Op zoek naar een innemende en energieke spreker voor jouw bijeenkomst?

Mimoun Oaissa
Bewaar als favoriet

Mimoun Oaissa

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Mimoun Oaissa is acteur, filmmaker en televisiepersoonlijkheid. Hij geeft energieke en interactieve lezingen over Artificial Intelligence, Storytelling, Pitchen en Overtuigingskracht. En hij staat bekend om zijn eigenzinnige en vaak humorvolle blik op het leven.

ING

"Inspirerende, interactieve sessie met humor. Genereerde veel energie."

Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa is al van kinds af aan gefascineerd door technologie. Bij het kiezen van zijn studie twijfelde hij tussen de toneelschool en de opleiding Kunstmatige Intelligentie. Hij koos voor de toneelschool. Maar nu – 25 jaar later- combineert hij zijn passie voor taal met zijn passie voor techniek. Hij gebruikt zijn storytelling skills om een levendig en relevant beeld te schetsen van de aanstaande impact van AI op werk en professionals.

Mimoun’s achtergrond en ervaringen maken hem tot een unieke stem in het debat over culturele integratie en diversiteit. Hij is iemand die bruggen bouwt tussen verschillende culturen en gemeenschappen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en verrijkend, maar ook boeiend en vermakelijk.

Lezingen door Mimoun Oaissa

  • AI en Jij – Het verhaal van de nieuwe ster in tech en hoe jij die kunt benutten in jouw carrière
  • Storytelling: Pitch Perfect – Hoe je jezelf en je ideeën op de kaart zet
  • Twijfel als kracht – Hoe je twijfel in constructieve kracht omzet
  • Communication Intelligence – Hoe je onder het gesprek, het gesprek stuurt
  • Intercultural communication intelligence – Hoe je je aanpast als een kameleon, maar altijd je eigen kleur behoudt

Klik hier voor meer informatie per lezing. Mimoun is ook in de mogelijkheid om workshops te geven. Wil je te weten komen wat Mimoun voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Achtergrond Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa, geboren in Marokko en opgegroeid in Nederland, is een waar multitalent. Hij studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en verwierf nationale bekendheid met zijn rol in de film Shouf Shouf Habibi!. Zijn carrière omvat niet alleen acteerwerk, maar ook het schrijven en regisseren van films en theaterproducties.

Mimoun wilde zich echter niet beperken tot acteren en zocht een manier om ook iets met zijn andere interesses te doen. Hij begon met het verzorgen van empowerment-trainingen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Maar zijn passies voor acteren, diversiteit en groei kwamen perfect bij elkaar toen hij samen met zijn vroegere toneelschoolmentor De Acteerschool Rotterdam oprichtte. Op deze HBO-opleiding worden acteurs met een grootstedelijke achtergrond opgeleid en er wordt constant gewerkt aan het efficiënter en effectiever maken van de leerprocessen.

Mimoun ontving verschillende nominaties en awards voor zijn acteerwerkzaamheden, waaronder:

  • Gouden Kalf-nominatie beste mannelijke hoofdrol voor Shouf Shouf Habibi!
  • Gouden Kalf voor de film Shouf Shouf Habibi!
  • Gouden Kalf beste mannelijk bijrol voor Het Schnitzelparadijs
  • Shooting Star Nederland

Interesse in Mimoun Oaissa of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Content strategy

"De communication intelligence training van Mimoun Oaissa is een absolute aanrader. Mimoun geeft persoonlijk en gericht advies waardoor je als adviseur je autoriteit en effectiviteit vergroot. Heel precies, met humor en met herkenbare voorbeelden. Een aanrader voor iedereen die effectiever wil communiceren!"

Allen en Overy

"Hilarische en nuttige workshop van Mimoun Oaissa. Hij heeft een workshop over 'Communication Intelligence' gegeven aan een groep PA's. Van begin tot het einde was het een boeiend verhaal en hij liet ons ook een aantal oefeningen doen die zeer verhelderend waren. De workshop werd zeer goed ontvangen en we hebben ook veel gelachen. Top workshop!"

Beschikbaarheid en informatie

Mimoun Oaissa

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid