Thijs Lindhout

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid