Op zoek naar een AI spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Maarten Sukel
Bewaar als favoriet

Maarten Sukel

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Maarten Sukel is een toonaangevend expert op het gebied van AI, met uitgebreide ervaring in bedrijfs- en overheidssectoren. Zijn boek ‘De AI Revolutie’ onderzoekt de maatschappelijke impact van AI, van technische aspecten tot ethische vraagstukken. Met inzicht uit de praktijk biedt hij boeiende lezingen over de effect van technologie op de samenleving.

Maarten Sukel

Maarten Sukel is een naam die synoniem staat aan vooruitgang en innovatie op het gebied van kunstmatige intelligentie. Met een decennium aan ervaring in zowel het bedrijfsleven als de overheid brengt Maarten een schat aan kennis naar elk podium. Als machine learning engineer bouwt hij zelf systemen die op grote schaal organisaties efficiënter maken. Van klantenservice tot aan het voorspellen van voedselconsumptie: Maarten heeft de systemen gemaakt en weet als geen ander welke fouten AI maakt en hoe je daar mee om kan gaan.

Onderwerpen waarover Maarten Sukel spreekt

  • Kunstmatige intelligentie
  • Maatschappelijke invloed van kunstmatige intelligentie
  • Machine Learning Engineering
  • Data Science

Maarten maakt voor elk publiek een lezing op maat, afhankelijk van de interesse. Tijdens zijn lezingen geeft hij antwoord op wat AI is, hoe het werkt, en wat de potentiële voordelen en uitdagingen zijn.

Achtergrond Maarten Sukel

Maarten heeft zich in de afgelopen tien jaar ontpopt als een vooraanstaand figuur op het gebied van kunstmatige intelligentie. Naast zijn praktische werkzaamheden is Maarten diep geworteld in de academische wereld. Hij werkt aan zijn proefschrift over kunstmatige intelligentie, aan de Universiteit van Amsterdam.

Zijn boek ‘De AI Revolutie’ is een testament van zijn grondige begrip van zowel de technische als maatschappelijke aspecten van AI. In dit werk onderzoekt Maarten de verstrekkende gevolgen van kunstmatige intelligentie voor onze samenleving, inclusief zowel de potentieel positieve toepassingen als de ethische dilemma’s die deze technologie met zich meebrengt.

Interesse in Maarten Sukel als spreker voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422, wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Maarten Sukel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid