Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ron Zwerver
Bewaar als favoriet

Ron Zwerver

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Nadat hij zijn volleybalschoenen uittrok, heeft Ron Zwerver er zijn missie van gemaakt gemotiveerd talent te helpen de weg omhoog te vinden. In teamverband, als coach of technisch eindverantwoordelijke. Individueel, voor groepen, als motivational speaker. Aan de boardtafel, als sparringpartner voor het bedrijfsleven. Wat je naast bevlogenheid van Ron mag verwachten is: hij haalt rendement uit talent.

Stichting iHub

"Een mooie energieke ervaring! Snelle communicatie en afstemming. Ron Zwerver maakte er een mooi energiek verhaal van waar we de rest van de dag op konden voortborduren."

Ron Zwerver

Een Gouden medaille op de Olympische Spelen in 1996. Dit was Ron Zwerver zijn beloning voor een decennium lang gedisciplineerd trainen. Jezelf en je eigen behoefte aan de zijlijn plaatsen voor dat ene doel: goud winnen. Opgeven was simpelweg geen optie. Het harde werken en de duizenden opofferingen werden uiteindelijk beloond met een gouden randje. Letterlijk en figuurlijk. Niet alleen talent, maar ook karakter bepaalt je succes. Dit gaf Ron in zijn carrière als coach ook mee aan zijn leerlingen. Geef niet op als het tegenzit, spreek eerlijk en respectvol tegen teamgenoten, sta voor elkaar klaar. Alles met de focus op het gezamenlijke doel: winnen.

Ron Zwerver vindt dat je geen vrienden hoeft te zijn om een team te vormen. Maar een team vraagt wel, net als vriendschap, om geven en nemen. Jullie creëren samen een teamverband van Olympisch niveau en we gaan voor het beste resultaat. Ron stopt niet totdat dit doel bereikt is. Dus ben jij leidinggevende van een team met meer potentie dan nu benut wordt? Wil jij je team/bedrijf naar Olympische prestaties op businessniveau brengen? Laat Ron jullie helpen om succesvol te worden in jullie doelstellingen.

Onderwerpen

  • Het verhaal over het Olympisch Volleybal Goud 1996
  • Talentontwikkeling
  • Teambuilding
  • Opzetten van High Performance cultuur
  • Passie voor Ambitie
  • Leiderschap in een teamgerichte cultuur
  • Leiderschap in verschillende culturen

Ook binnen een businessteam leert Ron leidinggevende om teamleden op de juiste plek te zetten, net als in sport. Eerlijkheid is daarbij essentieel, naar elkaar en naar jezelf.

Achtergrond

Ron Zwerver heeft nadat hij zijn Olympische droom had waargemaakt, 25 jaar in diverse posities gewerkt waar hij zijn competenties als topvolleyballer vertaalde naar de maatschappij. Zo heeft hij in diverse landen gewerkt; Waaronder Italië (6 jaar) , België, Amerika (4 jaar) en heeft hij in verschillende High Performance omgevingen zijn talenten mogen aanwenden. In verschillende functies zoals Professionele Volleyballer Treviso, Italy en Roeselare, Belgie, Bondscoach (Talentteam Nederland), Assiocated Headcoach (Oregon State University) en als Assistent Bondscoach (Nationaal Heren en Vrouwen Team). Ron heeft dit altijd gecombineerd met presentaties of traject begeleiding voor het bedrijfsleven. Hij heeft recent een boek geschreven:

Eeuwig Goud (2021) Eeuwig goud van oud-volleyballer Ron Zwerver is een persoonlijke terugblik op een ongeëvenaarde prestatie. Het is het openhartige verhaal van de beste Nederlandse volleyballers aller tijden.

Interesse in een lezing van Ron Zwerver?

Ron Zwerver heeft een passie voor ambitie. Voor half werk komt hij zijn bed niet uit. Hij werk met teams die écht willen presteren. Teams die een duidelijk doel hebben en waar teamleden niet bang zijn om elkaar de waarheid te vertellen, over de ander en over zichzelf.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Ron Zwerver

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid