Op zoek naar een inspirerende workshop?

Samen verbeteren
Bewaar als favoriet

Workshop Samen verbeteren

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ontdek de essentie van effectief samenwerken en organiseren in de workshop “Samen Verbeteren”. Leer de oorzaken van complexiteit te doorgronden en ontvang concrete adviezen om innovatie te vereenvoudigen.

Workshop Samen verbeteren

Ondek de makkelijke waarheid

Onderzoek de oorzaken van de dilemma’s die samenwerken en organiseren complex maken. Ontdek inzichten om innoveren en veranderen te vereenvoudigen. Leer hoe je tegenstellingen kunt verwelkomen en benutten voor ontwikkeldoelen. Jullie ontvangen bij deze workshop concrete verbeteradviezen en actievoorstellen.

Bij veranderingen focust men vaak op de inhoud en wens of noodzaak voor de omgeving.  Uitvoering in de praktijk is echter in grote mate afhankelijk van persoonlijke en (weerbarstige) omgevings- factoren, die vaak pas tijdens of na het project zichtbaar worden en dus pas aandacht krijgen. Dat vertraagt of bemoeilijkt het proces en de kwaliteit van samen werken komt onvoldoende tot zijn recht en blijft dus onbenut. Betrokkenheid zie je dan afnemen en resultaten tegenvallen.

In de workshop Samen verbeteren ontdek je wat:

  • de slaagkans van strategie, ideeën en ambities makkelijker maakt
  • creativiteit en samenwerking versterkt
  • motivatie van betrokkenen levend houdt
  • het speelveld verruimt en belangen verbindt
  • meerwaarde creëert en imago verbetert
  • nodig is voor leiderschap

Je start met de focus op vitale communicatie en effectiviteit, op wat mensen ècht boeit en (ver)bindt, hoe je daarmee complexiteit vereenvoudigt en innovatie bevordert. De energie die dan ontstaat heeft onmiddellijk een gunstige impact op het verdere procesverloop, soepeler en organischer, met meer kansen en ruimte voor slagkracht en vernieuwende oplossingen voor mens, organisatie èn maatschappij. Je bereikt meer met minder moeite.

Van medewerkers vragen we een actieve inbreng, zodat we met elkaar nieuwe wegen ontdekken. Waarbij je praktijk uitgangspunt is en nieuwe inzichten al tijdens de workshop kunnen integreren, op maat afgestemd op wensen en behoeften. Je ontwikkeldoel is ‘slechts’ een aanzet voor een nieuwe manier van verbeteren, die ook toepasbaar is in andere situaties en verandertrajecten. Dit maakt resultaten duurzamer.

Dus: waarom moeilijk doen waar het makkelijker kan! Met deze workshop verdien je je (tijds-)investering terug, doordat je meer haalt uit jezelf en collega’s en resultaten versnelt. Bedoeld voor (project-)managers, HR of teams, in organisaties of maatschappelijke context. In 1 of 2 dagdelen of als thema voor een (kortere) interactieve lezing.

Workshopbegeleider

De begeleiding is in handen van Lianne Vorstenbosch. Zij begeleidt processen op het gebied van leiderschap, samenwerking en innovatie in (non-)profit en maatschappelijke projecten. Zij ziet daarin vaak een groot verschil tussen weten en doen. Door een andere energie in te brengen overbrugt zij dit gat en ontstaat meer diepgang met resultaten die beter beklijven. Zij was ook co-auteur van ‘Het kookboek voor sociale innovatie’ met 20 visies van prominenten en 20 praktijkvoorbeelden en interviewer van ruim 20 inspirerende doorbraken in overheid, onderwijs, zorg en bedrijven.

Interesse in de workshop Samen verbeteren?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Samen verbeteren

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid