Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam
Bewaar als favoriet

Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Hoe realiseer je blijvend succes? De succesvolle oud-hockeyer Teun de Nooijer en biomedisch wetenschapper Rosanne Warmerdam delen kennis en ervaring uit zowel de topsport en wetenschap. Hun boodschap: de intrinsieke motivatie om altijd te blijven leren en investeer in vitaliteit.

Innerspective

"Goede begeleiding van begin tot einde. Sprekers hadden mooie inhoud - moesten enkel wennen aan de online format met green screen en chat et cetera. Goede specialisten met echte mooie praktijkervaring. De opdrachtgeefster was tevreden en vond het leuk."

Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam

Een verrassende lezing over duurzaam succes, vitaliteit en blijvend ontwikkelen
Oud-hockeyer Teun de Nooijer en biomedisch wetenschapper Rosanne Warmerdam delen tijdens deze spetterende lezing kennis, ervaring en verrassende inzichten uit de topsport en wetenschap. Op het eerste gezicht twee totaal verschillende werelden, maar toch delen ze een aantal gemeenschappelijke factoren: de intrinsieke motivatie om altijd te blijven leren en te investeren in (persoonlijke) ontwikkeling op een gezonde manier.

Over de lezing

Duurzaam succes in sport – Hoe ontwikkel je een mindset waarbij je elke dag wakker wordt met de vraag: “Waar kan ik me vandaag weer op verbeteren?” Dat is de basis van de 25-jarige sportcarrière van Teun de Nooijer. Om zo’n lange tijd op het allerhoogste niveau te presteren heb je meer nodig dan alleen talent. Het is de wil om jezelf constant te blijven verbeteren die Teun veel succes heeft opgeleverd. Een belangrijk onderdeel daarvan was zijn eigen vitaliteit en die van het team. Het in balans krijgen en houden van de fysieke, mentale, emotionele en zingevende batterij op en naast het veld was een belangrijk onderdeel van zijn carrière. Door middel van successen en tegenslagen leerde Teun hoe hij optimaal kon presteren.

Duurzaam succes door focus op gezondheid – In 2014 startte Rosanne Living Life Lab, waarin ze onderzoek doen naar de relatie tussen gezondheid en duurzaamheid. Deze kennis wordt in projecten op grotere schaal toepasbaar wordt gemaakt. Rosanne haar passie en enthousiasme om je mee te nemen langs de nieuwste inzichten over gezondheid spat ervan af. Ze neemt je mee langs een aantal nieuwe wetenschappelijke inzichten over onder anderen het brein en DNA die laten zien dat de ontwikkeling van de mens dynamisch is. Ook leer je meer over de plekken op de wereld waar mensen oud, gezond en gelukkig worden. Wat is het geheim van deze gebieden? Ze laat je zien dat we elke dag de kans krijgen om te werken aan onze gezondheid en dat kleine veranderingen al een groot effect kunnen hebben.

Teun is ervan overtuigd dat als hij eerder in zijn sportcarrière de beschikking had gehad over deze kennis hij nog beter had kunnen worden. Daarom zijn beide gepassioneerd hun kennis met het publiek te delen, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Over Teun de Nooijer

Op jonge leeftijd startte Teun de Nooijer met hockeyen bij Hockeyclub Alkmaar. In 1993 debuteerde hij in de hoofdklasse hockey voor hockeyclub Bloemendaal. Met zijn fantastische passing en briljante spelinzicht wordt hij ook wel de ‘Johan Cruijff’ van het hockey’ genoemd, mede omdat hij jarenlang met rugnummer 14 heeft gespeeld.

Teun de Nooijer is één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Hij won als hockeyinternational 4 Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney). In 1998 scoorde Teun de golden-goal in de finale van het Wereldkampioenschap.

Na zijn hockey carrière ging Teun een nieuwe uitdaging aan als teammanager bij voetbalclub AZ waar hij tot aan het einde van het seizoen 2014-2015 werkzaam is geweest. Met ingang van het seizoen 2016/2017 werd hij hoofdtrainer van de hockeysters van Bloemendaal.

Over Rosanne Warmerdam

Rosanne Warmerdam heeft een ongekende passie om meer te leren over gezondheid. Haar master in Biomedische Wetenschappen haalde ze aan de Universiteit Leiden. Zowel bij onderzoeksgroepen aan de Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en Calgary deed zij ervaring op in het lab. Tijdens de studie Biomedische Wetenschappen en in het onderzoek word je vaak uitgedaagd om meer te leren over de mens in relatie tot ziekte. Rosanne had een andere fascinatie, zij wilde meer leren over de mens in relatie tot gezondheid. Wat is gezondheid? En wanneer ben je gezond?

Interesse in een lezing van Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Alfa-college

"We hebben door de rommelige tijd, flexibel kunnen organiseren. Na het een keer verzet te hebben in overleg met alle partijen en op een later moment nog even moeten schakelen tussen offline en online, is er toch kwaliteit geweest. De lezing was goed, contact was goed en ik heb dat als zeer prettig ervaren. Teun en Rosanne hebben ons met hun passie meegenomen en geboeid in hun onderwerp, vakgebied en ervaringen."

CHRO Day - Congress

"Het verhaal van Rosanne en Teun sloot goed aan bij het thema van de dag. Heel fijn om in de opening van de dag te beginnen met een kort verhaal van Rosanne, waarin ze op een energieke manier het thema vitaliteit uiteenzet. In de vervolgsessie heeft ze hier een vervolg en verdieping gegeven."

B.E.N.G Online

"Jullie presentatie is door de aanwezigen beoordeeld met een 8.3. De voornaamste reacties zijn: - Vooral het verhaal van Rosanne vond ik zeer goed - Zeer goede praatjes, duidelijk onderwerp Inspirerende verhalen - motiverend; Rosanne praat met veel passie en - enthousiasme en komt overtuigend en zeker over. Leuk -om dat te combineren met zon topsporter die uit eigen ervaring put. - Stimulerend! - erg inspirerend - inspirerend en verfrissend en inhoudelijk goed - Inspirerend. - onverwacht leuk en interessant. - Zeer inspirerende mensen, goede vertaalslag mogelijk naar de werksituatie Nogmaals, veel dank voor jullie bijdrage!"

Beschikbaarheid en informatie

Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid