Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Feedback 2.0 - Weg met de regels
Bewaar als favoriet

Feedback 2.0 – Weg met de regels

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Feedback geven lastig? Dat is helemaal niet nodig. Iedereen kan leren feedback geven én ontvangen. Deze workshop rekent af met de ouderwetse feedback regels. Je teamleden leren op een speelse en innovatieve manier communiceren en samenwerken.

Bono Siebelink, Junior Programmamaker Over/Nieuw

"De training “Feedback, weg met de regels!” heeft ons team projectleiders uitgedaagd onze eigen feedbackcultuur onder de loep te nemen. Door de interactieve aanpak kwam de input vooral vanuit het team , terwijl Ingrid en Marion ervoor zorgden dat er een “safe space” gecreëerd werd waarin iedereen zich open durfde te uiten. Met de nodige theorie erbij zorgde dit voor een prettige balans. Vooral de leuke dynamiek tussen Ingrid en Marion maakte de training tot een gezellige en vermakelijke middag!"

Feedback 2.0 – Weg met de regels

De feedback van nu. Geen regels, maar respect! In normale mensentaal leren zeggen wat je vindt en wat je nodig hebt. En leren reageren op dat wat er gezegd wordt. Direct en ongecompliceerd. Dat is de basis van de workshop Feedback 2.0 – Weg met de regels.

Door het vergroten van de zelfkennis, de kennis over elkaar en de manier waarop verschillende mensen communiceren wordt bereikt dat de deelnemers elkaar op een goede manier kunnen en durven aanspreken. Hierbij wordt zowel aandacht besteed aan het geven van positieve als opbouwende feedback.

Leer elkaar aanspreken vanuit wederzijds respect. Dit zorgt namelijk voor een open en lerende cultuur. Creëer een efficiënte en flexibele organisatie waar mensen met plezier werken. Laat door goede feedback en communicatie de verschillen binnen je team de kracht van je team worden.

Resultaat van de workshop Feedback 2.0 – Weg met de regels

  • Door feedback positief te benaderen wordt weerstand weggenomen.
  • De deelnemers leren feedback geven en ontvangen.
  • Persoonlijk leiderschap wordt gestimuleerd en vergroot.
  • Door ervarend leren en het gebruik van interactieve werkvormen is het leereffect groter. (75% leert men van ervaren – volgens de leer-piramide van Bales).
  • Succeservaringen bij het geven en ontvangen van feedback stimuleren eigenaarschap.
  • De deelnemers krijgen begrip en kennis over feedback, de valkuilen en het feedbackproces.
  • Teambuilding. Samen trainen en elkaar beter leren kennen verbetert de samenwerking.

Sleutelwoorden van de training zijn: ik ben ok & jij bent ok, jezelf zijn, humor, oefenen en doen, zelf nadenken, verbinding en veiligheid.

Praktische informatie workshop Feedback 2.0 – Weg met de regels

Wij leveren altijd maatwerk, want geen team of organisatie is hetzelfde. Neem contact op voor meer informatie over de opzet en inhoud van de workshop.

Groepsgrootte: 6 tot 60
Duur workshop: minimaal 2 uur
Kosten: afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop.

Over de workshopleider(s)

De workshop wordt verzorgd door Marion van Wezel en Ingrid Klinkert. Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat noemen zij de kracht van de verschillen. Ga niet op in de grijze massa, maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.

Hun uitgangspunt is dat je het meeste leert door te doen. Leren is leuk! Door gebruik te maken van interactieve, speelse en actieve werkvormen dagen zij deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen. Door te ervaren leren mensen sneller en blijft het geleerde beter hangen. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens veel leuker is.

Ben je geïnteresseerd in de workshop Feedback 2.0 – Weg met de regels?

Heb je vragen over de workshop of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Erik Bosman, Managing partner at Beumer Makelaars

" In het voortraject hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en dit is perfect verwerkt door Ingrid en Marion in een leuke en leerzame dag! De combinatie tussen praktijk voorbeelden, actieve werkvormen, humor en nuttige informatie maken het geheel tot een leuke training. Top gedaan! Ik kan iedereen de trainingen aanbevelen. "

Ruud Stellingwerf, Gem. Almere, Strategisch organisatieadviseur

"Wij hebben onder leiding van Ingrid en Marion een feedback-training met het team gedaan. Het was echt een training gericht op feedback “zonder regels”. Op een ongedwongen manier hebben we mogen proeven hoe we feedback zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast was er ook genoeg ruimte om binnen het team op “olifanten-jacht” te gaan."

Beschikbaarheid en informatie

Feedback 2.0 – Weg met de regels

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid