Op zoek naar een expert die handvatten kan bieden over 'veilig' vergaderen?

Webinar & 7 technieken voor psychologische veiligheid in meetings
Bewaar als favoriet

Psychologische veiligheid in meetings

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Tijdens deze lezing bespreekt vergader-expert Rob de Haas het belang van psychologische veiligheid in meetings. Je leert dé 7 technieken om de vergader-veiligheid direct bij jullie te vergroten, zodat iedereen zich veilig voelt om vrijuit te spreken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Psychologische veiligheid in meetings

Hoe bedwing je de dominante, praatgrage types, zodat anderen ook tijdens vergaderingen aan bod komen? En is het oké om als deelnemer aandacht te vragen wanneer je voelt dat je volledig de weg kwijt bent? Hoe ga je om met introverte medewerkers tijdens een meeting? Dit ontdek je tijdens de lezing ‘Psychologische veiligheid in meetings’. Je leert onder andere 7 technieken om de psychologische veiligheid binnen jouw meetings te vergroten.

Het is lastig om iedereen de juiste aandacht te geven tijdens een meeting. Psychologische veiligheid is de basis voor je goed voelen in de groep, waardoor je je veilig voelt om te zeggen wat je denkt. In een veilige, vertrouwde omgeving presteren we het beste. Want: hoe groter de onveiligheid, des te zwakker de besluiten, én de uitvoering ervan.

Inhoud lezing ‘Psychologische veiligheid in meetings’

 • Welkom! Hoe welkom voel je je?
 • Feedback zonder bedreiging
 • Dominantie vriendelijk in de kiem smoren
 • De-labeling, wanneer pikorde een te grote rol speelt
 • Extra aandacht voor de meer introverte types, hoe doe je dat?
 • Korte verhalen
 • 3 x waarom – 3 x hoe

Over Rob de Haas

Rob de Haas is de vader van het gedachtengoed ‘framing the conversation’: door meetings te ontwerpen en te werken met slimme kaders kan je veel (tijd) besparen en wordt iedereen actief betrokken bij het realiseren van de beste oplossingen en de mooiste inzichten.

Rob is bovendien auteur van ‘Ongewoon goed vergaderen’ (2015), een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut. Ook heeft hij ‘Praktijkgids online vergaderen’ (2020) geschreven. Deze ‘doe-gids’ brengt je een keur aan praktische tips om zowel de prestaties als de relaties via het scherm te verbeteren.

Interesse in de lezing ‘Psychologische veiligheid in meetings’?

Heb je interesse in een lezing over technieken om psychologische veiligheid in meetings? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Psychologische veiligheid in meetings

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker