Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam
Oud hockeyer Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam delen kennis en ervaring uit de topsport en wetenschap. Op het eerste gezicht twee totaal verschillende werelden maar toch delen ze een aantal gemeenschappelijke factoren: de intrinsieke motivatie om altijd te blijven leren en te investeren in (persoonlijke) ontwikkeling op een gezonde manier.

Hoe ontwikkel je een mindset waarbij je elke dag wakker wordt met de vraag waar kan ik me vandaag weer op verbeteren? Dat is de basis van de 25-jarige sportcarrière van Teun de Nooijer. Om zo’n lange tijd op het allerhoogste niveau te presteren heb je meer nodig dan alleen talent. Het is de wil om jezelf constant te blijven verbeteren die Teun veel succes heeft opgeleverd. Een belangrijk onderdeel daarvan was zijn eigen vitaliteit en die van het team. Het in balans krijgen en houden van de fysieke, mentale, emotionele en zingevende batterij op en naast het veld was een belangrijk onderdeel van zijn carrière. Door middel van successen en tegenslagen leerde Teun hoe hij optimaal kon presteren.

In 2014 startte Rosanne Living Life Lab, waarin ze onderzoek doen naar de relatie tussen gezondheid en duurzaamheid. Deze kennis wordt digitaal gedeeld op het Living Life Lab platform en in projecten waar de kennis op grotere schaal toepasbaar wordt gemaakt. Rosanne haar passie en enthousiasme om je mee te nemen langs de nieuwste inzichten over gezondheid spat ervan af. Ze neemt je mee langs een aantal nieuwe wetenschappelijke inzichten over onder anderen het brein en DNA die laten zien dat de ontwikkeling van de mens dynamisch is. Ook leer je meer over de plekken op de wereld waar mensen oud, gezond en gelukkig worden. Wat is het geheim van deze gebieden? Ze laat je zien dat we elke dag de kans krijgen om te werken aan onze gezondheid en dat kleine veranderingen al een groot effect kunnen hebben.

Teun zijn persoonlijke inzichten sluiten mooi aan op de wetenschappelijke inzichten die Rosanne deelt. Teun is ervan overtuigd dat als hij eerder in zijn sportcarrière de beschikking had gehad over deze kennis hij nog beter had kunnen worden. Daarom zijn beide gepassioneerd hun kennis met het publiek te delen zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Persoonlijke achtergrond Teun de Nooijer
Op jonge leeftijd startte Teun de Nooijer met hockeyen bij Hockeyclub Alkmaar. In 1993 debuteerde hij in de Hoofdklasse hockey voor hockeyclub Bloemendaal. Met zijn fluwelen techniek, fantastische passing en briljante spelinzicht wordt hij ook wel de “Johan Cruijff’ van het hockey genoemd, mede omdat hij jarenlang met rugnummer 14 heeft gespeeld.

Teun de Nooijer is één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Hij won als hockeyinternational 4 Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney). In 1998 scoorde Teun de golden-goal in de finale van het Wereldkampioenschap. Teun is drie keer benoemd door de FIH als werelds beste speler en ontving na het beëindigen van zijn sportcarrière de ‘Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs, waarmee de allergrootste sporters worden bekroond voor buitengewone verdiensten voor de Nederlandse sport.

Na zijn hockey carrière ging Teun een nieuwe uitdaging aan als teammanager bij voetbalclub AZ waar hij tot aan het einde van het seizoen 2014-2015 werkzaam is geweest. Sinds vele jaren focust Teun de Nooijer zich met het bedrijf Fanbased individuele en teamontwikkeling in het bedrijfsleven, waarin hij zijn kennis en ervaring deelt en daarnaast wetenschappelijk onderbouwt.

Persoonlijke achtergrond Rosanne Warmerdam
Rosanne Warmerdam heeft een ongekende passie om meer te leren over gezondheid. Haar master in Biomedische Wetenschappen haalde ze aan de Universiteit Leiden. Zowel bij onderzoeksgroepen aan de Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en Calgary deed zij ervaring op in het lab. Tijdens de studie Biomedische Wetenschappen en in het onderzoek word je vaak uitgedaagd om meer te leren over de mens in relatie tot ziekte. Rosanne had een andere fascinatie, zij wilde meer leren over de mens in relatie tot gezondheid. Wat is gezondheid? En wanneer ben je gezond?

Interesse in een lezing van Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam SKU UPC Model

Het verhaal van Rosanne en Teun sloot goed aan bij het thema van de dag. Heel fijn om in de opening van de dag te beginnen met een kort verhaal van Ro

Jan 10, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: CHRO Day - Congress 

Het verhaal van Rosanne en Teun sloot goed aan bij het thema van de dag. Heel fijn om in de opening van de dag te beginnen met een kort verhaal van Rosanne, waarin ze op een energieke manier het thema vitaliteit uiteenzet. In de vervolgsessie heeft ze hier een vervolg en verdieping gegeven.


Jullie presentatie is door de aanwezigen beoordeeld met een 8.3.De voornaamste reacties zijn:- Vooral het verhaal van Rosanne vond ik zeer goe

Jun 06, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: B.E.N.G Online 

Jullie presentatie is door de aanwezigen beoordeeld met een 8.3.

De voornaamste reacties zijn:

- Vooral het verhaal van Rosanne vond ik zeer goed
- Zeer goede praatjes, duidelijk onderwerp Inspirerende verhalen
- motiverend; Rosanne praat met veel passie en - enthousiasme en komt overtuigend en zeker over. Leuk -om dat te combineren met zon topsporter die uit eigen ervaring put.
- Stimulerend!
- erg inspirerend
- inspirerend en verfrissend en inhoudelijk goed
- Inspirerend.
- onverwacht leuk en interessant.
- Zeer inspirerende mensen, goede vertaalslag mogelijk naar de werksituatie


Nogmaals, veel dank voor jullie bijdrage!


5.0 5.0 2 2 Het verhaal van Rosanne en Teun sloot goed aan bij het thema van de dag. Heel fijn om in de opening van de dag te beginnen met een kort verhaal van Rosanne, waarin ze op een energi Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam