Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Let's connect online
Bewaar als favoriet

Sandra Bouckaert

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Sandra Bouckaert richt zich op conflict-, samenwerkings- en communicatievraagstukken. Zij heeft jarenlange ervaring in het coachen van teams, afdelingen en managers en het geven van trainingen.

Sandra Bouckaert

Sandra houdt zich bezig met informatie uit de onderstroom (onzichtbare facetten binnen organisaties) zichtbaar te maken voor de groep, zodat deze gedeelde kennis ingezet kan worden om efficiënter met elkaar te werken. Denk hierbij aan emoties, bedrijfscultuur, conflicten, weerstand, drijfveren en identiteit.

Dit doet zij op uiteenlopende manieren, waaronder vele gesprekstechnieken en werkvormen die ze speciaal hiervoor heeft ontwikkeld. Sandra maakt moeilijk te begrijpen processen hanteerbaar en biedt met korte interventies praktische oplossingen voor een betere samenwerking.

Onderwerpen

  • Teamcommunicatie
  • Democratie in organisaties
  • Dialoog en debat
  • Eigenaarschap
  • Psychologische veiligheid
  • Vertrouwen
  • Participatief leiderschap
  • Deep Democracy: talent, zelfsturing, autonomie en ondernemingsraden

Achtergrond

Sandra heeft de Belgische nationaliteit. Zij woont reeds 40 jaar in Nederland in het midden van het land, is getrouwd en heeft twee volwassen zoons. Sandra’s achtergrond ligt in het onderwijs. Zij heeft een eerstegraads bevoegdheid als docent drama. Na 10 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt werd zij trainer. Ook werkte zij voor KAT Advies & Training en trainde professionals onder andere in conflictvaardigheden en emotionele gespreksvoering. Dit deed zij onder andere bij gemeenten, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen, veiligheidsregio’s, de brandweer, Sociale Diensten en UWV’s.

In haar loopbaan maakte zij een uitstapje naar de jeugdhulpverlening en werkte enkele jaren als ouderbegeleider bij Stichting Adoptie Voorzieningen en Horizon. Sinds 2011 werkt zij als (team)coach, mediator en trainer in haar eigen bedrijf Bouckaert Deep Democracy mediation en coaching. Zij werd in 2014 Deep Democracy instructor en trainde rond de 1000 professionals in de internationale Deep Democracy (Lewis) methode. Sinds 2016 is zij associate partner bij de Academie voor Organisatiecultuur waar zij als Deep Democracy trainer en facilitator werkt, naast het werk dat zij in haar eigen bedrijf doet. Sandra is ook psychodramaturg en antropologisch opgeleid.

Interesse in een lezing van Sandra Bouckaert?

Na een lezing van Sandra kijkt haar publiek anders naar groepen, binnen de organisatie en het team. Zij heeft een groot empathisch vermogen, werkt grondig, en creëert ook een veilige basis waarin gezegd kan worden wat gezegd moet worden.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 7422. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Sandra Bouckaert

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid